Προς το περιεχόμενο

φθηνος υπολογιστης για στρατο

Deathy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου να ξερεις οτι το ασυρματο Ιντερνετ γενικα στην παραμεθοριο δεν ειναι και σφαιρα.

Θα σου βγαινει το λαδι για να δεις ενα βιντεο στο youtube,χωρια που θα πεφτει καθε τρεις και λιγο.

Ολα αυτα που αναφερουν οι απο πανω τα σεβομαι,αλλα κατα την γνωμη μου ειναι αναληθη.

Αν δεν πας ειδικες δυναμεις-πεζοναυτες θα εχεις απλετο χρονο να κανεις οτι θες.

Επισης ολα τα συφανταρα κατι παρομοιο θα εχουν να περναν τον χρονο τους,και δεν θα χρειαζεται να δανειζεις καθε τρεις και λιγο.

Επισης δεν ξερω αν εχεις εμπειρια στην χρηση netbook αλλα δεν εχει καμμια σχεση με υπολογιστη.Ολα ειναι πιο δυσκολα.

Αν θες την γνωμη μου παρε ενα psp παλιο,ξεκλειδωστο και κανε το παιχνιδι σου.

Internet δεν θα εχεις αλλα who cares η παραμεθοριος μονο net cafe εχει .

Στην τελικη και τιποτα να μην παρεις καλα θα περασεις.

304 λελε

Θα ελεγα ΜΙΑ και σημερα αλλα μονο το σημερα μενει,οποτε....

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, περίμενε να πάρεις την μετάθεση (καθώς στο κέντρο κ να μπορέσεις να περάσεις το μηχάνημα που είναι μάλλον δύσκολο πια απ'όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις), κ από κει κ πέρα βλέπεις αν κ κατά πόσο μπορείς να το αξιοποιήσεις. Θα εξαρτηθεί από την μονάδα σίγουρα, πχ εγώ στην ελευσίνα (προ 6ετίας) μόνο ντεσκτοπ δεν είχα δει να φέρνουν μέσα λολ. Μετά στην προεδρική φρουρά δεν έπαιζε να έχεις λαπτοπ η οτιδήποτε τέτοιο κ να μην χρησιμοποιηθεί εναντίον σου με οποιονδήποτε τρόπο μέχρι 2 μήνες πριν απολυθείς οπότε έφερνες ο,τι ήθελες. Μάλλον οφτόπικ είμαι βέβαια. Α! Όσον αφορά το ίντερνετ μην μπλέξεις με νετ κάρτες καθώς μπορείς πολύ εύκολα να δίνεις σύνεση από το κινητό σου που σίγουρα θα έρθει φθηνότερα.

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι παραπάνω καλύτερα να πάρεις ένα psp/mp3 player παρά laptop. Έκανα την θητεία μου στον TwinWall (Διδυμότειχο) και όχι σε τρελή μονάδα, και ο ελεύθερος χρόνος εξαντλούταν στον ύπνο (μεγάλο πράγμα ο ύπνος) και να πας καμιά βόλτα σε έξοδο για να ξεφύγεις λίγο.

Είχα φέρει το laptop μου μετά από μερικές εβδομάδες στη μονάδα και το δανειζόταν ο διοικητής, το όργανο και οι λοιποί φάνταροι για να παίζουν FIFA συνέχεια (ο διοικητής ήταν γύρω στα 28-30). Μετά από 2-3 εβδομάδες το έστειλα πίσω σπίτι καθώς το χρησιμοποιούσαν όλοι εκτός από εμένα :(

Από την άλλη, το mp3 player έλιωσε στη χρήση, και ειδικά για να περνάει η ώρα στη σκοπιά.

Δημοσ.
Όπως είπαν και οι παραπάνω καλύτερα να πάρεις ένα psp/mp3 player παρά laptop. Έκανα την θητεία μου στον TwinWall (Διδυμότειχο) και όχι σε τρελή μονάδα, και ο ελεύθερος χρόνος εξαντλούταν στον ύπνο (μεγάλο πράγμα ο ύπνος) και να πας καμιά βόλτα σε έξοδο για να ξεφύγεις λίγο.

Είχα φέρει το laptop μου μετά από μερικές εβδομάδες στη μονάδα και το δανειζόταν ο διοικητής, το όργανο και οι λοιποί φάνταροι για να παίζουν FIFA συνέχεια (ο διοικητής ήταν γύρω στα 28-30). Μετά από 2-3 εβδομάδες το έστειλα πίσω σπίτι καθώς το χρησιμοποιούσαν όλοι εκτός από εμένα :(

Από την άλλη, το mp3 player έλιωσε στη χρήση, και ειδικά για να περνάει η ώρα στη σκοπιά.

Πες τα χρυσοστομε ;)

Δημοσ.
εδινε εδειες τουλαχιστον ο διοικητης?

Οι .."Μπαρμπαδες" (ετσι τους λεγαμε εμεις τους διοικητες) σπανια ηταν ανοιχτοχερηδες.

Και αυτο ισως ειναι γενικοτερο...Εχω παει 4-5 φορες απο 3-4 ωρες καθε φορα σπιτι του Διευθυντη μου να του φτιαξω το pc και ουτε ενα ρεπο δεν εχω δει.

Δημοσ.
εδινε αδειες τουλαχιστον ο διοικητης?

Όχι μόνο δεν έδινε άδειες, αλλά μου "έφαγε" και μία τιμητική που είχε υποσχεθεί - πήγε τζάμπα ο "εθελοντισμός" και όλο το βάψιμο... :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...