Par1s* Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 καλησπέρα, ξέρει κανείς που θα βρω το τηλέφωνο από το Limani (δίπλα στο kiss fish); Έχω ψάξει παντού και τίποτα... Ακόμα και σε πληροφορίες καταλόγου πήρα και τίποτα.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Τι ακριβως να το κανεις? Το ψαχναμε και εμεις το τηλεφωνο αλλα δεν βρικαμε κατι ως τωρα (οχι οτι το ψαξαμε και φανατικα).
klainmaingr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 2310436800 Το τηλέφωνο του imagine. Ο κανάκης έχει και τον σταθμό και το μαγαζί. Σίγουρα θα μπορούν να σε βοηθήσουν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:31 ---------- Άκυρο έλα... Limani (Αξιού & Φωκαίας Αβέρωφ, 6946 555029) Πάνε angels. Λιμάνι και γενικα θεσσαλονίκη παραείναι ψόφια αυτόν τον καιρό. Σήμερα που γύρισα λίγο δεν υπάρχει ΨΥΧΗ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 οχι και ψοφια...εγω την πεμπτη πηγα και ηταν γεματο το λιμανι...για τον imagine δεν ξερω αλλα για το λιμανι ο κανακης απλα φαινεται μπροστα και εχει και ενα ποσοστο...μην τρελλαθουμε οτι ειναι δικα του ολα αυτα....
klainmaingr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 οχι και ψοφια...εγω την πεμπτη πηγα και ηταν γεματο το λιμανι...για τον imagine δεν ξερω αλλα για το λιμανι ο κανακης απλα φαινεται μπροστα και εχει και ενα ποσοστο...μην τρελλαθουμε οτι ειναι δικα του ολα αυτα.... Ποιά όλα; Ένα μαγαζί, ένας σταθμός και ποσοστά στο angels. Σιγά τα όλα.. (εννοώ για να είναι υπερβολή). Και επίσης δεν ξεκίνησε χθές να ασχολείται με μαγαζιά... Χθές βράδυ δεν κυκλοφορούσε ΨΥΧΗ στη θεσσαλονίκη. Μόνο κοράλ λιμάνι κτλ είχε κάποιο λίγο κόσμο. Ψόφια είναι... Σε σχέση φυσικά με την συνηθισμένη θεσ/νικη. Πεθαμενίλα άνευ προηγουμένου. Ντάξει ήταν και κυριακή βράδυ.. Ανατολική θεσ/νικη - κέντρο δεν μέτρησα πάνω απο 10 αυτοκίνητα στο δρόμο.. Τρομακτικό..
Arcanaloth Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Όντως, απίστευτη νέκρα. Ούτε το Σάββατο είχε κόσμο. Όχι ότι μας χαλάει κιόλας... Παρκάρεις σαν άνθρωπος και πίνεις το ποτό σου άνετα όπου γουστάρεις. Σε 10-15 μέρες τελειώνει το πανηγύρι δυστυχώς και επιστρέφουμε στις γνωστές καταστάσεις...
klainmaingr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Καλά ναι.. πλέον παντού πηγαίνω με αυτοκίνητο και βρίσκω πάρκινγκ σε μισό λεπτό. Απο την άλλη που πήγα στο χωριό μου σε κάτι κορφοβούνια το σάββατο δεν είχα που να παρκάρω.. Πολύ περίεργα ζώα οι άνθρωποι. Θα μου κακοφανεί τρομερά όταν αρχίσω να ψάχνω μισάωρα πάλι για πάρκινγκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 οτι ο κανακης ασχολειται χρονια το ξερω,πηγαινα και bullshit οταν ακομα τα λαδαδικα ηταν στα πανω τους...αλλα θελει πολυυυυ χρημα για ολα αυτα...το λιμανι εχω ακουσει οτι το εχει επειχηρηματιας απο γειτονικη πολη....παντως ειναι εκνευριστικη η playlist του μαγαζιου,στην κυριολεξια μιλαμε για playlist ,ετσι και πας 4-5 φορες ξερεις τι προκειται να ακουσεις σε ποσοστο τουλαχιστον 80%, απ την αλλη βεβαια ειναι απο τα ελαχιστα μαγαζια που μπορεις να δεις ωραιες και πολλες γυναικες αποφευγοντας τον τσιφτετελοφερτο
Par1s* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ για το τηλ. Έπαιρνα και εχθές το βράδυ στον Imagine αλλά δεν απαντούσε κανείς..
Finn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 οτι ο κανακης ασχολειται χρονια το ξερω,πηγαινα και bullshit οταν ακομα τα λαδαδικα ηταν στα πανω τους...αλλα θελει πολυυυυ χρημα για ολα αυτα...το λιμανι εχω ακουσει οτι το εχει επειχηρηματιας απο γειτονικη πολη....παντως ειναι εκνευριστικη η playlist του μαγαζιου,στην κυριολεξια μιλαμε για playlist ,ετσι και πας 4-5 φορες ξερεις τι προκειται να ακουσεις σε ποσοστο τουλαχιστον 80%, απ την αλλη βεβαια ειναι απο τα ελαχιστα μαγαζια που μπορεις να δεις ωραιες και πολλες γυναικες αποφευγοντας τον τσιφτετελοφερτο Και στο angels τα τελευταία 3 χρόνια "playlist" έχει! Απλά όλοι πάνε εκεί γιατί έχει "καλό κόσμο".
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 οτι ο κανακης ασχολειται χρονια το ξερω,πηγαινα και bullshit οταν ακομα τα λαδαδικα ηταν στα πανω τους...αλλα θελει πολυυυυ χρημα για ολα αυτα...το λιμανι εχω ακουσει οτι το εχει επειχηρηματιας απο γειτονικη πολη....παντως ειναι εκνευριστικη η playlist του μαγαζιου,στην κυριολεξια μιλαμε για playlist ,ετσι και πας 4-5 φορες ξερεις τι προκειται να ακουσεις σε ποσοστο τουλαχιστον 80%, απ την αλλη βεβαια ειναι απο τα ελαχιστα μαγαζια που μπορεις να δεις ωραιες και πολλες γυναικες αποφευγοντας τον τσιφτετελοφερτο Ειπες εναν βασικο λογο που δεν εχω διαγραψει το μαγαζι απο τη λιστα μου. Επισης η μουσικη δεν ειναι καθολου κακη αν και οπως ειπες "playlist" αλλα δεν πειραζει. Προτιμω να ακουω "playlist" ποιοτητας παρα τις εμπορικομαλακιες που δεν μπορω με τιποτα να τις αντεξω για παραπανω απο μιση ωρα. Γενικα αν δεν πας καθε μερα ειναι πολυ καλο μαγαζι για να βρισκεσαι στις εξοδους σου.
Finn Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Ειπες εναν βασικο λογο που δεν εχω διαγραψει το μαγαζι απο τη λιστα μου. Επισης η μουσικη δεν ειναι καθολου κακη αν και οπως ειπες "playlist" αλλα δεν πειραζει. Προτιμω να ακουω "playlist" ποιοτητας παρα τις εμπορικομαλακιες που δεν μπορω με τιποτα να τις αντεξω για παραπανω απο μιση ωρα. Γενικα αν δεν πας καθε μερα ειναι πολυ καλο μαγαζι για να βρισκεσαι στις εξοδους σου. Να υποθέσω οτι η madonna δεν είναι εμπορικομαλακία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.