athens4free Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα παίδες. Λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα. Ειχα αγορασει πριν κατι μηνες ενα εξ.σκληρο δίσκο 500GB Turbo-X και μετα απο λιγο καιρο αρχισε κ εκανε κατι περιεργα. Ανοιγε κ εκλεινε μονος του για παραδειγμα. Ε! κ την επόμενη μέρα που τον ανοιξα..δεν υπηρχε τπτ...ειχα χασει 400 GB δεδομενα !Φρικαρα..προσπαθησα με χιλιους τροπους να τον διαβασει κ παλυ το PC αλλα τπτ..μεχρι κ ως εσωτερικο τον εβαλα αλλα παλυ τπτ. Τον πηγα στο Plaisio μου τον αντικατέστησαν με εναν ιδιο αλλα αυτος ηταν 640 GB λογο του οτι ειχε καταργηθει ο 500αρης. Τωρα μετα παλι απο 2 μηνες παλι ο δισκος(ο καινουργιος!!) δεν ανοιγει(ευτυχως ειχα κανει buck up 2 μερες πριν) και δεν τον διαβαζει με τπτ το pc. Ειναι σαν να μην υπαρχει. Ουτε στα BIOS ουτε πουθενά. Κανεις καμία ιδεα? ευχαριστω για τον χρόνο σας
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλη USB ή σε άλλο μηχάνημα? Παρουσιάζει το ίδιο?
athens4free Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δοκίμασες να τον συνδέσεις σε άλλη USB ή σε άλλο μηχάνημα? Παρουσιάζει το ίδιο? Ναι..δοκιμασα...χωρις επιτυχία wd ειναι η μονη λυση τιποτα αλλο Συμφωνώ απόλυτα!! Αλλα τ θεμα ειναι αφου τον εχω αυτον τον δισκο...γιατι να μην τον χρησιμοποιώ..
mihachris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Καμια ιδεα κανεις? Γιατι δεν ρωτας καποιον απο το πλαισιο;
michael1976 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Έχεις άλλους εξωτερικούς? και εννοώ 3,5' .... Φοβάμαι μήπως είναι το ρεύμα που σου δημιουργεί πρόβλημα. Στο Πλαισιο σου αλλάξανε μόνο τον δίσκο?
athens4free Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Γιατι δεν ρωτας καποιον απο το πλαισιο; Εχω ρωτησει.. Μ ειπαν απλα χωρις να τ ψαξουν πως εχει καταστραφει.. Έχεις άλλους εξωτερικούς? και εννοώ 3,5' ....Φοβάμαι μήπως είναι το ρεύμα που σου δημιουργεί πρόβλημα. Στο Πλαισιο σου αλλάξανε μόνο τον δίσκο? Δεν εχω αλλους εξωτερικους... Ακούγετε να δουλεύει,ή νέκρα? Ακουγεται κανονικα... (ευχαριστω γ τον χρονο σας)
redbill80 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 οι θηκες αυτες παρουσιαζουν προβληματα.αν εχεις δεδομενα μεσα τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον βγαλεις και να παρεις αντιγραφα σε ενα σταθερο.ειναι απλο,ο δισκος ειναι sata και δεν χανεις την εγγυηση.στο service δεν προκειται να σου αλλαξουν μονο την θηκη,αλλα μονο ολο το συνολο.απλα αν παρεις παλι τον ιδιο να ξερεις οτι μπορει να ξαναεχεις προβληματα.2 στα 2 εχεις εξαλλου...
athens4free Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 οι θηκες αυτες παρουσιαζουν προβληματα.αν εχεις δεδομενα μεσα τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον βγαλεις και να παρεις αντιγραφα σε ενα σταθερο.ειναι απλο,ο δισκος ειναι sata και δεν χανεις την εγγυηση.στο service δεν προκειται να σου αλλαξουν μονο την θηκη,αλλα μονο ολο το συνολο.απλα αν παρεις παλι τον ιδιο να ξερεις οτι μπορει να ξαναεχεις προβληματα.2 στα 2 εχεις εξαλλου... Το οτι τον εχω ανοιξει και τον εχω δοκιμασει ως εσωτερικο δεν θα μου πουν πως χανω την εγγυηση?
v-tidus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Αν δεν έχει ταινίες ασφαλείας ή αν δεν έχεις σπάσει τη θήκη η εγγύηση θα πρέπει να ισχύσει κανονικά!
tarrasque Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 έχε υπόψη σου πως αν σου τον αντικαταστήσουνε στο πλαίσιο με καινούργιο/σφραγισμένο μπορείς να ζητήσεις ένα μοντέλο WD και να πληρώσεις την όποια διαφορά
redbill80 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 ταινιες ασφαλειας και αλλα σχετικα δεν εχουν.ανοιγοει ευκολα η θηκη.ενα κατσαβιδακι και εκανες την δουλεια σου.δεν προκειται να το καταλαβει κανεις.και οπως λεει ο φιλος απο πανω...παρε κανα WD.
athens4free Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 ταινιες ασφαλειας και αλλα σχετικα δεν εχουν.ανοιγοει ευκολα η θηκη.ενα κατσαβιδακι και εκανες την δουλεια σου.δεν προκειται να το καταλαβει κανεις.και οπως λεει ο φιλος απο πανω...παρε κανα WD. Αυτο θα κάνω..θα πάω αυριο plaisio...και μολις γυρισω θα σας πω αποτελεσματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.