Γηρυόνης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το PSP μου, εδώ και λίγες εβδομάδες και τελείως ξαφνικά κόβεται το ρεύμα στο PSP με αποτέλεσμα να χρειάζεται να του κάνω επανεκκίνηση. Δεν έχει σημασία αν παίζω μόνο με μπαταρία ή το έχω συνδεδεμένο στην μπρίζα, έτσι ξαφνικά κόβεται το ρεύμα, εκεί που παίζω. Είχε κάποιος από εσάς παρόμοιο πρόβλημα; Τί θα μπορούσε να είναι; Μοιάζει για πρόβλημα τροφοδοσίας αλλά δεν είμαι σίγουρας. Οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε είναι ευπρόσδεκτη.
Γηρυόνης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Αυτή που έχει από τη μάνα του, μία Sony.
freebird75 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αν έχει "φάει" πτώση τότε μπορεί να έχει αποκολληθεί κάποιο εξάρτημα ή να μην κάνει καλή επαφή. Επίσης υπάρχει η περίπτωση το κουμπί εκκίνησης να έχει παρουσιάσει κάποια δυσλειτουργία. Αν στο έκανε μόνο όταν είχες την μπαταρία τότε θα έλεγα ότι είναι από τις ακίδες που πατάει η μπαταρία (το πρόβλημα λύνεται αν τις "ανοίξεις" ελάχιστα με ένα μικρό κατσαβδάκι). Αλλά ανέφερες ότι το κάνει και όταν το έχεις στην τροφοδοσία οπότε το μυαλό μου πάει στην πρώτη μου πρόταση.
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αυτή που έχει από τη μάνα του, μία Sony. Ρωτησα μηπος εχεις καμια fake(κει εμενα μια fake μου εκανε μαλακιες). Μπορει να ειναι και αυτο που λεει ο φιλος απο πανω. Αν το πηρες προσφατα και υσχηει η εγγυηση πανε να στο αλλαξουν(η καλητερα brickαρε το πιο πριν )
Dragonheart Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στο psp μου, εκει που επαιζα ακουγα ξαφνικα ενα ελαχιστο τσακ και κοβοταν το ρευμα. Αλλα εμενα μου το εκανε μονο οταν ειχα την μπαταρια πανω. Οταν αλλαξα μπαταρια το προβλημα λυθηκε. Σιγουρα δεν φταιει η μπαταρια η οι ακιδες οποτε η μονη σου λυση ειναι να το πας στη sony hellas. Αν τυχον δεν ειναι μεσα στην εγγυηση ψαξε για αλλα μαγαζια που ισως θα μπορουσαν να σου το φτιαξουν πιο φθηνα στυλ ebw...
Γηρυόνης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Βασικά έχει λήξει η εγγύηση, το έχω αρκετό καιρό. Μου το κάνει ακόμα και όταν το έχω συνδέσει στο ρεύμα οπότε πρέπει να είναι αυτό που λέει ο freebird. Θα το πάω στη sony να δω αν βρούνε τίποτα, απλώς έλεγα μήπως είναι κάτι που μπορώ να διορθώσω μόνος μου. Σας ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.