nautilus7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μιας και ο παλιός μου εκτυπωτής (Canon pixma 4000) τα έφτυσε, ψάχνομαι για νέο, αλλά θα τον ήθελα δικτυακό αφού στο σπίτι υπάρχουν πολλοί υπολογιστές. Ιδανικά θα ήθελα να έχει τα παρακάτω: 1. Τιμή μέχρι €150. 2. Μέγεθος Α4, τεχνολογίας inkjet είτε laser. 3. Ικανοποιητική ποιότητα εκτύπωσης σε κείμενο και φωτογραφίες. 4. Θύρα ethernet μόνο και όχι wi-fi (έτσι και αλλιώς θα μπει δίπλα στο ρούτερ, οπότε το wi-fi θα είναι άχρηστο). 5. Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. 6. Εκτύπωση σε CD/DVD. Αυτά σε γενικές γραμμές. Απ' ότι έχω δει, μόνο η HP έχει 1-2 μοντέλα που να καλύπτουν τις απαιτήσεις μου (και αυτά όχι εξολοκλήρου), οπότε αναγκαστικά θα γίνουν κάποιες υποχωρήσεις. Περιμένω τις προτάσεις σας!
dermitzos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μπορείς να διαλέξεις όποιον θέλεις αρκεί να έχει ethernet. Μην πέφτεις στην παγίδα που λένε wi-fi και μλκίες. Μπορείς να το συνδέσεις με το router σου με ethernet και να το στείλεις μέσω αυτού στους Υπολογιστές
nautilus7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Στο #4 αυτό ακριβώς νομίζω πως γράφω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.