paschalia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Πως σας φαίνεται αυτή η σειρά ? Την βρήκα πολύ καλή και με καλή πλοκή και σενάριο . Μετράει ήδη δυο κύκλους και βρίσκεται στον τρίτο τώρα. Στο imdb της δίνουν 8.3/10. Η σελίδα της εδώ.
panagos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Έχοντας παρακολουθήσει μερικά επεισόδια, το βρήκα καλούτσικο αλλά όχι τίποτα συναρπαστικό. Με εκνευρίζει λίγο ο πρωταγωνιστής (Jeffrey Donovan) μάλλον επειδή μοιάζει με τον Michael Wincott σε ρηχή έκδοση. Κατα τα άλλα τη βρίσκω ευχάριστη τη σειρά σαν σύνολο, δίνοντάς της ένα 6.8/10
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Πως σας φαίνεται αυτή η σειρά ?Την βρήκα πολύ καλή και με καλή πλοκή και σενάριο . Μετράει ήδη δυο κύκλους και βρίσκεται στον τρίτο τώρα. Στο imdb της δίνουν 8.3/10. Η σελίδα της εδώ. Είδα το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, δεν με ενθουσίασε αλλά κατέβασα τον πρώτο κύκλο να τον δω με την ησυχία μου, τώρα το καλοκαιράκι. Έχοντας παρακολουθήσει μερικά επεισόδια, το βρήκα καλούτσικο αλλά όχι τίποτα συναρπαστικό. Με εκνευρίζει λίγο ο πρωταγωνιστής (Jeffrey Donovan) μάλλον επειδή μοιάζει με τον Michael Wincott σε ρηχή έκδοση. Κατα τα άλλα τη βρίσκω ευχάριστη τη σειρά σαν σύνολο, δίνοντάς της ένα 6.8/10 Όντως ο πρωταγωνιστής είναι λίγο εκνευριστικός, τώρα που το σκέφτομαι αυτό μάλλον με χάλασε πιο πολύ στο πρώτο επεισόδιο. ΥΓ: Γιατί 6,8 κι όχι 6,6;
panagos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ΥΓ: Γιατί 6,8 κι όχι 6,6; Ήμουν ανάμεσα σε 7.0 και 6.5. Το 7.0 όμως το θεώρησα πολύ και το 6.5 λίγο. Έβαλα 6.8 λοιπόν για να γλιτώσω το κράξιμο που θα έτρωγα αν έβαζα 6.75
paschalia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 τώρα το καλοκαιράκι Λόγω τοποθεσίας και θεματολογίας,είναι αρκετά ευχάριστη σειρά. (Καθ'ότι άρτι αφιχθείς...) (Είμαι πολύ κακιά τελικά,πρότυπο μου η Κουίν Βαντα)
john1987 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Pure fun παιδες η σειρα. Την προτεινω ανεπιφυλακτα! 1
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μου θυμισε αρκετα το Leverage, το οποιο ειναι πολυ καλυτερο, αλλα και αυτη η σειρα ειναι αρκετη καλη για καλοκαιρακι και μεγαλα hiatus. 1
paschalia Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Και με το τελείωμα του ενάτου επεισοδίου του τρίτου κύκλου μπορώ να πω ότι η σειρά όσο πάει και καλυτερεύει. Μπορεί οι ηθοποιοί να μη λένε και πολλά (και να μου την σπάει εντελώς αυτός ο πρωταγωνιστής -ειδικά που τον βάζουν να δείχνει τα δόντια του σε κάθε πλάνο,ούτε διαφήμιση της κολγκεητ να ήταν) αλλά το σενάριο την σώζει εντελώς την σειρά. Και υπόσχεται πολύ μυστήριο και μπέρδεμα ακόμα.
john1987 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Εγω το προτιμω απο το Leverage. Ισως λογω περιφερειακου cast που ειναι καλυτερο,ισως λογω miami... Το Leverage ειναι πιο φαση απατη,οχι τοσο action.
raven3x7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Το Burn Notice είναι παλιότερη σειρά απο το Leverage πάντως
montexristos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Παρακολούθησα τη σειρά μέχρι και το τέλος της 3ης σεζόν και έχω ενθουσιαστεί!!! Όσο πάει γίνεται και καλύτερη με το τέλος του 3ου κύκλου να αφήνει πολλή αγωνία. Εντάξει ομολογώ ότι ίσως ο πρωταγωνιστής φαίνεται αρχικά λίγο σπαστικός, ατσαλάκωτος με τα κοστούμια του και η ροή των επεισοδίων καταντάει λίγο κλισέ αλλά κατά τη γνώμη μου η σειρά ξεχωρίζει για : Την καταιγιστική δράση στις σκηνές καταδίωξης Την αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης του καψίματος του πρωταγωνιστή Τους πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες που προσφέρουν δόσεις χιούμορ αλλά και δράματος στη σειρά Τις όμορφες καλοκαιρινές εικόνες που σε ταξιδεύουν Το γέλιο που βγάζουν οι καλοστημένες απάτες των πρωταγωνιστών για τη διαλεύκανση των υποθέσεων Την αφήγηση που εισάγει το θεατή στον τρόπο σκέψης και δράσης των υπερ-κατασκόπων Στην αρχή ίσως δεν σας καταπλήξει αλλά με τον καιρό θα τη λατρέψετε!
ScarletK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Την είχα αφήσει μετά την δεύτερη σεζόν, γιατί την είχα ξεχάσει!Είδα τώρα τα δύο νέα επεισόδια(4η) και έχει ακόμα το ίδιο επίπεδο.Burn notice = καλοκαίρι.Γρήγορη δράση,χιούμορ,Bruce Campbell...Ο πρωταγωνιστής στην αρχή σου φαίνεται αντιπαθητικός, είναι σαν να σε ειρωνεύεται(τσογλανόφατσα!?) αλλά πραγματικά είναι ιδανικός για το ρόλο.Thumbs up στη λίστα του montexristos!
benign Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Εξαιρετικη σειρα ,πολυ καλοι και συμπαθεστατοι οι ηθοποιοι και υπεροχη μουσικη. Ξυπνατε οι υπολοιποι που δεν την ξερετε και αρχιστε την.
akpe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ταιριαστό το τέλος της σειράς, δεν περίμενα κάτι λιγότερο «χαλαρό», τουλάχιστον για τους κύριους πρωταγωνιστές. Την παρακολούθησε κανείς άλλος μέχρι το finale; 1
user12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Και εμενα μου αρεσε το τελος δεν ειδα τις σεασον 5-6 αλλα νταξει δεν νομιζω οτι χρειαζεται κι ολας, ειχε κουρασει αν την κλεινανε και πιο νωρις θα ηταν ακομα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα