Προς το περιεχόμενο

φθηνος υπολογιστης για στρατο

Deathy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στην επιλογη laptop ή netbook θα θελα κατι φθηνο οχι πολυ δυνατο καπου στα 400 ευρω το πολυ , το θελω επειδη θα μπω μεσα(στο στρατο) το φθινοπωρο και θελω να εχω κατι να κανω.. το ξερω στο κεντρο εκπαιδευσης δεν θα το εχω μαζι μου μονο οταν παω στην μοναδα..

αυτο εδω ειναι καλο?ACER Extensa 5230E-901G16MN

εχω ακουσει πως τα toshiba ειναι αρκετα καλα αλλα δεν βλεπω κανα φθηνο μοντελο..:cry:

τεσπα επειδη δεν εχω ιδεα απο laptop μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο?..(για τα λεφτα αυτα) γιατι θα με φαει η μ*κια εκει μεσα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου στρατο πας κ οχι διακοπες,λαπτοπ κ κινητα κανουνε φτερα μεσα στο στρατο,ειναι κριμα να παρεις κατι γιατι αν παρεις λαπτοπ 1000% θα στο κλεψουνε!γνωμη μου κ φιλικα παντα

Δημοσ.

καλησπέρα

εγώ για τον στρατό πήρα ένα netbook και συγκεκριμένα το eee pc 901.

Με βόλεψε πάρα πολύ γιατί είχα internet στο στρατόπεδο για να ασχολούμαι.

Εαν το κλειδώνεις στην τσάντα σου δε θα έχεις πρόβλημα (όπως εγώ).

Δημοσ.

Οντως ενα 9 αρι θα τον βολεψει τον φιλο ακομη κ μεταχειρισμενο να παρει...αλλα αν θελει καποιος να του το κλεψει θα το κανει,οσο ημουν εγω φανταρος ειχανε κλεψει διαφορα απο κλειδωμενες τσαντες.

Δημοσ.

εγω εχω ακουσει πως οταν πας στην μοναδα μειωνονται οι πιθανοτητες "απωλειας" αντικειμενων με μεγαλο κινδυνο οταν εισαι στο κεντρο εκπαιδευσης που ειναι μονο δυο μηνες νομιζω σωστα?το ξερω πως κλεβουνε λαπτοπ και κινητα στο στρατο αλλα επειδη ξερω πολλους που παιρνουνε μαζι κ αλλα πραγματα εκτος κ απο τα προαναφερθεντα.. και δεν τους τα βουτηξανε..τωρα αν σου τυχει σου ετυχε μην κανω και τον εξυπνο γιατι δεν ξερεις τι γινεται καμια φορα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βαραω μυγες καθε απογευμα επι ενα ολοκληρο χρονο!

στο θεμα μας τωρα λετε οτι καλυτερο ειναι ενα netbook για μεσα στο στρατο σωστα? το laptop θα δινει στοχο οντας μεαλυτερο?

@ss13 αυτο το lenovo φαινεται συμπαθητικο , ειναι καλο ? βλεπω πως η τιμη του ειναι promotional να περιμενουμε να παει στο 500αρι + στις επομενες μερες σωστα? βλεπω πως εχει core 2 duo στα 1.33 ghz αλλα εχω μαυρα μεσανυχτα απο φορητους μπορειτε να με βοηθησετε λιγακι? ( εαν το συγκρινω με το asus eee ειναι αρκετα καλυτερο )

λετε να με συμφερει να παρω ενα δωρεαν με ασυρματη συνδεση? ποσο παει το μαλι καθε μήνα?

ο γερμανος κανει 20% στα λαπτοπς μαζι με νεα συνδεση λεει ?? εχει εμπειριες κανεις?

Δημοσ.

Απο τι ξερω το ideapad s12 θα ειναι netbook και οχι notebook. Θα φοραει τον atom και οχι τον core 2 solo, ο οποιος παρεπιπτοντως εχει 3 mb l2 cache και οχι 1 οπως λεει το δευτερο link που εδωσες.

Δημοσ.

μαλιστα τελικα δεν βλεπω να ειναι προμο αυτη η τιμη του lenovo εξω ειναι 20 ευρω φθηνοτερο...

εγω βασικα δεν θα βλεπω ταινιες 1080i/p ουτε θα χρησιμοποιησω τον υπολογιστη σαν media server..οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα με βολευε το netbook που αναφερεις.. δεν ξερω εαν γνωριζεις το Acer Aspire 1810T λενε πως ειναι καλυτερο απο to lenovo αλλα δεν ξερω ποσο θα κοστιζει και ποτε θα βγει ή εαν εχει ηδη βγει..κοιταχτε επειδη η αληθεια ειναι πως λεφτα για ξοδεμα δεν εχω και με ενδιαφερει να παρω κατι καλο για τα λεφτα του και να μου κανει την δουλεια για την οποια το προοριζω εχετε να μου προτεινετε κατι φθηνο και καλο?

α και δεν εχω κολλημα απο θεμα βαρους / μεγεθους απλα να μην ειναι γκουμουτσα οποτε και notebook να μου προτεινατε καλο θα ειναι εφοσον ειναι και πολυ δυνατοτερα απο netbook αρκει να εχουν καλη αυτονομια.

Δημοσ.

φίλε μου πάρε ένα 901 μεταχειρισμένο με 100-150 ευρό και θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου βάλε και μια κάρτα μνήμης 4 γιγα ακόμα για να έχεις τραγουδάκια παρε και ένα ζευγάρι ακουστικά να το έχεις σαν I pod ( λίγο μεγάλο άλλα κάλο ) και είσαι μια χαρά

Δημοσ.

ευχαριστω για την προταση αλλα ο 901 εχει μονο 12 gb skliro γινεται να τον επεκτεινεις? επειδη θελω να φορτωσω πραμα να εχω να διαβαζω

Δημοσ.
ευχαριστω για την προταση αλλα ο 901 εχει μονο 12 gb skliro γινεται να τον επεκτεινεις? επειδη θελω να φορτωσω πραμα να εχω να διαβαζω

Καλά μην φαντάζεσαι ότι θα έχεις χρόνο και ησυχία για να διαβάσεις στο στρατό...εκτός αν τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο δραματικά σε σχέση με πριν απο 15 χρόνια που πήγα εγώ. Εμείς ούτε αθλητική εφημερίδα προλαβαίναμε να διαβάσουμε. :P

Δημοσ.

εδω το κανανε εννιαμηνο..δεν νομιζεις πως αλλαξανε τα πραγματα? εφοσον οι πιο πολλοι εχουν και απο ενα κινητο-ipod-netbook-notebook μεσα στο στρατο θα εχουν και χρονο να τα χρησιμοποιησουν ιδιαιτερα οταν μερικα στρατοπεδα εχουν μπιλιαρδαδικα κ.τ.λ.π

στο θεμα μας τωρα με βλεπω σε δυο μηνες με τη χακι μπερετα να τραγουδαω συνθηματα και δεν καταλαβαινω ρε παιδια αφου οοοολοι παιρνουν ηλεκτρονικα βοηθηματα στο στρατο εσεις εκει κολλησατε?αξιζει να παρω λαπτοπ τωρα ή να περιμενω λιγο?? παντως 12 gb δεν μου φτανουν .. εκτος και αν γινεται να βαλω εναν 160 στο eee 901 ?

Δημοσ.

Εαν εχεις καποιο μεσο και ξερεις οτι θα πας καπου καλα εχει καλως. Εγω ποτε δεν θα σκεφτομουνα να εχω κατι τετοιο στον στρατο (εχει 16 χρονακια που απολυθηκα). Εξαλου διαχρονικα παντα υπαρχουν οι μ@λ@κες που το παιζουν παλιοι και να εισαι σιγουρος οτι θα σου δημιουργησουν προβληματα και εσενα και τους αλλους τις σειρας σου. Οποτε εγω προσωπικα δεν θα στο συνιστουσα. Αντε κανενα Ipod touch στην καλυτερη. Αληθεια χωρις παρεξηγηση εχω την εντυπωση οτι περασες τον στρατο κατασκηνωση......:X

Δημοσ.

Φιλε μου αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δηλαδη το οτι το 80% εχει και απο ενα λαπτοπ , i pod , pda και δεν συμμαζευεται μεσα στο στρατο δεν θα το σκεφτομουνα ..και οχι δεν περασα τον στρατο κατασκηνωση τουλαχιστον δεν θα περναω το χρονο μου με πτανες και μπφους κ.α. οπως κανουν αυτοι που εχουν τα μεσα μπορει πριν 15 χρονια να ηταν αλλιως αλλα τωρα αλλαξε το παραμυθι..μπορουμε να μεινουμε τωρα στο θεμα μας?

Δημοσ.
Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε στην επιλογη laptop ή netbook θα θελα κατι φθηνο οχι πολυ δυνατο καπου στα 400 ευρω το πολυ , το θελω επειδη θα μπω μεσα(στο στρατο) το φθινοπωρο και θελω να εχω κατι να κανω.. το ξερω στο κεντρο εκπαιδευσης δεν θα το εχω μαζι μου μονο οταν παω στην μοναδα..

αυτο εδω ειναι καλο?ACER Extensa 5230E-901G16MN

εχω ακουσει πως τα toshiba ειναι αρκετα καλα αλλα δεν βλεπω κανα φθηνο μοντελο..:cry:

τεσπα επειδη δεν εχω ιδεα απο laptop μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο?..(για τα λεφτα αυτα) γιατι θα με φαει η μ*κια εκει μεσα.

Πώς θα πάει η Ελλάδα μπροστά ρε έτσιιιιιιιιι! Στρατό θα πας ρε παλικάρι οχι στην Μύκονο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...