privateer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 http://tech.msn.com/products/slideshow.aspx?cp-documentid=20823966&imageindex=2 10. Apple Pippin 9. Tiger Game.com 8. Nokia N-Gage 7. Mattel Hyperscan 6. Gakken TV Boy 5. RDI Halcyon 4. Philips CD-i 3. Tandy/Memorex VIS 2. Tiger Telematics Gizmondo 1. RCA Studio II
mimidon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Αν και πατάτα το N-Gage, δεν θα με χάλαγε να το πρόσθετα στη συλλογή μου..
kurokokoro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Το Virtual Boy το ξεχάσαμε ή το αφήνουμε απ' έξω επειδή είναι Nintendo?
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μία ακόμη κονσόλα που θυμάμαι πως έπεσε στην μάχη παρά το καλό success potential που είχε για την εποχή του είναι το Panasonic 3Do. Είχε κυκλοφορήσει πάντως 2-3 πολύ καλούς τίτλους (για την εποχή του πάντα).
Pytzamarama Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Σιγουρα το VirtualBoy ειχε θεση στη 10αδα. Διαφωνω για το CDi. Ειχε αρκετα και καλα παιχνιδακια. Οσο για το 3DO...ηταν κονσολαρα με φοβερους τιτλους. Συνεχιζω να παιζω NFS, Star Control 2, Shockwave 2, Super Street Fighter II Turbo, Wing Commander III και σημερα.
Antretng Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εγώ θα πρόσθετα και το jaguar της atari. Οι λιγοστοί του τίτλοι θύμιζαν 16μπιτη κονσόλα ενώ υποτίθεται είχε βγει ως ανταγωνιστής του playstation και του N64 .
spoox Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εγώ θα πρόσθετα και το jaguar της atari. Οι λιγοστοί του τίτλοι θύμιζαν 16μπιτη κονσόλα ενώ υποτίθεται είχε βγει ως ανταγωνιστής του playstation και του N64 . όταν βγήκε η jaguar το 1993 το PS δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα (1994). Ουσιαστικά ήταν ανταγωνιστής του Mega Drive (genesis) και του SNES
Pytzamarama Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το jaguar παραμενει το συστημα με τα χαμηλοτερα frames per second. Ομως δεν φταει το μηχανημα. Φταιει αποκλειστικα το αγουρο SDK της Atari και το γεγονος οτι οι προγραμματιστες παιχνιδιων της εποχης ειχαν amiga/md background και χρησιμοποιουσαν τον 68000 ως κεντρικο CPU (και οχι τα 2 DSP) ραγμα που παρελυε το bus. Αρχικα ο 68000 υπηρχε μονο και μονο για να ελεγχει τις εισοδους/εξοδους...
Antretng Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 όταν βγήκε η jaguar το 1993 το PS δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα (1994). Ουσιαστικά ήταν ανταγωνιστής του Mega Drive (genesis) και του SNES Για ένα χρόνο; Δηλαδή το xbox 360 βγήκε ως ανταγωνιστής του ps2 ; Το jaguar ίδιας γενιάς θεωρείτε με το n64 και to playstation Όπως και να χει, όπως λέει και ο pytzamarama , τα παιχνίδια ήταν κακογραμμένα. Εγώ προσωπικά χαλαρά έβλεπα καλύτερα γραφικά στο snes που χε βγει 3-4 χρόνια νωρίτερα παρά στο jaguar. Δεν νομίζω ότι υπήρξε τίτλος που να εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ισχύ της κονσόλας.
Pytzamarama Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Σιγουρα δεν βγηκε τιτλος που να εστοιβε το Jaguar. Αν θες να δεις ενα ελαφρως αξιοπρεπες τιτλο ριξε μια ματια στο σπανιο Iron Soldier 2
ikaruga24 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δεν ειναι το Virtual Boy στην λιστα????? Αυτο μαλλον ηταν η χειροτερη ever.
liopyr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Οσο για το 3DO...ηταν κονσολαρα με φοβερους τιτλους. Ναι, δεν το ανέφερα ως κακή κονσόλα, αλλά ως χαμένη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.