diakoman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Και ιδού η απορία... Η αλήθεια είναι ότι το 3GS σαν πιο εμπορικό έχει αρκετές apps (χρεώσημες και μη) αλλά πιστεύω πολύ στα androids. Επίσης ανάμεσα σε Mac και Linux πάντα προτιμούσα τα 2ρα... Μιας και η επένδυση δεν θα είναι τόσο μικρή, ζητάω την βοήθεια του κοινού!
ApoelAndreas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Και ιδού η απορία...Η αλήθεια είναι ότι το 3GS σαν πιο εμπορικό έχει αρκετές apps (χρεώσημες και μη) αλλά πιστεύω πολύ στα androids. Επίσης ανάμεσα σε Mac και Linux πάντα προτιμούσα τα 2ρα... Μιας και η επένδυση δεν θα είναι τόσο μικρή, ζητάω την βοήθεια του κοινού! Iphone 3G S! Φιλε εχεις ιδεα τι γινεται? Αν θες Iphone πηγαινε να το παρεις αυριο αλλιως απο Σεπτεμβρη... Τρομερη ζητηση, εγω φανηκα τυχερος και βρηκε σημερα ενα που θελω ο θειος μου, το παιρνει αυριο πρωι και το στελνει στην Κυπρο οπου ειμαι εγω.. Οποτε αν θες Iphone τρεξε να προλαβεις... Εγω παντως προτιμαω το Iphone, νομιζω φαινεται αυτο.
IoNik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Τρέξε όσο μπορείς γιατί αλλιώς.. δεν θα προλάβεις.. Τσίμπα το Hero όπως το έκανα και εγώ. Αρκετά με το iphone.. το έφτασαν πλέον και άλλες συσκευές, στην προκειμένη περίπτωση το Hero, οπότε καιρός και για κάτι διαφορετικό.
ApoelAndreas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Εγω περιμενω το Iphone μου την Παρασκευη, το αγορασε ηδη ο θειος μου και θα μου το στειλει Κυπρο...
diakoman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 IoNik έχει καμιά καλή προσφορά εδώ φίλε; γιατί είχα σκοπό να το παραγγείλω από Γαλλία... όσο για το 3gs όντως μάλλον δεν θα το προτιμήσω γιατί τελικά είμαι κομπλεξικός και κατά της λεγόμενης "σούπας"..
nyne Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μην σε στεναχωρησω δες το reviews...Ασε που για εμενα ειναι κ ασχημο... http://www.engadget.com/2009/07/23/htc-hero-review/ http://gizmodo.com/5318860/htc-hero-review-ambitious-but-tragically-flawed
IoNik Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 diakoman εγώ το πήρα από το expansysUK. Όσο για τα review..lol..ειδικά το review του engadgetAKApplesfollowers είναι για γέλια. Εγώ δηλ. που το έχω 5 ημέρες γιατί δεν έχω παρατηρήσει αυτά που αναφέρει το eng/gizm. Μήπως έχω επειδή ΔΕΝ έχω engineering sample?..
nyne Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 μηπως γιατι το εχεις 5 μερες? Δεν ξερω φιλε μου αλλα εγω τα εβαλα για να βοηθησω το φιλο που ψαχνεται και δεν ειναι ενα κακο review ειναι πολλα... πχ... http://www.boygeniusreport.com/2009/07/24/htc-hero-review/
diakoman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Για να τα λέμε και λίγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα τα Android είναι ακόμα στην αρχή και προφανώς θα έχουν στα αρχικά στάδια κάποιες ελλείψεις. Αλλά επείδη για να προτιμώ χρόνια τώρα τα linux προφανώς είμαι του ανοιχτού-ελεύθερου-δωρεάν λογισμικού φίλτατοι 3GSάδες έχω ένα τεράστιο πλεονέκτημα αν πάρω το Hero σε αντίθεση με εσάς του "ασπαστου-λογισμικού". Τώρα επειδή είχα i-pod "σπασμένο" , το πήγα μια φορά για σέρβις και δεν πήραν πρέφα τίποτα.. απλά υπάρχει ελπίδα .. Πέρα απ'τη σταθερή εμπορική αξία πάντως πιστεύω στην htc που είχε τα ... κότσια να κάνει το παραπέρα βήμα στα androids και πιστεύω ότι οι επόμενες συμβατές εκδόσεις λογισμικού με το Hero θα είναι μακράν καλύτερες και γρηγορότερες από τα λογισμικά της apple ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:12 ---------- nyne όσο για το expansys: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αρχικά, αλλά αυτό που λέει με το εταιρικό ΑΦΜ... τι χρειάζεται να έχω; να γλιτώσουμε και το ΦΠΑ δηλαδή :Ρ
tasosvel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Έχω εδώ και ένα μήνα το HTC Magic για να του κάνω ένα review και μόλις πριν λίγες μέρες παρέλαβα και το iPhone 3GS. Το μόνο που έχω να πώ για το Android είναι οτι βρίσκεται σε αρκετά βρεφικό στάδιο, θέλει να δοκιμαστεί και να αλλάξει λίγο. Το σερφάρισμα με το 3gs είναι πολύ ταχύτερο, ενώ η οθόνη αντιδράει καλύτερα. Τώρα το Hero σίγουρα θα έχει πιο φιλικό User Interface αλλά πάλι δεν νομίζω οτι θα δούμε καμία τρομερή αλλαγή στις βασικές του λειτουργίες, γι αυτό εγώ θα αγόραζα το 3GS.
Faidhonas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Είπα να κάνω repost τα αναπάντητα ερωτήματά μου από την προηγούμενη 'hero/iPhone' συζήτηση, μήπως και έχει κανείς τώρα καμιά ιδέα... Μη βαράτε όλοι μαζί, ΟΚ? -------------------------------------------------------------------------------------------- Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με το Hero... Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές, βγάζει κανείς εντελώς αντιφατικά συμπεράσματα. Άλλες το βγάζουν ένα σχεδόν άψογο iPhone- και Pre-killer, άλλες το θεωρούν πολύ καλό με μόνο κάτι προβλήματα στην ταχύτητα. και άλλες το θεωρούν απελπιστικά αργό και ελλατωματικό. Οι κριτικές κυμαίνονται από "Αριστούργημα" μέχρι "terminally flawed". Κάτι μου λέει πως το μόνο που μαθάινουμε από τα reviews είναι ποιά εταιρία έσκασε τα περισσότερα. (Επίσης, κάτι μου λέει πως οι αρκούδες αφοδεύουν στο δάσος ). Όπως και να 'χει, αυτό το (όποιο) πρόβλημα ταχύτητας οφείλεται άραγε στον επεξεργαστή, ή στο λογισμικό? Έχει κανείς καμια ιδέα? ---------------------------------------------------------------------------------------------- Πάντως, από τα λίγα νέα που διάβασα, όλη η Hero Vs. iPhone αντιπαράθεση μου φαίνεται λίγο ανούσια... Είναι κάπως σαν να λες "Να πάρω Χαγιαμπούσα, ή Καγιέν"? Το iphone είναι κινητό/ιντερνετομηχανή, και σ'αυτό παραμένει μακράν πρώτο απ' ότι φαίνεται. Το Hero όμως (όπως και το Pre) κάνει πολλά περισσότερα- δεν είναι λίγο περίεργο να το κατηγορούμε ότι κάνει πιό αργά απ' το iPhone, όλα αυτά που το iPhone δεν κάνει καθόλου;
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Λοιπον, εμενα το Iphone 3G S 16GB White θα ερχοταν σημερα ή αυριο. Σημερα δεν ηρθε, αρα αυριο θα περιμενω πως και πως να ερθει κουριερ και να το παραλαβω, μαζι με ενα dock το οποιο επισης αγορασα. Ο θειος μου μου τα αγορασε αυτα αφου του το ζητησα εγω και τα εστειλε με κουριερ πληρωνοντας 25 Ευρω () για να ερθουν σε 1-2 μερες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:06 ---------- Είπα να κάνω repost τα αναπάντητα ερωτήματά μου από την προηγούμενη 'hero/iPhone' συζήτηση, μήπως και έχει κανείς τώρα καμιά ιδέα... Μη βαράτε όλοι μαζί, ΟΚ? -------------------------------------------------------------------------------------------- Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει με το Hero... Διαβάζοντας τις πρώτες κριτικές, βγάζει κανείς εντελώς αντιφατικά συμπεράσματα. Άλλες το βγάζουν ένα σχεδόν άψογο iPhone- και Pre-killer, άλλες το θεωρούν πολύ καλό με μόνο κάτι προβλήματα στην ταχύτητα. και άλλες το θεωρούν απελπιστικά αργό και ελλατωματικό. Οι κριτικές κυμαίνονται από "Αριστούργημα" μέχρι "terminally flawed". Κάτι μου λέει πως το μόνο που μαθάινουμε από τα reviews είναι ποιά εταιρία έσκασε τα περισσότερα. (Επίσης, κάτι μου λέει πως οι αρκούδες αφοδεύουν στο δάσος ). Όπως και να 'χει, αυτό το (όποιο) πρόβλημα ταχύτητας οφείλεται άραγε στον επεξεργαστή, ή στο λογισμικό? Έχει κανείς καμια ιδέα? ---------------------------------------------------------------------------------------------- Πάντως, από τα λίγα νέα που διάβασα, όλη η Hero Vs. iPhone αντιπαράθεση μου φαίνεται λίγο ανούσια... Είναι κάπως σαν να λες "Να πάρω Χαγιαμπούσα, ή Καγιέν"? Το iphone είναι κινητό/ιντερνετομηχανή, και σ'αυτό παραμένει μακράν πρώτο απ' ότι φαίνεται. Το Hero όμως (όπως και το Pre) κάνει πολλά περισσότερα- δεν είναι λίγο περίεργο να το κατηγορούμε ότι κάνει πιό αργά απ' το iPhone, όλα αυτά που το iPhone δεν κάνει καθόλου; Μιλας για κατι συγκεκριμενο? Δωσε λιγα παραδειγματα...
diakoman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Faidhonas είσαι σωστός στα περισσότερα που είπες.. όσο για τα rewiews συμφωνώ απόλυτα και είναι και προφανές ότι .μπροστά στην apple, η htc μπορεί να δώσει στις διαφημιστικές-αξιόπιστες σελίδες των reviews πολύ λιγότερα.Γιατί ακούγαμε τα results των HERO vs I-PHONE που έγραφε ο καθείς παρατρεχάμενος εταιριών, προφανώς θα ήμασταν και εμείς απ' τη πρώτη μέρα μέσα στο 1.000.000 iphone owners... Και επειδή δεν εμπιστεύομαι άλλο site και εγώ για αντικειμενική άποψη επι του θέματος γι'αυτό και πόσταρα εδώ το τρομερό αυτό δήλημα. Το iphone είναι κινητό/ιντερνετομηχανή, και σ'αυτό παραμένει μακράν πρώτο απ' ότι φαίνεται. Το Hero όμως (όπως και το Pre) κάνει πολλά περισσότερα- δεν είναι λίγο περίεργο να το κατηγορούμε ότι κάνει πιό αργά απ' το iPhone, όλα αυτά που το iPhone δεν κάνει καθόλου; Εδώ έχεις δίκιο, αλλά για όλα τα smart phones αυτά είναι απλά χαρακτηριστικά. Εννοώ ότι γενικώς για τη συσκευή η καλή πλοήγηση στο ιντερνετ (iphone) και οι πολλές δυνατότητες λογισμικού (hero) είναι απλά χαρακτηριστικά της σούπας που καθημερινά τρώμε στους γερμανούς, στα Ι-ΣΟΠ και στα λοιπά καταστήματα... P.S. Processor: Qualcomm® MSM7200A™, 528 MHz • Operating System: Android™ • Memory: ROM: 512 MB / RAM: 288 MB Αυτά για το Hero, για το iPhone ας μας πει όποιος ξέρει γιατι ειλικρινά δεν το βρήκα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- ApoelAndreas Πόσο σου πήγε το μαλλί φίλος; Τα μεταφορικά είναι το λιγότερο
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Faidhonas είσαι σωστός στα περισσότερα που είπες.. όσο για τα rewiews συμφωνώ απόλυτα και είναι και προφανές ότι .μπροστά στην apple, η htc μπορεί να δώσει στις διαφημιστικές-αξιόπιστες σελίδες των reviews πολύ λιγότερα.Γιατί ακούγαμε τα results των HERO vs I-PHONE που έγραφε ο καθείς παρατρεχάμενος εταιριών, προφανώς θα ήμασταν και εμείς απ' τη πρώτη μέρα μέσα στο 1.000.000 iphone owners... Και επειδή δεν εμπιστεύομαι άλλο site και εγώ για αντικειμενική άποψη επι του θέματος γι'αυτό και πόσταρα εδώ το τρομερό αυτό δήλημα. Εδώ έχεις δίκιο, αλλά για όλα τα smart phones αυτά είναι απλά χαρακτηριστικά. Εννοώ ότι γενικώς για τη συσκευή η καλή πλοήγηση στο ιντερνετ (iphone) και οι πολλές δυνατότητες λογισμικού (hero) είναι απλά χαρακτηριστικά της σούπας που καθημερινά τρώμε στους γερμανούς, στα Ι-ΣΟΠ και στα λοιπά καταστήματα... P.S. Processor: Qualcomm® MSM7200A™, 528 MHz • Operating System: Android™ • Memory: ROM: 512 MB / RAM: 288 MB Αυτά για το Hero, για το iPhone ας μας πει όποιος ξέρει γιατι ειλικρινά δεν το βρήκα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- [/color]ApoelAndreas Πόσο σου πήγε το μαλλί φίλος; Τα μεταφορικά είναι το λιγότερο Να σου πω οτι ειμαι Κυπριος, οποτε να μιλας λιγο πιο απλα(για φρασεις αναφερομαι) για να καταλαβαινω
diakoman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 OK sorry Πόσα ευρώ κόστισε το Iphone τελικά; Από τη Vodafon το πήρε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.