Pytzamarama Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το καταλαβα. Ειναι κριμα παντως που δεν επιασε το 3DO. Μεγαλο ρολο επαιξε το οτι ο Trip δεν ηταν γεννημενος για εμπορος... Ακομα πιο κριμα ειναι οτι ο διαδοχος του (Μ2) κατεληξε ATM στη Ρωσσια...
mimidon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά τι σας έπιασε με το Virtual Boy; Σεβασμός στον Ιάπωνα..! Πρόσφατα κυνηγούσα ένα στο e-bay, αλλά έφτασε πολύ ψηλά η τιμή! Όσο για το 3DO, πάντα μου άρεσε αυτό με το συρόμενο πορτάκι (και πάντα ήθελα να παίξω το The Need 4 Speed)...
dp@pa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά τι σας έπιασε με το Virtual Boy; Σεβασμός στον Ιάπωνα..! Πρόσφατα κυνηγούσα ένα στο e-bay, αλλά έφτασε πολύ ψηλά η τιμή! Όσο για το 3DO, πάντα μου άρεσε αυτό με το συρόμενο πορτάκι (και πάντα ήθελα να παίξω το The Need 4 Speed)... 3DO Το ειχα παιξει, εγω...και το φιφα που ειχε τοτε...καλα..μιλαμε, εποχες! λιγο πριν απο το playstation ειχε βγει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Commodore CDTV. Μια Αmiga με cd και τηλ/ριο, αλλά χωρίς υποδοχή για joystick
The Dean Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Το καταλαβα. Ειναι κριμα παντως που δεν επιασε το 3DO. Μεγαλο ρολο επαιξε το οτι ο Trip δεν ηταν γεννημενος για εμπορος...Ακομα πιο κριμα ειναι οτι ο διαδοχος του (Μ2) κατεληξε ATM στη Ρωσσια... Επίσης και η τιμή του -όπως και η τιμή των παιχνιδιών- δεν βοήθησε καθόλου.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά τι σας έπιασε με το Virtual Boy; Σεβασμός στον Ιάπωνα..! Πρόσφατα κυνηγούσα ένα στο e-bay, αλλά έφτασε πολύ ψηλά η τιμή! Όσο για το 3DO, πάντα μου άρεσε αυτό με το συρόμενο πορτάκι (και πάντα ήθελα να παίξω το The Need 4 Speed)... Σεβασμος υπαρχει, στο συγκεκριμενο μηχανημα ομως......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.