panosno1com Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Καλησπερα,ψαχνω τα δρομολογια του ΟΣΕ,τμημα της πελοποννησου,και συγκεκριμενα απο αθηνα [ειτε πειραια] για το ΚΕΕΜ σπαρτης.κοιταξα βεβαια στο ose.gr αλλα άκρη δεν εβγαλα![παρουσιαζομαι σε 15 μερες στη σπαρτη btw].Ευχαριστω προκαταβολικα οσους βοηθησουν,καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους μας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Καλησπερα,ψαχνω τα δρομολογια του ΟΣΕ,τμημα της πελοποννησου,και συγκεκριμενα απο αθηνα [ειτε πειραια] για το ΚΕΕΜ σπαρτης.κοιταξα βεβαια στο ose.gr αλλα άκρη δεν εβγαλα![παρουσιαζομαι σε 15 μερες στη σπαρτη btw].Ευχαριστω προκαταβολικα οσους βοηθησουν,καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους μας Νομιζω οτι με το ΚΤΕΛ η διαδρομη διαρκει πολυ λιγοτερο. Απο κει και περα αν στο http://www.ose.gr δεν βγαλεις ακρη, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις για τα δρομολογια, τη διαρκεια του ταξιδιου, το κοστος κλπ. Καλη θητεια και υπομονη ειδικα τωρα που εγινε 9μηνο τυχερε
panosno1com Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 ευχαριστω πολυ midi miliz απλα,δε ξερω δεν εχω ξαναταξιδεψει με ΚΤΕΛ και δε θελω η πρωτη μου φορα να ναι....τραυματικη εννοω νταξει αλλο να παω διακοπες πχ που και να κανω γκαφα σιγα ,και αλλο πρωτη μερα στρατο καταλαβες?ενω με τον οσε εχω ταξιδεψει αρκετες φορες απλα μεχρι τοσο χαμηλα [σπαρτη] δεν εχω φτασει...μπορει καποιος να πει ποση ωρα ειναι το ΚΤΕΛ και ποση ο οσε??ευχαριστω και παλι
ilona Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 για τον οσε παρε στο 1110 κ θα σου πουνε! για κτελ δεν ξερω! παρε 1888 η κατι τετ για να σ δσουν το τηλ απο τα κτελ της περιοχης σου κ παρε για να μαθς! εγω παντς ειμαι υπερ του οσε!!! οσε κ παλι οσε! λιγοτερη ταλεπρ κ λιγοτερος χρονος!
KaiZeR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ναι πάρε 1110 και καλή τύχη... πάρε 3-4 φορές όμως για να εξακριβώσεις αυτά που σου λένε γιατί είναι ένα μπάχαλο..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το κτελ για καλαματα ειναι ενα 4ωρο. Η Σπαρτη χωρις να ειμαι βεβαιος πρεπει να ειναι στη μιση ωρα με μια ωρα απο την Καλαματα, αρα παμε στο 5ωρο max. Το τρενο για καλαμτα αποσο γνωριζω βαραει 6ωρο+
panosno1com Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 αθηνα για ΚΕΕΜ δλδ σπαρτη ποση ωρα ειναι το κτελ??τελικα σπαρτη δε παει τραινο ουπς τωρα το ειδα δλδ 5 ωρες...πρεπει να ξεκινησω απ την προηγουμενη μερα δλδ για να παρουσιαστω μια λογικη ωρα εκει!σκοπευω να παρουσιαστω κατα τις 11 πμ ,μου χουν πει οτι ειναι σχετικα καλη ωρα αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.