parsifal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Wow, Tic-tac-toe match με posts. Τί ενδιαφέρον! :yawn: Να υπενθυμίσω τη λειτουργία των Προσωπικών Μηνυμάτων...
frenzy Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Wow, Tic-tac-toe match με posts. Τί ενδιαφέρον! :yawn: Να υπενθυμίσω τη λειτουργία των Προσωπικών Μηνυμάτων... QFE γκαντ νταμιτ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Παρακαλώ να περιορίσουμε την προσωπική αντιπαράθεση στα προσωπικά μηνύματα κι ας μείνουμε (έτσι, για αλλαγή) on topic.
m1kaela Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Έχεις απόλυτο δίκαιο, εγώ ήμουν on topic αλλά κάποιοι άλλοι δυστυχώς το άλλαξαν. Και το λάθος μου ήταν ότι τους απάντησα. Θα ήθελα να προτείνω κάτι: αν γίνεται, αυτοί που ξεκινούν το topic να δικαιούνται να διαγράφουν ανάρμοστα μηνύματα.
ghostgr_a_n Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 αν γίνεται, αυτοί που ξεκινούν το topic να δικαιούνται να διαγράφουν ανάρμοστα μηνύματα. Ναι και ο topicstarter να εχει δικαιοματα mod. Τι αλλο θα ακουσουμε. Μια πλακα καναμε και εσυ το πηρες πολυ σοβαρα. Εγω φταιω που βοηθησα.........
m1kaela Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν είπα να σβήνει οποιαδήποτε μηνύματα, μόνο τα μηνύματα από το topic που ξεκινά. Σε ευχαριστώ πολύ δηλαδή που μου απάντησες, αλλά αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις σεξιστικά σχόλια. Η τουλάχιστον πες ότι κάνεις πλάκα, μη περιμένεις να το καταλάβουμε από μόνοι μας από τη στιγμή που τα πάντα έχουν σεξισμό μέσα τους. Και αν θέλεις να μου απαντήσεις, πιστεύω είναι καλύτερο να το συνεχίσουμε στα προσωπικά μηνύματα.
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 m1kaela αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό της άποψής σου, αλλά σκέψου μια τέτοια δυνατότητα στα χέρια ανθρώπων λιγότερο συνειδητοποιημένων από σένα: πχ ανθρώπων των οποίων τα ποστ θα διέγραφες αν ήταν στο δικό σου τόπικ. Η λογοκρισία στην άποψή μας είναι τετραγωνισμένο κακό, νομίζω. Είναι ένας από τους λόγους που δεν μπανάρω ποτέ όσους τη λένε σε μένα αποκλειστικά.
m1kaela Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καταλαβαίνω, έχεις απόλυτο δίκαιο. Απλά είπα να κάνω μια εισήγηση
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Στην επόμενη απόπειρα φλέημ, θα φύγουν φίλοι κι αδέρφια.
Krokodilos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Είναι γνωστό πως το να βγάλεις όπλο θέτει πρώτα απ' όλα τη δική σου ζωή σε κίνδυνο. Ο ληστής είναι επαγγελματίας. Ε? Απο ολες τις κλοπες που γινονται σε σπιτια θα μου εκανε εντυπωση αν ενα ποσοστο πανω του 0.5% ηταν επαγγελματιες ληστες. Αν του βγάλεις όπλο όμως το ένστικτό του θα είναι να σου σκίσει τα κώλια πρώτα και μετά να φύγει. Ή νομίζεις πως θα δει όπλο πρώτη φορά στη ζωή του και θα χεστεί; Ε εγω μιλαω για οπλο που να πυροβολαει κιολας. Και αν πυροβολαει τιποτα απο αυτα που λες δεν προκειται να γινει. Ουτε θα μου σκισει τα τετοια οπως λες γιατι πρωτα θα τον εχω σκισει εγω(πυροβολησει) και αν μπορει ας προσπαθησει να μην χστει οπως λες. Άσε που κατά 90% θα ξεχάσεις την ασφάλεια και θα κάνεις ένα εκκωφαντικό "κλικ" ή θα ξεχάσεις την ασφάλεια και θα πυροβολήσεις το παιδί που ήθελες να προστατέψεις. Επισης μιλαω για ανθρωπους που να ξερουν να χρησιμοποιουν υποτυπωδως ενα οπλο και οχι για ανθρωπους που να ξεχνουν να κανουν το μοναδικο πραγμα που πρεπει να κανουν δηλαδη να βγαλουν την ασφαλεια, καθως και για ανθρωπους οχι τοσο διανοητικα καθυστερημενους ωστε να σημαδευουν το παιδι τους για οποιοδηποτε λογο. Στατιστικά αυτά κάνουν τα όπλα στα χέρια πολιτών. Από την άλλη κανένα ληστή δεν θυμάμαι στα χρονικά του αστυνομικού ρεπορτάζ να έχει μαχαιρώσει παιδί on the job. Μονο τα παιδια εχουν ψυχη?
frenzy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ε? Απο ολες τις κλοπες που γινονται σε σπιτια θα μου εκανε εντυπωση αν ενα ποσοστο πανω του 0.5% ηταν επαγγελματιες ληστες. Eτοιμάσου να εντυπωσιαστείς... Ε εγω μιλαω για οπλο που να πυροβολαει κιολας. Και αν πυροβολαει τιποτα απο αυτα που λες δεν προκειται να γινει. Ουτε θα μου σκισει τα τετοια οπως λες γιατι πρωτα θα τον εχω σκισει εγω(πυροβολησει) και αν μπορει ας προσπαθησει να μην χστει οπως λες. To να εκπυρσοκροτήσει το όπλο δεν σημαίνει πως έκανε και τη δουλειά του. Για τα υπόλοιπα δες το ποστ του paredwse περί αμερικανόπληκτων και ταινιόπληκτων. Επισης μιλαω για ανθρωπους που να ξερουν να χρησιμοποιουν υποτυπωδως ενα οπλο και οχι για ανθρωπους που να ξεχνουν να κανουν το μοναδικο πραγμα που πρεπει να κανουν δηλαδη να βγαλουν την ασφαλεια, καθως και για ανθρωπους οχι τοσο διανοητικα καθυστερημενους ωστε να σημαδευουν το παιδι τους για οποιοδηποτε λογο. Δεν έχεις ακούσει για κυνηγούς, αστυνομικούς και Κρητικούς που έχουν αυτοπυροβοληθεί/πυροβολήσει συναδέλφους τους; Ένα παιδί 14 χρονών δεν θα έχει την περιέργεια να δει και να βρει το όπλο; Δεν είναι απαραίτητο να στρέψεις το όπλο στο μέρος του. Οι σφαίρες πάντα αθώους σκοτώνουν, από όποια πλευρά και να το δεις.
slipknot Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ε? Απο ολες τις κλοπες που γινονται σε σπιτια θα μου εκανε εντυπωση αν ενα ποσοστο πανω του 0.5% ηταν επαγγελματιες ληστες. Κάτσε, δηλαδή πως ορίζεις τον επαγγελματία ληστή; Και πόσοι απ' αυτούς που έχουν όπλα στα σπίτια τους για να προστατεύονται από διαρρήκτες είναι τόσο εξοικειωμένοι με αυτά που δεν κινδυνεύουν;
kostastnt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Αν μπει κλέφτης ληστής στο σπίτι άνετα του αδειάζω όλο τον γεμιστήρα... Σακουλίτσα και θαλασσίτσα μετά... Δεν θα λέιψει σε κανέναν... Κι αν λείψει ας πρόσεχε... Δεν θα διακινδύνευα να με πυροβολήσει πρώτα αυτός ή έστω να με μαχαιρώσει και να αποκτήσω καμιά μόνιμη αναπήρια... με μια μαχαιρία στο πλαί της κοιλιάς μπορεί να σου καταστρέψει νεφρό για πλάκα, οπότε μετά κάθε τρεις μέρες νοσοκομείο για καθάρισμα... Δεν συζητάω να κόψει καμιά κεντρική αρτηρία που θα πρέπει να μεταφερθώ σε νοσοκομείο μέσα σε 20-25 λεπτά... Απλά ο νόμος είναι φτιαγμένος από κάποιον ανισόροπο προφανώς, όπως όλοι οι νόμοι, γιατί πατέρας φίλου τραυμάτισε ληστή με κηροπήγιο και έφαγε 4 χρόνια (έκανε 1,5 και βγήκε) ενώ ο ληστής 3-4 μήνες και δεν μπήκε καν μέσα... Α, και χτύπησε τον ληστη όταν ανέβηκε στον πρώτο όροφο που ήταν το δωμάτιο της κόρης του... Όσο ήταν στο ισόγειο απλά τον παρακολουθούσε και περίμενε να φύγει... Και κάτι ακόμα... Τα βουλγάρικα, τούρκικα κτλ όπλα έχουν πολλές πιθανότητες να εκπυρσοκροτήσουν οπότε με αυτά θέλει πολύ πολύ περισσότερη προσοχή.. Τα καλά καλά όπλα είναι πιο ποιοτικά...
Krokodilos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Απλά ο νόμος είναι φτιαγμένος από κάποιον ανισόροπο προφανώς, όπως όλοι οι νόμοι, γιατί πατέρας φίλου τραυμάτισε ληστή με κηροπήγιο και έφαγε 4 χρόνια (έκανε 1,5 και βγήκε) ενώ ο ληστής 3-4 μήνες και δεν μπήκε καν μέσα... Α, και χτύπησε τον ληστη όταν ανέβηκε στον πρώτο όροφο που ήταν το δωμάτιο της κόρης του... Συμφωνα με καποιους χρηστες του ινσομνια(δες εδω μερικα ποστ στο παρον τοπικ) ο πατερας του φιλου σου δεν επραξε λογικα καθως οπως ειναι λογικο ο ληστης δεν θα εκανε κανενα κακο στην κορη του εν λογω πατερα και απλως ηθελε να κλεψει, οποτε ο πατερας επρεπε να τον αφησει να μπει στο δωματιο να κλεψει και να φωναξει την αστυνομια. Θα μου πεις διακινδυνευει ισως, ΙΣΩΣ λεγω, την ζωη της κορης του, αλλά συμφωνα με καποιους χρηστες του ινσομνια αυτο δεν ειναι σωστο καθως ο ληστης δεν εχει σκοπο να βλαψει την εν λογω κορη αλλα μονο να κλεψει αφου αν εβλαπτε την εν λογω κορη θα αντιμετωπιζε πολυ μεγαλυτερες ποινες. Αρα επρεπε ο πατερας να τον αφησει ανενοχλητο να μπει στο δωματιο της κορης του και απλως να φωναξει την αστυνομια. Δεν συζηταμε βεβαια για να του επιτεθουμε, οχι αυτο δεν πρεπει να γινει επ ουδενι καθως ο καημενος ατυχος αυτος κλεφτης ισως ηταν κανενα ατυχο πρεζονι και η κορη μας δεν διατρεχει κανενα κινδυνο απο αυτον, αυτος θελει μονο τη δοση του και σιγα μην ασχοληθει με την κορη μας.
kostastnt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Συμφωνα με καποιους χρηστες του ινσομνια(δες εδω μερικα ποστ στο παρον τοπικ) ο πατερας του φιλου σου δεν επραξε λογικα καθως οπως ειναι λογικο ο ληστης δεν θα εκανε κανενα κακο στην κορη του εν λογω πατερα και απλως ηθελε να κλεψει, οποτε ο πατερας επρεπε να τον αφησει να μπει στο δωματιο να κλεψει και να φωναξει την αστυνομια. Θα μου πεις διακινδυνευει ισως, ΙΣΩΣ λεγω, την ζωη της κορης του, αλλά συμφωνα με καποιους χρηστες του ινσομνια αυτο δεν ειναι σωστο καθως ο ληστης δεν εχει σκοπο να βλαψει την εν λογω κορη αλλα μονο να κλεψει αφου αν εβλαπτε την εν λογω κορη θα αντιμετωπιζε πολυ μεγαλυτερες ποινες. Αρα επρεπε ο πατερας να τον αφησει ανενοχλητο να μπει στο δωματιο της κορης του και απλως να φωναξει την αστυνομια. Δεν συζηταμε βεβαια για να του επιτεθουμε, οχι αυτο δεν πρεπει να γινει επ ουδενι καθως ο καημενος ατυχος αυτος κλεφτης ισως ηταν κανενα ατυχο πρεζονι και η κορη μας δεν διατρεχει κανενα κινδυνο απο αυτον, αυτος θελει μονο τη δοση του και σιγα μην ασχοληθει με την κορη μας. Κοίτα έξω από το χορό εύκολα μπορείς να πεις πολλά... Προφανώς κι εγώ αν πλησίαζε προς την κόρη μου θα τον είχα σαπίσει/σκοτώσει/οτιδήποτε άσχετα αν θα την πείραζε ή όχι... Δεν θα του κάνω ψυχανάλυση για να δω αν έχει σκοπό να την πειράξει... Από την στιγμή που αποφασίζει να κάνει κλοπή ξέρει ότι θα έχει συνέπειες οπότε δεν νομίζω να σκέφτεται: Αν κλέψω θα φάω 2-3 μήνες, αν του πειράξω την κόρη 4-5 χρόνια οπότε ας κλέψω μόνο... Αν είναι πρεζόνι ή όχι επιλογή του... Δεν με αφορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.