localy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 εχω γραψει στο word μια σελιδα και τη εχω να την εκτυπωσω αλλα στην εκτυπωση μου βγαζει 2 σελιδες μια την κανονικη με το κειμενο και μια τελειως αδια κενη.πως μπορω να μην την βγαζω αυτην??? το κειμενο που εγραψα στο word χωραει ισα ισα σε μια σελιδα.
bablyk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Πήγαινε το δρομέα στη 2η σελίδα και πάτα delete μέχρι να σβήσει η περιττή σελίδα. Επίσης μπορείς να μειώσεις τα περιθώρια ανω και κάτω.
dermitzos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Στην εκτύπωση μπορείς να επιλέξεις να εκτυπώσεις μόνο την 1η σελίδα
micos000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Κι εγώ ψηφίζω για διαγραφή περιττών γραμμών από το τέλος. Αν πατήσεις στο παρακάτω εικονίδιο της γραμμής εργαλείων θα δεις και μόνος σου.
markelos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πως μπορώ να γράψω αλα mirror στο word; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;
@sterios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πως μπορώ να γράψω αλα mirror στο word; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις αυτό. Έχεις μόνο την δυνατότητα, να εκτυπώσεις όλα το έγγραφο σε inverse style. Στην εκτύπωση (ctrl+P), από το μενού "Ιδιότητες" και λογικά εκεί κάπου στις advance ρυθμίσεις του εκτυπωτή μπορείς να επιλέξεις "Mirror Image" ή "Inverse Print" (ανάλογα με τον εκτυπωτή θα έχει κάποιο σχετικό check box να διαλέξεις).
markelos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Bρήκα πως γίνεται έμμεσα σε word 2007. Instert-->Word Art-->Format-->Rotate-->Flip Horizontal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.