Προς το περιεχόμενο

VPU recover

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την ATI3850 και σε ενα παιχνιδακι της πλακας και σε ενα προγραμμα tv tuner κανει η οθονη παρασιτα και κολλαει για λιγο και βγαζει το μηνυμα VPU recover

Πουθενα αλλου δεν το κανει ουτε σε βαρια παιχνιδια

Το κανει και σε xp και σε win7

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα το ειχα κι εγω...

Και εληξε με την εγκατασταση τοθ driver χωρις τον catalyst...Αλλωστε δε νομιζω οτι ειναι και πολυ απαραιτητος..:-)

Δημοσ.
Μηπως ομως μετα χωρις αυτο κολλαει τελειως το pc και κανει επανεκκινηση ?

Το πιο πιθανό. Ίσως είναι καλύτερο να ψάξεις για τα συγκεκριμένα 2 προγράμματα που παρουσιάζεται το πρόβλημα, στα σάιτς τους ή στέλνοντας mail στους δημιουργούς τους. Επίσης θεωρείται δεδομένο ότι έχεις και τα προγράμματα και τους drivers updated στα τελευταία πακέτα τους.

Δημοσ.

Αν το απενεργοποιησω θα κανει ρεσταρτ

Δεν πρεπει να ειναι προβληματα θερμοκρασιων γιατι σε πολυ βαρια games δεν το κανει

Μου το κανει κυριως σε προγραμματα που παιζουν σε window mode

πχ emulator tv tuner

Δημοσ.

Επειδή αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα μπορώ να απενεργοποιήσω κάπως αλλιώς π.χ απο την γραμμή εντολών(μπορεί να λέω βλακεία..) ή κάπως αλλιώς??πάντως όχι απο το control panel των drivers γιατί εκεί δεν εμφανίζεται η επιλογή

Δημοσ.

Να μην το απενεργοποιήσεις. Εαν σου πετάει error κάτι άλλο φταίει κι όχι η συγκεκριμένη λειτουργία κατά 99%, το 1% είναι στην περίπτωση που έπεσες σε κάποιο bug.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα δε βρεθηκε καμια λυση

Μου το κανει σε συγκεκριμενο προγραμμα tv tuner

και σε κατι παιχνιδακια της πλακας

Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει η καρτα γραφικων?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:05 ----------

Εβαλα στο Catakyst control panel ολα τα settings enable στο full και νομιζω οτι εφτιαξε προς το παρον

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εβαλα και win7 64 και εκει το προβλημα ειναι χειροτερο

Εμφανιζονται τετραγωνακια που αναβοσβηνουν στην οθονη και μετα πεταει το μυνημα (πχ οταν εναλλασω τα θεματα του Aero)

Στα xp μου εμφανιζεται τωρα μονο αν γυρισω με καποιο παιχνιδι απο full screen σε window mode και πουθενα αλλου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...