Προς το περιεχόμενο

The 10 Worst Video Game Systems of All Time

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καταλαβα. Ειναι κριμα παντως που δεν επιασε το 3DO. Μεγαλο ρολο επαιξε το οτι ο Trip δεν ηταν γεννημενος για εμπορος...

Ακομα πιο κριμα ειναι οτι ο διαδοχος του (Μ2) κατεληξε ATM στη Ρωσσια...

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι σας έπιασε με το Virtual Boy; Σεβασμός στον Ιάπωνα..! :-) Πρόσφατα κυνηγούσα ένα στο e-bay, αλλά έφτασε πολύ ψηλά η τιμή! Όσο για το 3DO, πάντα μου άρεσε αυτό με το συρόμενο πορτάκι (και πάντα ήθελα να παίξω το The Need 4 Speed)...

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι σας έπιασε με το Virtual Boy; Σεβασμός στον Ιάπωνα..! :-) Πρόσφατα κυνηγούσα ένα στο e-bay, αλλά έφτασε πολύ ψηλά η τιμή! Όσο για το 3DO, πάντα μου άρεσε αυτό με το συρόμενο πορτάκι (και πάντα ήθελα να παίξω το The Need 4 Speed)...

3DO

Το ειχα παιξει, εγω...και το φιφα που ειχε τοτε...καλα..μιλαμε, εποχες! λιγο πριν απο το playstation ειχε βγει.

Δημοσ.
Το καταλαβα. Ειναι κριμα παντως που δεν επιασε το 3DO. Μεγαλο ρολο επαιξε το οτι ο Trip δεν ηταν γεννημενος για εμπορος...

Ακομα πιο κριμα ειναι οτι ο διαδοχος του (Μ2) κατεληξε ATM στη Ρωσσια...

Επίσης και η τιμή του -όπως και η τιμή των παιχνιδιών- δεν βοήθησε καθόλου.

Δημοσ.

Σεβασμος υπαρχει, στο συγκεκριμενο μηχανημα ομως......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...