diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Επειδή είχα iphone και το έδωσα και πείρα όμνια μήπως να κοίταγες κατά εκεί καλύτερα? Και τα 2 κινητά που σκέφτεσαι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο... Φιλέ απλά , ΛΟΛ Δείξε λίγο σεβασμό στα ανώτερα λογισμικά σε παρακαλώ. Αν ήταν για Windows Mobile θα έπαιρνα το HTC HD που έχει κ μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή και RAM από το OMNIA το οποίο απλά δεν υπάρχει μπροστά στην Windows Mobile σειρά της HTC. Και λέω "θα το έπαιρνα" γιατί το προηγούμενο μου κινητό είναι το HD και το έχω δοκιμάσει και το έχω συγκρίνει με αρκετά (εκτός HTC) Windows Mobile. Εγώ ήδη σου είπα για επεξεργαστή και RAM όπως επίσης και για την οθόνη. Περιμένω και εσύ να μου πεις κάποια πλεονεκτήματα που έχει το OMNIA σε σχέση με τα δυο κινητά του ποστ... αν υπάρχουν φυσικά. Υ.Γ. Φαντάζομαι δεν είχες το iPhone 3gs αλλά στη καλύτερη το 3g Υ.Γ. Εδώ τα χαρακτηριστικά του OMNIA 2 είναι πολύ πίσω σε σχέση με αυτά τα δυο κινητά, που αυτό το μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα... τι να πεις...
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μπορω να κανω και βιντεο Iphone 3G S vs Omnia αν θελει να δει και διαφορες...
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μπορω να κανω και βιντεο Iphone 3G S vs Omnia αν θελει να δει και διαφορες... Καλά αυτά μην τα πιστεύεις... Και για το Hero τα ίδια λένε οι πληρωμένοι* Απλά τα χαρακτηριστικά του και το λογισμικό του είναι πολύ πίσω για την τώρα εποχή... Υ.Γ. Αν αυτό που λέω είναι άξιοι μήνυσης, περιμένω τον δικαστικό κλητήρα μέχρι τις 7 γιατί μετά θα πάω καφέ :Ρ
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Εγω ειχα Omnia i900 και τωρα πηρα Iphone 3G S... Πραγματικη απογοητευση το Ομνια... Και προσωπικη αποψη μου οτι το iPhone και το Hero ειναι τα πιο δυνατα κινητα που υπαρχουν... Το Ομνια δεν μπορει καν να συγκριθει μαζι τους... Ακομα να πουλησω το Ομνια, το εχω απο εκει στο δωματιο μου... Κακη οθονη, Windows Mobile που δεν συγκρινεται με τα νεα Htc, αργο, ugly menu και πολλα αλλα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ---------- Πραγματικα ομως, δεν μπορω να καταλαβω για ποιο πραγμα μιλας... Πως μπορεις να λες οτι το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο? Μπορεις να μου δωσεις λιγα μειονεκτηματα τους, αλλα ΚΥΡΙΩΣ, μειονεκτηματα τους σε σχεση με το Ομνια?? Προφανώς δέν έχεις ιδέα από cooked rom. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:27 ---------- Φιλέ απλά , ΛΟΛ Δείξε λίγο σεβασμό στα ανώτερα λογισμικά σε παρακαλώ. Αν ήταν για Windows Mobile θα έπαιρνα το HTC HD που έχει κ μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή και RAM από το OMNIA το οποίο απλά δεν υπάρχει μπροστά στην Windows Mobile σειρά της HTC. Και λέω "θα το έπαιρνα" γιατί το προηγούμενο μου κινητό είναι το HD και το έχω δοκιμάσει και το έχω συγκρίνει με αρκετά (εκτός HTC) Windows Mobile. Εγώ ήδη σου είπα για επεξεργαστή και RAM όπως επίσης και για την οθόνη. Περιμένω και εσύ να μου πεις κάποια πλεονεκτήματα που έχει το OMNIA σε σχέση με τα δυο κινητά του ποστ... αν υπάρχουν φυσικά. Υ.Γ. Φαντάζομαι δεν είχες το iPhone 3gs αλλά στη καλύτερη το 3g Υ.Γ. Εδώ τα χαρακτηριστικά του OMNIA 2 είναι πολύ πίσω σε σχέση με αυτά τα δυο κινητά, που αυτό το μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα... τι να πεις... Το 2G είχα το 16gb αλλά αλήθεια...Ποιά ακριβώς διαφορά έχουν όλα μεταξύ τους? Δέν λέω φοβερή οθόνη με πολύ καλή αίσθηση αλλά μέχρι εκεί. Τι να τα κάνεις τα παιχνίδια με κωλόχαρτα που τα πετάς σε έναν κάδο και τσιγάρα που είναι σαν αληθινά όταν δέν μπορείς να στείλεις και να πάρεις με Bluetooth τίποτα. Θα βάλεις το i-bluetooth ναι ΟΚ σε OS3?? Αλήθεια όταν σας πέρνουν τηλέφωνο την έχετε ακούσει ποτέ την κλήση ή την βλέπετε καμιά ώρα αργότερα? Έχετε προσπαθήσει να δείτε ταινεία με το ηχειάκι του i-phone? Χμμμ ναι... Και η μπαταρία φοβερή! 1μέρα αυτονομία με το ζόρι! Ειδικά άμα το καίγεσαι το κινητό ευτυχώς που βγαίνει και εύκολα να μπορείς να βάλεις την καβάτζα! Για δυνατότητες photo και βίντεο δέν μιλάω καν...Ούτε Ζοοm δέν κάνει...Απλά ανύπαρκτο το κινητό. Για υποστηριζόμενους τύπους αρχείων και εκεί πάλι ανύπαρκτο είναι για προγράμματα πλοήγησης....χμμ ναι.. καλό κινητό αλλά μόνο για τζίτζιδες που δέν έχουν ιδέα από κινητά...Πουλ μούρ καθαρά.
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Προφανώς δέν έχεις ιδέα από cooked rom. Προφανώς περιμένω να μου πεις εσύ, δεν υπάρχει από τα windows mobile του 2003... Anyway τι άλλο να πω όταν μπροστά στα καθαρά Linux & Mac βάζεις τα windows... Απλά no comments. PLUS δεν ξέρω γιατί έχεις χειρότερο κόμπλεξ και από μένα για τα iphones αλλά εγώ htc hero πήρα και περιμένω να ακούσω και ένα παραλήρημα και για το δικό μου κινητό Επίσης η σοβαρότητα μιας κατασκευής δεν κρίνεται από το ότι υπάρχει κάπου μια app που πετάς κωλόχαρτα, αλλά από το ότι υπάρχουν εκατομμύρια apps και για τα δυο. Ένα plus των androids είναι ότι και ο ίδιος εύκολα και όμορφα μπορείς να φτιάξεις δικά σου apps με απλό σχετικά προγραμματισμό (http://www.androiddev.gr). Πιθανόν αυτά να μην σε ενδιαφέρουν, αλλά όντως για καμιά ταινία καλό είναι και το OMNIA 1 ! Πάντως έχεις ένα δίκιο... ένα smart phone πρέπει να κάνει κυρίως τα παραπάνω . Να κάνει zoom, να έχει εύκολη πλοήγηση γιατί πιθανόν η υπάρχουσα της apple και της google να σε δυσκόλεψε. Έχεις δίκιο, ποιος τα ... υπολογίζει τα λογισμικά, τις ταχύτητες και τον προγραμματισμό.
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Προφανώς δέν έχεις ιδέα από cooked rom. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:27 ---------- Το 2G είχα το 16gb αλλά αλήθεια...Ποιά ακριβώς διαφορά έχουν όλα μεταξύ τους? Δέν λέω φοβερή οθόνη με πολύ καλή αίσθηση αλλά μέχρι εκεί. Τι να τα κάνεις τα παιχνίδια με κωλόχαρτα που τα πετάς σε έναν κάδο και τσιγάρα που είναι σαν αληθινά όταν δέν μπορείς να στείλεις και να πάρεις με Bluetooth τίποτα. Θα βάλεις το i-bluetooth ναι ΟΚ σε OS3?? Αλήθεια όταν σας πέρνουν τηλέφωνο την έχετε ακούσει ποτέ την κλήση ή την βλέπετε καμιά ώρα αργότερα? Έχετε προσπαθήσει να δείτε ταινεία με το ηχειάκι του i-phone? Χμμμ ναι... Και η μπαταρία φοβερή! 1μέρα αυτονομία με το ζόρι! Ειδικά άμα το καίγεσαι το κινητό ευτυχώς που βγαίνει και εύκολα να μπορείς να βάλεις την καβάτζα! Για δυνατότητες photo και βίντεο δέν μιλάω καν...Ούτε Ζοοm δέν κάνει...Απλά ανύπαρκτο το κινητό. Για υποστηριζόμενους τύπους αρχείων και εκεί πάλι ανύπαρκτο είναι για προγράμματα πλοήγησης....χμμ ναι.. καλό κινητό αλλά μόνο για τζίτζιδες που δέν έχουν ιδέα από κινητά...Πουλ μούρ καθαρά. Πολυ πλακα... Καταρχας υπαρχουν πανω απο 60,000 εφαρμογες στο App store το οποιο δημιουργηθηκε ενα χρονο πριν... Επισης, να πω οτι υπαρχουν και παρα πολλες αλλες εφαρμογες τις οποιες μπορεις να βαλεις αφου κανεις jailbreak... Επισης, σου ζητησα να μου πεις πλεονεκτηματα του Ομνια σε σχεση με το Iphone. Οχι να λες " Έχετε προσπαθήσει να δείτε ταινεία με το ηχειάκι του i-phone?" και "Και η μπαταρία φοβερή! 1μέρα αυτονομία με το ζόρι!"... Να συγκρινεις τα δυο κινητα πρεπει. Και για πες μου, αυτονομια στο Iphone λεει 24 ωρες? Μπαα δεν το νομιζω... Οταν μου συγκρινεις τα δυο κινητα σωστα τοτε θα σου απαντησω... Επισης, σου ειπα, εχω και τα δυο κινητα και μπορω να κανω μια συγκριση...
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Χμμ ναί...Να συγκρίνω το Omnia με το Iphone σε τί??? Cpu? Camera? Ποιότητα κατασκευής? Ένταση και ποιότητα ήχου? GPS? Αυτονομία μπαταρίας? Όσο για τις 60000 (άχρηστες εφαρμογές) για τα WM υπάρχουν 160000 εφαρμογές. Πάω να περάσω καμιά ταινεία και κανένα Mp3 στο Omnia καλό συγχρονισμό με το Itunes...:lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:27 ---------- Προφανώς περιμένω να μου πεις εσύ, δεν υπάρχει από τα windows mobile του 2003... Anyway τι άλλο να πω όταν μπροστά στα καθαρά Linux & Mac βάζεις τα windows... Απλά no comments. PLUS δεν ξέρω γιατί έχεις χειρότερο κόμπλεξ και από μένα για τα iphones αλλά εγώ htc hero πήρα και περιμένω να ακούσω και ένα παραλήρημα και για το δικό μου κινητό Επίσης η σοβαρότητα μιας κατασκευής δεν κρίνεται από το ότι υπάρχει κάπου μια app που πετάς κωλόχαρτα, αλλά από το ότι υπάρχουν εκατομμύρια apps και για τα δυο. Ένα plus των androids είναι ότι και ο ίδιος εύκολα και όμορφα μπορείς να φτιάξεις δικά σου apps με απλό σχετικά προγραμματισμό (www.androiddev.gr). Πιθανόν αυτά να μην σε ενδιαφέρουν, αλλά όντως για καμιά ταινία καλό είναι και το OMNIA 1 ! Πάντως έχεις ένα δίκιο... ένα smart phone πρέπει να κάνει κυρίως τα παραπάνω . Να κάνει zoom, να έχει εύκολη πλοήγηση γιατί πιθανόν η υπάρχουσα της apple και της google να σε δυσκόλεψε. Έχεις δίκιο, ποιος τα ... υπολογίζει τα λογισμικά, τις ταχύτητες και τον προγραμματισμό. Το hero δέν το έχω δουλέψει από κοντά. Αλλά άμα ησχύουν τα Reviews που έχω διαβάσει. No thanks!
p8denu Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Το iphone είναι καλό μόνο όσο έχει το jailbrake. Όσο για το hero είναι μια πολύ καλή προσπάθεια να ανταγωνιστεί η htc την apple. Μπράβο στην htc και στη Google. Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα τώρα τηλέφωνο. Μέχρι το τέλος του 2009 η htc θα βγάλει ένα κινητό με επεξεργαστή NVIDIA Tegra. Πιστεύω ότι ένας συνδυασμός HTC, NVIDIA Tegra, ANDROID και OLED οθόνη θα είναι κάτι μαγικό.
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Χμμ ναί...Να συγκρίνω το Omnia με το Iphone σε τί??? Cpu? Camera? Ποιότητα κατασκευής? Ένταση και ποιότητα ήχου? GPS? Αυτονομία μπαταρίας? Όσο για τις 60000 (άχρηστες εφαρμογές) για τα WM υπάρχουν 160000 εφαρμογές. Πάω να περάσω καμιά ταινεία και κανένα Mp3 στο Omnia καλό συγχρονισμό με το Itunes...:lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:27 ---------- Το hero δέν το έχω δουλέψει από κοντά. Αλλά άμα ησχύουν τα Reviews που έχω διαβάσει. No thanks! Φαινεται δεν μπορεις να διαβασεις σωστα... Το Iphone εχει 60,000 εφαρμογες που φτιαχτηκαν ειδικα για αυτο και το Ipod Touch τον τελευταιο ενα χρονο... Java εφαρμογες βγαινουν εδω και παρα πολλα χρονια... Επισης, για να περασω κατι στο Ομνια, μου επαιρνε τουλαχιστον μιση ωρα, οχι γιατι αργουσε να το περασει αλλα γιατι ειναι εντελως μπερδεμενο... Σου ειπα να κανεις μια συγκριση. Εσυ συνεχιζεις και αγνοεις και απλα λες οτι το Ομνια ειναι καλυτερο. Δεν θα δωσω σημασια σε αυτα που λες, δεν εχω ορεξη να συζηταω μαζι σου απο την στιγμη που λες κατι και δεν το εξηγεις... @p8denu: Δεν διαφωνω, το jailbreak ειναι παρα πολυ χρησιμο... Αλλα δεν μπορεις να λες οτι το Iphone ειναι καλο μονο με jailbreak... Δηλαδη χωρις αυτο τι ειναι? Επισης, αν σε ενα απο τα επομενα firmware κατι κανει η Apple και δεν βρεθει τροπος να το κανουν jailbreak ή τουλαχιστον τους παρει αρκετο χρονο, νομιζεις οτι οι πωλησεις τους θα μειωθουν ή θα υπαρχουν δυσαρεστημενοι κατοχοι του Iphone??? Δεν θα το ελεγα... Επισης, οι πωλησεις του 3G S που ολοι λεγατε πως δεν αξιζει να το παρεις αν εχεις το 3G ή οι διαφορες ειναι πολυ μικρες, νομιζω πως επεσαν εξω... Η Apple εχει κιολας ελληψεις και αυτος ειναι ο λογος που δεν υπαρχουν πολλα αποθεματα στην Ελλαδα, επειδη η Apple δεν περιμενε τοσο μεγαλη ζητηση... @diakoman: Οταν θα παρεις το Hero στειλε κανενα pm να μου πεις τις εντυπωσεις σου και να κανουμε και κανα βιντεακι. Και να θελεις κανε και unboxing video του κινητου.
haHa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αλλο ενα μεγαλο πλεονεκτημα του Omnia που δεν ανεφερθηκε ειναι οτι γινεσαι ασσος στην σκοποβολη! Για να καταφερεις να πετυχεις αυτο που θελεις στην οθονη, πρεπει να εχεις αριστο σημαδι.. (Αναρωτιεμαι αν στην συσκευασια δινουν και κουπονι για δωρεαν μαθηματα σκοποβολης για να μπορεις να το χρησιμοποιεις) Επισης, βελτιωνει την ποιοτητα ζωης σου, βαζοντας σου σε πιο αργους, χαλαρους ρυθμους χωρις βιασυνη: πχ για να στειλεις ενα μηνυμα ή για να βρεις ενα τηλεφωνο απο τον τηλεφωνικο καταλογο , θελεις τον διπλασιο χρονο απο οτι στο iphone.(λογω του εκπληκτικου interface και της αξεπεραστης οθονης ζουμπιγματος που εχει) Τερμα το αγχος! Ολα χαλαραααα! Ασε που εχει κ πενακι! Και το πενακι μπορει να αποδειχθει πολυ χρησιμο σε μερικες στιγμες: μπορει αν σας επιτεθει καποιος να του βγαλετε το ματι με το πενακι ή αν ειστε με την κοπελα σας κ εχει ξεχασει το κοκαλακι της να της δωσετε το πενακι για να πιασει τα μαλλια της κλπ. Σε αυτην την περιπτωση βεβαια, καλη τυχη στην χρηση του τηλεφωνου με το νυχι σας.. Γιατι με το δακτυλο, δεν......
banned_acc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 καλυτερα iphone , htc μην το σκεφτεσαι ειδικα για καινουργιο !!!!! δεν αξιζουν μια μετα την αγορα τους γι αυτο υπαρχουν και τοσες αγγελιες ,δεν ειναι τυχαιο μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο hero HΔΗ σε πολυ καλη τιμη για καινουργιο ουτε να το σκεφτεσαι... διαφορετικα παρε iphone
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αλλο ενα μεγαλο πλεονεκτημα του Omnia που δεν ανεφερθηκε ειναι οτι γινεσαι ασσος στην σκοποβολη!Για να καταφερεις να πετυχεις αυτο που θελεις στην οθονη, πρεπει να εχεις αριστο σημαδι.. (Αναρωτιεμαι αν στην συσκευασια δινουν και κουπονι για δωρεαν μαθηματα σκοποβολης για να μπορεις να το χρησιμοποιεις) Επισης, βελτιωνει την ποιοτητα ζωης σου, βαζοντας σου σε πιο αργους, χαλαρους ρυθμους χωρις βιασυνη: πχ για να στειλεις ενα μηνυμα ή για να βρεις ενα τηλεφωνο απο τον τηλεφωνικο καταλογο , θελεις τον διπλασιο χρονο απο οτι στο iphone.(λογω του εκπληκτικου interface και της αξεπεραστης οθονης ζουμπιγματος που εχει) Τερμα το αγχος! Ολα χαλαραααα! Ασε που εχει κ πενακι! Και το πενακι μπορει να αποδειχθει πολυ χρησιμο σε μερικες στιγμες: μπορει αν σας επιτεθει καποιος να του βγαλετε το ματι με το πενακι ή αν ειστε με την κοπελα σας κ εχει ξεχασει το κοκαλακι της να της δωσετε το πενακι για να πιασει τα μαλλια της κλπ. Σε αυτην την περιπτωση βεβαια, καλη τυχη στην χρηση του τηλεφωνου με το νυχι σας.. Γιατι με το δακτυλο, δεν...... Looool!!! Τελιος...
p8denu Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δε λέω, το iphone είναι το καλύτερο κινητό που υπάρχει τώρα. Γιατί? Φοβερή οθόνη πολύ καλή ανταπόκριση και πληθώρα εφαρμογών. Τώρα τα άσχημα που δεν μου αρέσουν σε αυτό και γι’ αυτό δεν σκέπτομαι να το πάρω. Μικρή μπαταρία, χωρίς το jailbrake πρέπει να αγοράσεις τις πιο πολλές εφαρμογές, το έχουν όλοι ακόμα και οι πιο άσχετοι που παίρνουν μόνο τηλέφωνα απλά επειδή είναι μόδα, και εξαρτάσαι μόνο από την apple. Το καλό τώρα με το android είναι ότι είναι open source, έχει μεγαλύτερη αγορά και πληθώρα επιλογών αφού βγάζουν οι πιο πολλές εταιρίες κινητά με android. Μου φαίνεται πολύ υποσχόμενο με μεγάλο μέλλον. Τα κατά του android είναι ότι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει πολλές εφαρμογές στο επίπεδο της apple. p.s. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δυο. Λίγο μόνο το iphone για κάνα 10λεπτο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να επηρεάσω κανένα.
diakoman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 GReddyRx7 πριν πας να ανοίξεις την ταινία μην ξεχάσεις τη σακούλα με το κάρβουνο Τι να πει κανείς για παλικαράκι που λέει ότι το λογισμικό της windows είναι καλύτερο από τα linux. Σέβομαι την άποψη σου φίλος αλλά μάλλον μόνο για ταινίες και mp3 είσαι, οπότε έκανες και τη καλύτερη επιλογή. Τζάμπα τα 150 ευρώ που θα έδινες παραπάνω! p8denu είσαι πολύ σωστός φίλε. Εγώ απλά επέλεξα το android με προοπτική τα Χριστούγεννα κοντά που θα βγει η επόμενη γενιά να επενδύσω και εκεί. Προφανώς τότε θα μιλάνε πολύ λιγότερο (οι έχοντες μυαλό και τεχνογνωσία) για το iphone πρώτον γιατί θα έχει περάσει η μόδα και δεύτερον γιατί θα έχει προχωρήσει το android , οι προγραμματιστές που ασχολούνται με αυτό και το hardware φυσικά. Μέχρι στιγμής όπως τα έχω στο μυαλό μου πάντως (με τα υπάρχοντα hardware, υπάρχουσες εκδώσεις λογισμικού και τις υπάρχουσες apps) ένα "σπασμένο" iphone είναι πρώτο στη κατηγορία smartphones και στη συνέχεια ακολουθεί το android.. μετά όλα τα άλλα...
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 GReddyRx7 πριν πας να ανοίξεις την ταινία μην ξεχάσεις τη σακούλα με το κάρβουνο Τι να πει κανείς για παλικαράκι που λέει ότι το λογισμικό της windows είναι καλύτερο από τα linux. Σέβομαι την άποψη σου φίλος αλλά μάλλον μόνο για ταινίες και mp3 είσαι, οπότε έκανες και τη καλύτερη επιλογή. Τζάμπα τα 150 ευρώ που θα έδινες παραπάνω! p8denu είσαι πολύ σωστός φίλε. Εγώ απλά επέλεξα το android με προοπτική τα Χριστούγεννα κοντά που θα βγει η επόμενη γενιά να επενδύσω και εκεί. Προφανώς τότε θα μιλάνε πολύ λιγότερο (οι έχοντες μυαλό και τεχνογνωσία) για το iphone πρώτον γιατί θα έχει περάσει η μόδα και δεύτερον γιατί θα έχει προχωρήσει το android , οι προγραμματιστές που ασχολούνται με αυτό και το hardware φυσικά. Μέχρι στιγμής όπως τα έχω στο μυαλό μου πάντως (με τα υπάρχοντα hardware, υπάρχουσες εκδώσεις λογισμικού και τις υπάρχουσες apps) ένα "σπασμένο" iphone είναι πρώτο στη κατηγορία smartphones και στη συνέχεια ακολουθεί το android.. μετά όλα τα άλλα... Την σακούλα με το κάρβουνο από ότι φαίνεται εγώ την ξέχασα...Εσύ όμως όχι! Μα καλά αυτά που λέτε τα πιστεύετε? Και ξαναλέω..Από Cooked ROM ξέρετε??? Εγώ με το SPB mobile shell και την ROM που φοράω δέν έχω κανένα πρόβλημα με το Scrolling ίσα ίσα φτάνει σε επίπεδα I-phone..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.