athens4free Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πηγα! Ειδα! Πηρα! Πηγα σημερα στο plaisio. Εδωσα τον HD για service. Τους ειπα οτι εχει προβλημα κ μ ειπαν θα το κοιταξουν.. Μεταξυ μας.. τα παρελκομενα του σκληρου ηταν ψιλοδιαλημενα αλλα κανεις απο τους τεχνικους για καλο δικο μου δεν εκανε τον κοπο να ανοιξει την θηκη του εξ.σκληρου.. Το αποτελεσμα ηταν να παρω πίστωση και να παρω σπιτι μου εναν ολοκαινουργιο WD 500GB. Ολαν τελειωσαν καλα..ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Φιλικά, Γιώργος
athens4free Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 τα δεδομενα τα εσωσες? δυστυχώς οχι...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Αρα δεν τελειωσαν ιδιαιτερα καλα... Δυο φορες σου εχασαν 400-500GB δεδομενων και εισαι χαρουμενος που στον αλλαξαν;! Τα λευτα μου πισω θα επαιρνα και θα αγοραζα απο αλλου! Πωπω φρικη που σου εκατσε 2 φορες!
athens4free Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Αρα δεν τελειωσαν ιδιαιτερα καλα... Δυο φορες σου εχασαν 400-500GB δεδομενων και εισαι χαρουμενος που στον αλλαξαν;! Τα λευτα μου πισω θα επαιρνα και θα αγοραζα απο αλλου! Πωπω φρικη που σου εκατσε 2 φορες! δεν θελω ν το σκεφτομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.