Προς το περιεχόμενο

The 10 Worst Video Game Systems of All Time

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία ακόμη κονσόλα που θυμάμαι πως έπεσε στην μάχη παρά το καλό success potential που είχε για την εποχή του είναι το Panasonic 3Do.

Είχε κυκλοφορήσει πάντως 2-3 πολύ καλούς τίτλους (για την εποχή του πάντα).

3do.jpg

Δημοσ.

Σιγουρα το VirtualBoy ειχε θεση στη 10αδα.

Διαφωνω για το CDi. Ειχε αρκετα και καλα παιχνιδακια.

Οσο για το 3DO...ηταν κονσολαρα με φοβερους τιτλους. Συνεχιζω να παιζω NFS, Star Control 2, Shockwave 2, Super Street Fighter II Turbo, Wing Commander III και σημερα.

Δημοσ.

Εγώ θα πρόσθετα και το jaguar της atari. Οι λιγοστοί του τίτλοι θύμιζαν 16μπιτη κονσόλα ενώ υποτίθεται είχε βγει ως ανταγωνιστής του playstation και του N64 .

Δημοσ.
Εγώ θα πρόσθετα και το jaguar της atari. Οι λιγοστοί του τίτλοι θύμιζαν 16μπιτη κονσόλα ενώ υποτίθεται είχε βγει ως ανταγωνιστής του playstation και του N64 .

όταν βγήκε η jaguar το 1993 το PS δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα (1994). Ουσιαστικά ήταν ανταγωνιστής του Mega Drive (genesis) και του SNES

Δημοσ.

Το jaguar παραμενει το συστημα με τα χαμηλοτερα frames per second. :)

Ομως δεν φταει το μηχανημα. Φταιει αποκλειστικα το αγουρο SDK της Atari και το γεγονος οτι οι προγραμματιστες παιχνιδιων της εποχης ειχαν amiga/md background και χρησιμοποιουσαν τον 68000 ως κεντρικο CPU (και οχι τα 2 DSP) ραγμα που παρελυε το bus. Αρχικα ο 68000 υπηρχε μονο και μονο για να ελεγχει τις εισοδους/εξοδους...

Δημοσ.
όταν βγήκε η jaguar το 1993 το PS δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα (1994). Ουσιαστικά ήταν ανταγωνιστής του Mega Drive (genesis) και του SNES

Για ένα χρόνο; Δηλαδή το xbox 360 βγήκε ως ανταγωνιστής του ps2 ; :P Το jaguar ίδιας γενιάς θεωρείτε με το n64 και to playstation

Όπως και να χει, όπως λέει και ο pytzamarama , τα παιχνίδια ήταν κακογραμμένα. Εγώ προσωπικά χαλαρά έβλεπα καλύτερα γραφικά στο snes που χε βγει 3-4 χρόνια νωρίτερα παρά στο jaguar. Δεν νομίζω ότι υπήρξε τίτλος που να εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ισχύ της κονσόλας.

Δημοσ.

Σιγουρα δεν βγηκε τιτλος που να εστοιβε το Jaguar. Αν θες να δεις ενα ελαφρως αξιοπρεπες τιτλο ριξε μια ματια στο σπανιο Iron Soldier 2

Δημοσ.

Οσο για το 3DO...ηταν κονσολαρα με φοβερους τιτλους.

Ναι, δεν το ανέφερα ως κακή κονσόλα, αλλά ως χαμένη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...