kpartsi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Να σου πω οτι ειμαι Κυπριος, οποτε να μιλας λιγο πιο απλα(για φρασεις αναφερομαι) για να καταλαβαινω Πόσο το αγόρασες σε ρωτάει;;;;
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Απο Oteshop το πηρα, χωρις επιδοτηση χωρις τπτ... 16γβ ασπρο. Με τιποτα δεν θα εβρισκα σε Vodafone... Η κανονικη τιμη ηταν 569 ευρω σωστα? Ο θειος μου μου ειπε οτι εδωσε 580... Αλλα εγω το πηρα ακομα πιο φτηνα... Τα υπολοιπα σε πμ αν θες να μαθεις πως, δεν μπορω να πω εδω.
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Αυτη η "γωνια" που κανει το Hero δεν ενοχλει οταν το εχεις στην τσεπη? Και μονο που το βλεπω εμφανισιακα το απορριπτω, δε χρειαζεται δευτερη κουβεντα..
Tigran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δεν είναι μόνο οι κριτικές των Reviewers αντιφατικές σχετικά με τα HTC Magic/Hero, αλλά και οι απόψεις των κατόχων τους. Ήμουν έτοιμος να πάρω το HTC Magic και ενώ από την μία έβλεπα ενθουσιασμό από μεριάς των κατόχων -προφανώς λόγω του ότι είναι μια open source κατάσταση, βελτιώνεται συνεχώς, είναι ένας καλός αντίπαλος του iPhone, σύντομα βγαίνει το πολλά υποσχόμενο Android 2.0 κτλ-, από την άλλη όμως έβλεπα αρκετούς να το πουλάνε, πολλούς να αναφέρουν διάφορα μικροπροβλήματα, χαμηλή αυτονομία μπαταρίας κτλ κτλ. Εν τέλει έμεινα με το iPhone, εως ότου υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει τεράστια μάχη μεταξύ Apple-Google στον τομέα των Smartphones. +1 sστον Radiatedsoul για την εμφάνιση του Hero... πολύ καλύτερο το Magic και ακόμα καλύτερο το iPhone σε αυτόν τον τομέα.
diakoman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δεν είναι μόνο οι κριτικές των Reviewers αντιφατικές σχετικά με τα HTC Magic/Hero, αλλά και οι απόψεις των κατόχων τους. Ήμουν έτοιμος να πάρω το HTC Magic και ενώ από την μία έβλεπα ενθουσιασμό από μεριάς των κατόχων -προφανώς λόγω του ότι είναι μια open source κατάσταση, βελτιώνεται συνεχώς, είναι ένας καλός αντίπαλος του iPhone, σύντομα βγαίνει το πολλά υποσχόμενο Android 2.0 κτλ-, από την άλλη όμως έβλεπα αρκετούς να το πουλάνε, πολλούς να αναφέρουν διάφορα μικροπροβλήματα, χαμηλή αυτονομία μπαταρίας κτλ κτλ. Εν τέλει έμεινα με το iPhone, εως ότου υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει τεράστια μάχη μεταξύ Apple-Google στον τομέα των Smartphones. +1 sστον Radiatedsoul για την εμφάνιση του Hero... πολύ καλύτερο το Magic και ακόμα καλύτερο το iPhone σε αυτόν τον τομέα. Μακάρι η Google να το πάρει λίγο πιο θερμά το θέμα με τα Androids. Όταν γίνει αυτό απλά το iPhone θα μείνει παιχνιδομηχανή με web browser...Αλλά μέχρι τότε.. έχουμε καιρό ακόμα
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μακάρι η Google να το πάρει λίγο πιο θερμά το θέμα με τα Androids. Όταν γίνει αυτό απλά το iPhone θα μείνει παιχνιδομηχανή με web browser...Αλλά μέχρι τότε.. έχουμε καιρό ακόμα Η Apple εχει βγαλει μολις 3 κινητα με τεραστια επιτυχια... Περιμενω παρα πολλα απο αυτην στα επομενα χρονια...
diakoman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δευτέρα μεσημεράκι θα έχουμε το Hero... Και αν σου κάτσει.. σου αλλάζει τη ζωη :p :p
Tilemaxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 iPhone φυσικά, γιατί απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός...
ApoelAndreas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Hands on Iphone! Το πρωτο μου Iphone και οντως πεταεειιιιιι!!! Αυτο θα πει user friendly φιλε μου, τπτ δεν το φτανει αυτη τη στιγμη...
diakoman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Hands on Iphone! Το πρωτο μου Iphone και οντως πεταεειιιιιι!!! Αυτο θα πει user friendly φιλε μου, τπτ δεν το φτανει αυτη τη στιγμη... Όι άπαρο με τη βάκλα που δεν το φτάνει τίποτα χαχααχχαχα ε; καλά δεν το είπα;;; θα δείξει φίλε. Απλά ήθελα κάτι διαφορετικό από το πλέον συνηθισμένο smart phone!
ApoelAndreas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Όι άπαρο με τη βάκλα που δεν το φτάνει τίποτα χαχααχχαχα ε; καλά δεν το είπα;;; θα δείξει φίλε. Απλά ήθελα κάτι διαφορετικό από το πλέον συνηθισμένο smart phone! Κανε search στο youtube το channel του Jon4lakers... Εχει και τα δυο, και εκανε και δυο Vs βιντεο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ---------- Ααααα τι ειπες!!!??? Συνηθισμενο?? Αν η λεξη "συνηθισμενο" σημαινει "απιαστο" τοτε συμφωνω απολυτα... xD
ApoelAndreas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Κυπριακή φράση είναι ρε φίλος αυτή! Το ξερω πλακα σου κανω!!! Παρε και εσυ φιλος Iphone... Εκανα και unboxing video εγω...
GReddyRx7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Επειδή είχα iphone και το έδωσα και πείρα όμνια μήπως να κοίταγες κατά εκεί καλύτερα? Και τα 2 κινητά που σκέφτεσαι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο...
ApoelAndreas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Επειδή είχα iphone και το έδωσα και πείρα όμνια μήπως να κοίταγες κατά εκεί καλύτερα? Και τα 2 κινητά που σκέφτεσαι το ένα είναι χειρότερο από το άλλο... Εγω ειχα Omnia i900 και τωρα πηρα Iphone 3G S... Πραγματικη απογοητευση το Ομνια... Και προσωπικη αποψη μου οτι το iPhone και το Hero ειναι τα πιο δυνατα κινητα που υπαρχουν... Το Ομνια δεν μπορει καν να συγκριθει μαζι τους... Ακομα να πουλησω το Ομνια, το εχω απο εκει στο δωματιο μου... Κακη οθονη, Windows Mobile που δεν συγκρινεται με τα νεα Htc, αργο, ugly menu και πολλα αλλα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:49 ---------- Πραγματικα ομως, δεν μπορω να καταλαβω για ποιο πραγμα μιλας... Πως μπορεις να λες οτι το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο? Μπορεις να μου δωσεις λιγα μειονεκτηματα τους, αλλα ΚΥΡΙΩΣ, μειονεκτηματα τους σε σχεση με το Ομνια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.