eT_CeterA Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Για όσους θέλουν να έρθουν στην Σέρρες μια από της ομορφότερες πόλης της βορίου Ελλάδος επεσκέφθητε το site που περιέχει όλες της επιχειρήσεις των Σερρών. Διασκέδαση, φαγητό, ψυχαγωγία, Shopping,όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αγορά των Σερρών http://www.serrestown.gr ο καλύτερος οδηγός αγοράς των Σερρών
dermitzos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το domain είναι αρκετά καλό για κάτι τέτοιο. Σε αντίθεση με το site και το logo όπου θέλουν μορφοποίηση. Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο αν γινόταν με Joomla! που θα μπορούσε να αλλαχτεί και πιο εύκολα (εισαγωγή νέων επιχειρήσεων κλπ.) Επίσης πολλές, μα πολλές διαφημίσεις!!!
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εχμ, με όλο το θάρρος, αλλά το στυλ είναι 90s. Θέλεις δουλειά εκεί. Και συμφωνώ, χρησιμοποίησε κάποιο CMS.
michael92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δεν είναι ανάγκη το cms, ένα καλό css αρκεί για ένα site. Αυτό το site στο word το φτιάξανε πάντως
sarakinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Ναι φιλε μου...είναι πολυ απλο το site , σε φαση που σπαει λίγο νευρα..μετα όλα αυτα τα κινούμενα κουμπάκια το χαλαν ακομη περισσοτερο...δοκίμασε να το συμαζέψεις...α..και πολυ διαφήμιση βρε παιδί μου..κοιτα να τις κρατίσεις αλλα να τις έχεις καλυτερα οργανωμένες ..
antonisid Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ναι νομιζω ενα τετοιο site - portal δε γινεται να μην ειναι φτιαγμενο με καποιο cms,για πρακτικους λογους κυριως.Γενικα ενα καλο domain οπως αυτο χρειαζεται κατι καλυτερο.Προσωπικα δε μου αρεσε!
pr1nc3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 γεια και απο μενα. ειμαι νεος στις σερρες περασα πληροφορικη και θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για την πολη αν ειναι δυνατον
giorgos147 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 γεια και απο μενα. ειμαι νεος στις σερρες περασα πληροφορικη και θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας για την πολη αν ειναι δυνατον Άνοιξε θέμα στο μπλα-μπλα ή ρώτησε εδώ.
stonebug Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Καλό το site αν και πολύ απλό. Παίδες εσείς που προτείνετε να γίνει σε joomla, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό Plugin - extension για το joomla που να το κάνει αυτό;
antonisid Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Καλό το site αν και πολύ απλό.Παίδες εσείς που προτείνετε να γίνει σε joomla, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό Plugin - extension για το joomla που να το κάνει αυτό; ποιο αυτο? ενα news/portal με το βασικο component του joomla μπορείς να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.