Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 υπάρχουν προγράμματα αλλά και έτοιμα profiles... περισσότερη βοήθεια θα μπορώ να δώσω όταν την αγοράσω και εγώ
Whiteyez Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Σωστό καλιμπράρισμα γίνεται μόνο hardware calibrators, εγώ πήρα το eyone display. Η μέρα με την νύχτα στα χρώματα η 2408WFP μου με πρίν.
giorgis4886 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αν ειναι να δωσουμε ενα καρο λεφτα ακομα για calibrate αστα να πανε..εγω παντως που την πηρα την 2408 μαλκιες ελεγα για την ποιοτητα εικονας που εχει[πρωτη εντυπωση στα πεταχτα βιαστηκα να απογοητευτω],τελος παντων ειναι αψογη και ειδικα μετα απο καποια icc profile που εγκατεστησα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:27 ---------- Και κατι που ξεχασα,μετανιωσα που δεν πηρα την 2709w [φοβηθηκα το μεγεθος του μονιτορ ο ππρς]. Αυτα για να μην ξεχναμε τον τιτλο του θέματος...
Whiteyez Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αν ειναι να δωσουμε ενα καρο λεφτα ακομα για calibrate αστα να πανε... Αν θές να βλέπεις σωστά χρώματα θα τα δώσεις..
iced Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Το θεμα με τα χρωματα ειναι υποκειμενικο. Ο καθενας εχει ρυθμισμενη την οθονη οπως τον βολευει. Σεβαστο οτι αγορασες αυτο το μηχανημα αλλα δεν το χρειαζεται ο καθενας. Επισης παιδια μην φοβαστε τις πολλες inches στην οθονη, μεσα σε μια εβδομαδα ολοι θελουμε μεγαλυτερη διαγωνιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.