Προς το περιεχόμενο

Πολύ καλή Ελληνική προσπάθεια στον χώρο της Dance μουσικής!

Greek1981

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ποιοτητα ηχου ρε μεγαλε, αυτο μοιαζει να φτιαχτηκε στο ποιο απλο προγραμα pc με ηχους παλαιολιθικους. Ελεος 2009 εχουμε! Για τα φωνητικα δεν εχω αποψη, μπορει σε μερικους να αρεσουν, αφου τετοιες παπαριες παιζονται συνεχεια, αλλα απο θεμα δομης του κοματιου και ηλεκτρονικον ηχον το κοματι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και απλουστατο.

Δημοσ.

απλα ακουγεται.. δεν ειναι κατι ιδιαιτερο

και να απαντησω εγω στον απο πανω...

ο ποστερ εχει 1 ποστ... οποτε καταλαβαινεις οτι παιζει ναναι κ ο ιδιος μελος συγκροτήματος για να διαφημίσει το κομματι του

Δημοσ.

Ok, πήδηξα στο 26ο δευτερόλεπτο τυχαία και αμέσως έβγαλα τα ακούστικα. Καλή συνέχεια...(Y NOT...?) =ρ

28510495.jpg

Δημοσ.

Απο πλευρας ποιοτητας ηχου και εφε κλπ κλπ, πλησιαζουν λιγο στο Ρακιντζη της δεκαετιας 80.

Κατα τ'αλλα σαν συνολο, παιζει να ηταν κ καλυτερο χωρις τα φωνητικα (και παλι δε θα ηταν τπτ ιδιαιτερο, αλλα λεμε τωρα).

http://www.myspace.com/MYPRODUCT

Πολυ καλυτερη προσπαθεια απο Ελληνες :)

edit: Οχι δε φαινεται οτι εκανες account για να διαφημισεις την προσπαθεια σου. Απορω γιατι δεν το λετε στο ποστ σας "γεια σας κανω μια προσπαθεια στο χωρο της dance εχω ανεβασει το κομματι στο youtube, οποιος θελει ας μου πει τη γνωμη του". Ντρεπεστε? Η και καλα θελετε να το παιξετε "κατενθουσιασμενος ακροατης" για να κανετε τον κραχτη και για τους αλλους?

Δημοσ.

Αυτές τις αντιδράσεις ειλικρινά δεν τις καταλαβαίνω.Ότι δήθεν είμαι μέλος του group και ιστορίες.Ο Έλληνας και η φοβερή πονηριά του που ανακαλύπτει όλες τις συνομωσίες...

Απλά μου ήρθε ένα e-mail και μου άρεσε το κομμάτι, επικοινώνησα και με τα παιδιά στο MySpace να τους πω την γνώμη μου,είδα ότι κάνουν μία προσπάθεια που μου αρέσει χωρίς προβολή κλπ,και θέλησα να βοηθήσω γνωστοποιώντας το περισσότερο γιατί ίσως σε κάποιους να αρέσει.Και όντως αρέσει σε αρκετούς.Όχι σε εσάς.Σεβαστό, αλλά γιατί τρελαίνεστε δεν καταλαβαίνω.Σιγά το μεγάλο θέμα.

Μακάρι τα παιδιά να πάνε ακόμα καλύτερα.Καλή σας μέρα.

Δημοσ.
Αυτές τις αντιδράσεις ειλικρινά δεν τις καταλαβαίνω.Ότι δήθεν είμαι μέλος του group και ιστορίες.Ο Έλληνας και η φοβερή πονηριά του που ανακαλύπτει όλες τις συνομωσίες...

Απλά μου ήρθε ένα e-mail και μου άρεσε το κομμάτι, επικοινώνησα και με τα παιδιά στο MySpace να τους πω την γνώμη μου,είδα ότι κάνουν μία προσπάθεια που μου αρέσει χωρίς προβολή κλπ,και θέλησα να βοηθήσω γνωστοποιώντας το περισσότερο γιατί ίσως σε κάποιους να αρέσει.Και όντως αρέσει σε αρκετούς.Όχι σε εσάς.Σεβαστό, αλλά γιατί τρελαίνεστε δεν καταλαβαίνω.Σιγά το μεγάλο θέμα.

Μακάρι τα παιδιά να πάνε ακόμα καλύτερα.Καλή σας μέρα.

Κοιτα το γεγονος οτι χθες εφτιαξες account και αμεσως εκανες thread με link απο συγκεκριμενο τραγουδι, συν την λογικη υποθεση οτι αυτη τη διαδικασια θα την εκανε καποιος που θα ηθελε να διαφημισθει αμεσα με οδηγησαν σε αυτο το συμπερασμα.

Να πω οτι ηταν κανενα τρελο κομματι σαν το infinity η το in and out of love, να λεγα οκ το παιδι πορωθηκε και εφτιαξε account για να μας δειξει τα τραγουδια απτη χαρα του. Αλλα δε μπορω να πω το ιδιο και για το συγκεκριμενο "κομματι"...

Εξαλλου αν επισκεπτεσαι το συγκεκριμενο φορουμ θα ξερεις οτι αυτο το σκηνικο συμβαινει καθε τοσο.

Δημοσ.
Κοιτα το γεγονος οτι χθες εφτιαξες account και αμεσως εκανες thread με link απο συγκεκριμενο τραγουδι, συν την λογικη υποθεση οτι αυτη τη διαδικασια θα την εκανε καποιος που θα ηθελε να διαφημισθει αμεσα με οδηγησαν σε αυτο το συμπερασμα.

Να πω οτι ηταν κανενα τρελο κομματι σαν το infinity η το in and out of love, να λεγα οκ το παιδι πορωθηκε και εφτιαξε account για να μας δειξει τα τραγουδια απτη χαρα του. Αλλα δε μπορω να πω το ιδιο και για το συγκεκριμενο "κομματι"...

Εξαλλου αν επισκεπτεσαι το συγκεκριμενο φορουμ θα ξερεις οτι αυτο το σκηνικο συμβαινει καθε τοσο.

Όντως μπορεί να παραπέμπει σε κάτι τέτοιο και όντως συμβαίνει συχνά σε αρκετά forums, αλλά η δική μου περίπτωση δεν είναι αυτή.Είπα να στηρίξω κάτι που μου άρεσε.

Καλά τώρα ας μην συγκρίνουμε το in and out of love με οποιοδήποτε άλλο τραγούδι.:-)

Το συγκεκριμένο κομμάτι έτυχε να μου κάνει εντύπωση κυρίως λόγω της μίξης ραπ φωνητικών με ηλεκτρονικό ήχο σε αρκετά γρήγορο τέμπο.Επειδή δεν είμαι πολύ ψαγμένος όσον αφορά το ραπ,τους είχα για αρκετά κλειστόμυαλους τους ραπερ και μου έκανε θετική εντύπωση αυτή η μίξη με την μουσική που ακούω (δλδ dance).

Στην τελική είπα πολύ καλή προσπάθεια που μου έκανε εντύπωση (Εμένα.Καθαρά προσωπική άποψη.).Δεν πηγα να το επιβάλλω.:rolleyes:

Πάντως σε σχέση με τις παπαριές που ακούω στο Mad από την eλληνική μουσική σκηνή καλύτερο μου ακούγεται αυτό κι ας μην είναι το in and out of love.:lol:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ειναι εύπεπτο κομμάτι ούτε κάτι που έχω ξανακούσει σαν προσπάθεια γι'αυτό το πόσταρα.

Έχει ένα Underground ύφος και ραπ φωνητικά και μου άρεσε που τόλμησαν κάτι τέτοιο έστω και σαν πείραμα.Όπως γράφει κι ένας στο youtube δεν είναι ραδιοφωνικό κομμάτι.

Αυτά από την πλευρά μου.Από την δική σας ότι νομίζετε.;)That's all...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...