Προς το περιεχόμενο

φθηνος υπολογιστης για στρατο

Deathy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ξέρεις σε ποια μονάδα θα πας... παρε μαζί στο το laptop... Σε κάθε άλλη περίπτωση άστο καλύτερα.

Και εγώ προσωπικα είμαι κολλημένος με το pc μου όλη μέρα... αλλά στον στρατό άντεξα και χωρίς αυτό. Κάνει καλό λίγη αποτοξίνωση!

Απ'οτι θυμάμαι όλοι όσοι είχαν psp ή κάτι παρόμοιο στον στρατό είχαν κουραστεί να το δανείζουν σε άλλους φαντάρους.

Στο θέμα μας... πριν απο λίγο καιρό είχε κάποιες καλές προσφορές αλλά τώρα θα βρεις μόνο σαβούρα... οτι έχει μείνει σε απόθεμα. Καλύτερα περίμενε μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου για να βρεις κάποιο καλό μοντέλο.

Το μοναδικό καλό που είχα δει σε ορισμένα εμπορικά κέντρα είναι το Toshiba L300 αλλά αυτό έκανε κοντά στα 500€.

Δημοσ.

Πως αλλαζουν οι καιροι...Καποτε ψαχναμε για φτηνο τρανζιστορακι.Μετα για φτηνο κινητο και τωρα για φτηνο φορητο για τον Στρατο.....Μετα τι θα εχει σειρα ? Sorry για το off topic.

Δημοσ.
Φιλε μου αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δηλαδη το οτι το 80% εχει και απο ενα λαπτοπ , i pod , pda και δεν συμμαζευεται μεσα στο στρατο δεν θα το σκεφτομουνα ..και οχι δεν περασα τον στρατο κατασκηνωση τουλαχιστον δεν θα περναω το χρονο μου με πτανες και μπφους κ.α. οπως κανουν αυτοι που εχουν τα μεσα μπορει πριν 15 χρονια να ηταν αλλιως αλλα τωρα αλλαξε το παραμυθι..μπορουμε να μεινουμε τωρα στο θεμα μας?

@off topic και τελευταιο.....Ποιο παραμυθι αλλαξε ρε φιλε θα μας τρελανεις? Τι λενε δλδ στον στρατο? "φερτε φανταρακια μας και τα laptop-netbook για να περνατε ευχαριστα τον μπολικο ελευθερο χρονο σας?" ΕΛΕΟΣ ρε φιλε προσγειωσου λιγο.....κοντος ψαλμος αληλουια βεβαια θα το διαπιστωσεις πολυ γρηγορα. Χαρα που θα κανουν οι παλιουρες οταν σε δουν με κανεναν υπολογιστη, θα τρεχεις και δεν θα φτανεις! "Νεος αγγαρεια - Νεος σκοπια - Νεος αποψηλωση" Ε.....δεν μπορω τωρα αφου βλεπεις εχω ανοικτο το Laptop-Netbook και σερφαρω στο ινσομνια......lol

Δημοσ.

το ξερω οτι ειναι δυσκολο να εχεις λαπτοπ στο στρατο πιο πολυ γιατι δε ξερεις ποιος θα στο "φαει"..αλλα αφου ξερω πολλους που ειχανε παρει στο στρατο και τα εχουνε ακομα υποθετω πως κ εγω θα την γλιτωσω , τωρα εαν με χωνουν οι παλιοι ή τρώω φυλακες αυτο δεν το γνωριζω εφοσον κοιταω την δουλεια μου δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα.. και αφου δεν μας δινουν να κανουμε τιποτα αλλο το απογευμα τι θα βαραμε μυγες? ή θα τραβαμε βιντεακια σαν αυτα στο youtube?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-fHiEnD91P4]http://www.youtube.com/watch?v=-fHiEnD91P4[/ame]

ετσι θα καταντησουμε ολοι μας σε λιγο εκει μεσα!!!!!! watch?v=NYpM2p9wl9Y&feature=related

(αυτο εδω εχει γελιο watch?v=Zv1CATBJP4Q&feature=related)

σορρυ για το οφτοπικ αλλα πιο πολυ για το στρατο συζηταμε εδω μεσα παρα για λαπτοπς!

Δημοσ.

Σε 5 μερες απολυομαι (ξερω ξερω, καλος πολιτης κλπ).

Εχω αλλαξει 4 στρατοπεδα κατα τη διαρκεια της 12μηνης θητειας μου.

Λαπτοπ θα μπορουσα να εχω αν ηθελα, μονο στα 2 απο τα τεσσερα στρατοπεδα. Κι απο αυτα τα 2, στο 1 δεν υπηρχε νοημα να εχω γιατι δεν ειχα ελευθερο χρονο για να χαζεψω. Ενω στο αλλο στρατοπεδο οι υπηρεσιες που εκανα ηταν σε γραφειο που διεθετε pc. Και μετα το μεσημερι που φευγανε τα στελεχη μας αφηναν ανοιχτο και το pc με το internet στο διπλα γραφειο και αραζαμε :)

Στο κεντρο εκπαιδευσης μην παρεις λαπτοπ. Ειναι προβλεπομενα και δεν αφηνουν πολλες φορες ουτε mp3 players (τα παιρνουν και στα δινουν πισω πριν τη μεταθεση σου). Θα ειναι κριμα να σε βαλουν στο ματι απτη πρωτη μερα και να σου παρουν κ το λαπτοπ.

Μετα με δεδομενο οτι εσεις θα υπηρετησετε ολη σας τη θητεια παραμεθωριο σε μια μοναδα, καλο ειναι να παρεις πρωτα τη μεταθεση, να δεις τι παιζει εκει περα και μετα βαλε οχι ενα, αλλα 10 λαπτοπ να παιζετε και λαν. Και οταν λεω τι παιζει δεν εννοω μονο απο θεμα αν ειναι αυστηρα η χημειο, αλλα κι απο θεμα κουρασης, ελευθερου χρονου.

Πχ εκει που εκανα εγω παραμεθωριο ειχαμε ελαχιστο ελευθερο χρονο κι αυτον τον εκμεταλευομασταν για να κοιμηθουμε. Βλεπεις το θεμα υπνος στο στρατο ειναι μια πολυ πονεμενη ιστορια...Και ορθιος κοιμασαι αμα λαχει απτη νυστα (κυριολεκτω γιατι το εχω παθει σε σκοπια).

Ως προς το τι λαπτοπ να παρεις. Μια σειρα μου ειχε παρει ενα λαπτοπ απτον Γερμανο πριν κανα 5μηνο με 300κατι ευρω πακετο με cosmote 3g internet. Ηταν προσφορα, αλλα τωρα βλεπω πως δεν υπαρχει κατι σχετικο στο site τους. Παρε ενα τηλ για καλο και για κακο και ρωτα παντως, καλοκαιρι ειναι ολο και καποια προσφορα θα παιζει για λαπτοπ.

Καλη αρχη και υπομονη.

Δημοσ.

Deathy, αυτο το Laptop (Netbook βασικα)που λεει o MiDi_MiLiZ μαζι με το συμβολαιο για το 3G της Cosmote φτανει συνολο τα 800+ Εuro!!

θα πιανεις λογικα σημα απο καπου (απ οτι ενημερωνομαι) κ στην περιπτωση που δεν πιανεις, τοτε παρτο! Στο λεω γιατι 2 ξαδερφια μου το πηραν το συγκεκριμενο κ ας ειναι σπιτι (EPIC Fail!!) Με τοσα λεφτα παιρναν (όπως κ συ μπορεις) Laptops βαρβατα, (σε σχεση με ενα Netbook περιορισμενων επιδοσεων) κ μια καλη συνδεση 24ρα, αντι να πιανουν στην πολυ καλυτερη 50KB/S..

Δημοσ.
Deathy, αυτο το Laptop (Netbook βασικα)που λεει o MiDi_MiLiZ μαζι με το συμβολαιο για το 3G της Cosmote φτανει συνολο τα 800+ Εuro!!

θα πιανεις λογικα σημα απο καπου (απ οτι ενημερωνομαι) κ στην περιπτωση που δεν πιανεις, τοτε παρτο! Στο λεω γιατι 2 ξαδερφια μου το πηραν το συγκεκριμενο κ ας ειναι σπιτι (EPIC Fail!!) Με τοσα λεφτα παιρναν (όπως κ συ μπορεις) Laptops βαρβατα, (σε σχεση με ενα Netbook περιορισμενων επιδοσεων) κ μια καλη συνδεση 24ρα, αντι να πιανουν στην πολυ καλυτερη 50KB/S..

Οχι οχι, δεν ειχε 800 ευρω. Ενα μικρο ηταν με 7ρα-8ρα οθονη και το παιδι μου ειπε οτι το πηρε 300κατι ευρω. Αν εχετε υπομονη ως τη Δευτερα που θα ξαναμπω να παρω το λελεοχαρτο, θα ρωτησω το παιδι να μου πει για ποιο μοντελο μιλαμε.

Δημοσ.

σε μας στην μοναδα ειχαν 2-3 λαπτοπ και δεν ετρεχε.εγω μεχρι πσπ ειχα παρει μαζι μου,κινδυνος κλοπης δεν υπηρχε,απλα σε ζαλιζουν ολοι δωσε να παιξω,δωσε να δω καμια ταινια κλπ οποτε να εισαι προετοιμασμενος να μοιρασεις μερικα ακυρα αν σου ζητανε το οτιδηποτε,εκτος και αν δεν σε απασχολει το να το καταστρεψουν.

για μενα,παρουσιασου με το καλο, παρε την μεταθεση σου -πχ μπορει να πρεπει να πας για 2ο κυκλο εκπαιδευσης καμια σπαρτη-γιαννενα κλπ και να φας αλλο ενα μηνα σε κεντρο η και παραπανω,

και οταν με το καλο πας στην μοναδα σου,δες τι παιζει εκει,και αναλογως αγορασε στην 1η σου αδεια η οχι

μεχρι τοτε θα εχουν πεσει και οι τιμες πολυ.

κριμα ειναι να τα σκασεις απο τωρα.

αλλα γενικα να ξερεις στο στρατο πως αν φας πακετακι με σκοπιες κλπ οταν εχεις ελευθερο χρονο θα κοιμασαι,δεν θα παιζεις με το λαπτοπ...

εκτος κι αν εχεις καμια ακρη και σε καβατζωσει

Δημοσ.
θα περιμενω τον σεπτεμβριο ή οταν με το καλο μετατεθω στην μοναδα μου..

Αντε καλη θητεια, και να ξερεις (σου μιλανε οι παλιοι τωρα:-) ) 3 ειναι τα πιο σημαντικα πραγματα στο στρατο: Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ. Επισης οχι πολλες μαγκιτσες γιατι θα ειναι εις βαρους σου - αλλα ουτε να κανεις και τον εντελως μ@λ@κ@.

Δημοσ.

"Κυριε διοικητα σας προκαλω σε μονομαχια , παρτε τα σπαθια που εχετε στην κορνιζα και οποιος νικησει παιρνει το στρατοπεδο!"

σορρυ κιολας για την πλακα αλλα εχει γινει τετοιο σκηνικο παντως ευχαριστω για τις συμβουλες ετσι κ αλλιως οι πιο πολλοι απο την σειρα μου εχουν ηδη μπει οποτε πρεπει να μπαινω και εγω να τελειωνω . ενα χρονο χωρις δουλεια θα μου φανε την πελατεια..

Δημοσ.
Οχι οχι, δεν ειχε 800 ευρω. Ενα μικρο ηταν με 7ρα-8ρα οθονη και το παιδι μου ειπε οτι το πηρε 300κατι ευρω. Αν εχετε υπομονη ως τη Δευτερα που θα ξαναμπω να παρω το λελεοχαρτο, θα ρωτησω το παιδι να μου πει για ποιο μοντελο μιλαμε.

ahh my bad then.. εννοουσα 800E συνολο με συνδεση 3G της Cosmote.

Τοτε θα μιλαμε για 1η-2η γενια netbooks στυλ eepc 701/acerc/hp/msi wind

Δημοσ.

βρες μια αγγλιδα να παντρευτεις και χεσε το στρατο τωρα αν δεν προλαβαινεις :P περιμενε να παρουσιαστεις και δες π θα σε στειλουν μετα που θα ορκιστεις δες πως ειναι τα πραγματα και τοτε συνεχηζουμε το θεμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...