Προς το περιεχόμενο

Είδη Όπλων

m1kaela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι θα τον έβγαζες απ' τη μέση τόσο εύκολα; Δε λέω, σε τέτοιες περιπτώσεις παίζουν και ένστικτα επιβίωσης, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα είχες το πάνω χέρι όμως;

Δε το λέω ειρωνικά. Έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν ανάλογα περιστατικά; Είσαι τόσο εξοικειωμένος με τα όπλα; Γιατί με το "θα..." δε γίνεται δουλειά.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο ολες τις κλοπες που γινονται σε σπιτια θα μου εκανε εντυπωση αν ενα ποσοστο πανω του 0.5% ηταν επαγγελματιες ληστες.

Eτοιμάσου να εντυπωσιαστείς...

Ετοιμος ειμαι. Δωσε μου πηγη που λεει το αντιθετο.

Από την στιγμή που αποφασίζει να κάνει κλοπή ξέρει ότι θα έχει συνέπειες

Οχι βεβαια. Ο πανεξυπνος νομοθετης λεει άλλα. Αν εχει σκοπο μονο να κλεψει και δεν κραταει ουτε καν μαχαιρι ή οτιδηποτε και απλως παει να μπει στο δωματιο της κορης σου πχ δεν εχεις δικαιωμα να τον χτυπησεις ασχημα ουτε με κηροπηγιο, ουτε να τον μαχαιρωσεις ουτε φυσικα να τον πυροβολησεις.

Καμια μπουνια μονο να του δωσεις προφανως προβλεπουν τα γραπτα του πανεξυπνου νομοθετη.

Αν είναι πρεζόνι ή όχι επιλογή του... Δεν με αφορά...

Και παλι συμφωνα με καποιους σε αυτο το τοπικ δεν ειναι επιλογη του. Η κοινωνια φταιει που εγινε πρεζονι ο δυσμοιρος, οποτε δεν εχεις δικαιωμα να του φερθεις σκληρα του καημενου.:cry:

Αυτος απλως ψαχνει λεφτα για τη δοση του δεν εχει σκοπο να σου κανει κακο.

Κοίτα έξω από το χορό εύκολα μπορείς να πεις πολλά...

That says it all.

Δημοσ.

Γιατί αναγκάζεσαι να ξεχάσεις τα πάντα (την ηθική σου, τους "καλούς τρόπους" σου, την λογική) και απλά προσπαθείς να κάνεις την μεγαλύτερη ζημιά... Και έχεις το ισχυρότερο κίνητρο...

Μία φορά που μου έτυχε κάτι σχεδόν παρόμοιο ενώ έιχα χτυπήσει πραγματικά πολύ άσχημα (είχε σκιστεί το κάτω χείλος μου στην μέση και κρεμόταν) δεν το κατάλαβα καν, ούτε πόνος, ούτε τίποτα... Και απότι μου εξήγησαν οι γιατροί αργότερα λόγω της τρομερής έκρηξης αδρεναλίνης δεν νιώθεις πόνο κτλ... Α, και ο εγκέφαλος σου "σταματάει" να σκέφτεται και επικεντρώνεται μόνο στο πως θα επιβιώσεις...

Αυτά... Πολύ το φιλοσοφήσαμε για μεσημέρι :)

Γενικά η βία (κλωτσομπουνίδια, όπλα, μαχαίρια)δεν είναι λύση για τίποτα... Αλλά υπάρχουν οι εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις (που μπορεί και να μην συμβούν σε κάποιον) που θα αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

και τι γίνεται όμως ρε Krokodeile αν κάποιος επειδή του καύλωσε ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό καλέσει κάποιον στο σπίτι του τον σκοτώσει και επικαλεστεί μετά διάρηξη και έτσι?

ναι ξέρω βλέπω πολλές ταινίες, αλλα δεν είναι απίθανο...

Δημοσ.

Α, και όσο για τα πρεζόνια που αναφέρθηκε ξανά πραγματικά είναι 95% επιλογή τους... Πολυτεχνείο είμαι και έχω δει άτομα που τέλειωσαν με επαίνους το λύκειο, μπήκαν στις κορυφαίες σχολές που αυτόματα τους δίνει την δυνατότητα αν ψαχτούν, διαβάσουν κτλ να βγάλουν τα άπειρα φράγκα που θα τους δώσουν την δυνατότητα να κάνουν σχεδόν τα πάντα κατέληξαν πρεζόνια...

Και τέλος να πω ότι δεν υπάρχει άτομο που να πήρε με το ζόρι ναρκωτικά...

Δημοσ.
Γιατί αναγκάζεσαι να ξεχάσεις τα πάντα (την ηθική σου, τους "καλούς τρόπους" σου, την λογική) και απλά προσπαθείς να κάνεις την μεγαλύτερη ζημιά... Και έχεις το ισχυρότερο κίνητρο...

Αυτό ακούγεται πολύ υποθετικό. Δε μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς θα συμβεί όταν μπούνε μες στο σπίτι σου, είναι πολλοί οι παράγοντες και δεν υπολογίζονται. Με την ίδια λογική μπορεί να χεστείς πάνω σου και να μη μπορείς να κουνηθείς.

Μία φορά που μου έτυχε κάτι σχεδόν παρόμοιο ενώ έιχα χτυπήσει πραγματικά πολύ άσχημα (είχε σκιστεί το κάτω χείλος μου στην μέση και κρεμόταν) δεν το κατάλαβα καν, ούτε πόνος, ούτε τίποτα... Και απότι μου εξήγησαν οι γιατροί αργότερα λόγω της τρομερής έκρηξης αδρεναλίνης δεν νιώθεις πόνο κτλ... Α, και ο εγκέφαλος σου "σταματάει" να σκέφτεται και επικεντρώνεται μόνο στο πως θα επιβιώσεις...

Τι ακριβώς σου συνέβη αν επιτρέπεται;

Δημοσ.
και τι γίνεται όμως ρε Krokodeile αν κάποιος επειδή του καύλωσε ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό καλέσει κάποιον στο σπίτι του τον σκοτώσει και επικαλεστεί μετά διάρηξη και έτσι?

ναι ξέρω βλέπω πολλές ταινίες, αλλα δεν είναι απίθανο...

Θα ήταν πιο εύκολο να πήγαιναν για ψάρεμα με το καινούριο σκάφος :P

Τώρα εσυ το πήγες σε προμελετημένο κτλ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:33 ----------

Αυτό ακούγεται πολύ υποθετικό. Δε μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς θα συμβεί όταν μπούνε μες στο σπίτι σου, είναι πολλοί οι παράγοντες και δεν υπολογίζονται. Με την ίδια λογική μπορεί να χεστείς πάνω σου και να μη μπορείς να κουνηθείς.

Τι ακριβώς σου συνέβη αν επιτρέπεται;

Μεθυσμένος, με νταβατζο στυλάκι απλά μου επιτέθηκε... Ούτε ληστεία, ούτε τίποτα... Και δεν μπορούσα να τρέξω... Γιατί αυτό θα έκανα... Δεν θα διακινδύνευα τίποτα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα ήταν πιο εύκολο να πήγαιναν για ψάρεμα με το καινούριο σκάφος :P

Τώρα εσυ το πήγες σε προμελετημένο κτλ...

δεν θα ήταν καθόλου απίθανο όμως...

Δημοσ.

Πιθανως να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που θα το εκαναν αυτο.

Αλλά ειναι αραγε τρομαχτικα ή απλως παρα πολυ λιγοτεροι απο τους ληστες?;)

Αρα πρεπει να νομοθετησουμε καλυπτοντας μια μειοψηφεια ή να αγνοησουμε αυτες τις περιπτωσεις που θα ειναι ελαχιστες και να ενδιαφερθουμε περισσοτερο για τις ληστειες απο τις περιπτωσεις παρανοιας που ανεφερες?

Δημοσ.

Εντάξει, χωρίς να λέω πως ήταν φυσιολογικό και ασφαλές, άλλο είναι να στη πέφτει μεθυσμένος κι άλλο να σε κλέβουν νύχτα.

Καταρχάς φαντάσου να σε ξυπνάει διαρρήκτης. Εκεί απλά δε ξέρεις τι κάνεις, παίζει να παγώσεις και να μη μπορείς να κουνηθείς. Ο διαρρήκτης δε νομίζω να είναι μεθυσμένος. Εκεί το διακινδυνεύεις;

• Super Moderators
Δημοσ.
Πιθανως να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι που θα το εκαναν αυτο.

Αλλά ειναι αραγε τρομαχτικα ή απλως παρα πολυ λιγοτεροι απο τους ληστες?;)

Αρα πρεπει να νομοθετησουμε καλυπτοντας μια μειοψηφεια ή να αγνοησουμε αυτες τις περιπτωσεις που θα ειναι ελαχιστες και να ενδιαφερθουμε περισσοτερο για τις ληστειες απο τις περιπτωσεις παρανοιας που ανεφερες?

δεν μπορείς να ξέρεις συγκεκριμένο αριθμό μιας και δεν ισχύει η προϋποθεση ώστε να ευδοκιμεί η κατάσταση αυτή...

σίγουρα είναι λιγότεροι από τους ληστές αλλά αμφιβάλω αν θα υπάρχει σημαντική διαφορά από τους ληστές που σκοπεύουν να σου κάνουν κακό κατά την διάρκεια της διάρηξης...εκτός βέβαια αν υποστηρίζεις ότι αξίζει να σκοτώνεις κάποιον επειδή σε έκλεψε...

δεν είναι μόνο περιπτώσεις παράνοιας αλλά και δόλου...

αν ήταν τόσο εύκολο να νομοθετήσουν για κάτι τέτοιο δεν νομίζεις ότι θα το είχαν κάνει? ή ότι θα υπήρχε κάποια συγκεκριμένη πρόταση?

Δημοσ.
Εντάξει, χωρίς να λέω πως ήταν φυσιολογικό και ασφαλές, άλλο είναι να στη πέφτει μεθυσμένος κι άλλο να σε κλέβουν νύχτα.

Καταρχάς φαντάσου να σε ξυπνάει διαρρήκτης. Εκεί απλά δε ξέρεις τι κάνεις, παίζει να παγώσεις και να μη μπορείς να κουνηθείς. Ο διαρρήκτης δε νομίζω να είναι μεθυσμένος. Εκεί το διακινδυνεύεις;

Δεν ξέρω... Έτσι όπως είμαι τώρα δεν θα μου καιγόταν καρφί... Θα έπαιρνε ένα laptop, 2 κινητά και 5 μαλ@κίες... Ούτε που θα με ένοιαζε να ασχοληθώ... Την άλλη μέρα καινούρια θα έπαιρνα... Απλά στην περίπτωση που δεν είσαι μόνος, έχεις μια οικογένεια κτλ πιστεύω το σκέφτεσαι τελείως αλλιώς...

Πολύ offtopic βγήκαμε :)

Να πούμε και τίποτα για όπλα...

Το έχετε δει αυτό το τέρας? Καραμπίνα αυτόματη με αρκετές σφαίρες!

[ame]

[/ame]
Δημοσ.
Ένα παιδί 14 χρονών δεν θα έχει την περιέργεια να δει και να βρει το όπλο; Δεν είναι απαραίτητο να στρέψεις το όπλο στο μέρος του. Οι σφαίρες πάντα αθώους σκοτώνουν, από όποια πλευρά και να το δεις.

Ε ρε κολημα με τα 14χρονα :P

Κρατα το οπλα αποσυναρμολογιμενο να μην μπορει να το χρησημοποιησει(εγω βεβεα θα το συναρμολογουσα χαλαρα :P )

π.χ ενα τετοιο video να δει

[ame]

[/ame]

Πλακα κανω.

Δεν λεω συμφονω με αυτα που λετε για τα οπλα αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σας παιδι=χαζο

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν λεω συμφονω με αυτα που λετε για τα οπλα αλλα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σας παιδι=χαζο

την μύγα πίσω παρακαλώ :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...