Palp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 My friend, Google is your friend - - - - Επισης, καταγγελω οτι, αν πιστευαμε μονο την Apple (μαμααα!) περιπου οι μισες υδροψυξεις, μετα τον πρωτο χρονο, χανουνε [Ασημαντοτητες θα μου πειτε, για τους σπουδαιους μηχανικους] Κάνε ένα google search για dell, alienware κτλ και overheating προβλήματα και μετά πες μου γιατί οι μηχανικοί της apple είναι άχρηστοι και στις dell, acer, κτλ είναι οι καλύτεροι. Όλες οι εταιρίες είχαν τα προβλήματά τους (nvidia με τις 5800 Ultra, Intel με τους prescot, AMD με τους πρώτους κ7 αν θυμάμαι καλά και το περίφημο video του Tom's Hardware κτλ). Ναι, όσο μεγαλύτερη θερμοκρασία του επεξεργαστή τόσο μειώνεται η διάρκεια ζωής αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος θα κρατήσει το laptop για τόσα χρόνια ώστε να το δει, εκτός όπως είπα υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα (για αυτό άλλωστε υπάρχει και η εγγύηση). Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το laptop σου χωρίς πρόβλημα (πχ να σε καίει όταν ακουμπάς το trackpad ή να καίει τα πόδια σου) ή δεν κάνει σαν τουρμπίνα τότε αν ο cpu έχει 10C παραπάνω επηρεάζει τόσο πολύ; Δεν λέω να λειτουργεί στους 99C αλλά ένα laptop κάνει ορισμένες παραχωρήσεις σε σχέση με το σχεδιασμό και τη λειτουργία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μετά από μερικές ώρες χρήσης με undervolting παρατηρώ μια πτώση της θερμοκρασίας περίπου 5-6 βαθμούς. Έχω κάνει αρκετά συντηρητικό undervolting και πιστεύω ότι μπορεί να το πάω ακόμα πιο χαμηλά. Άλλη μέρα όμως αρκετά έσπασα τα νεύρα μου για σήμερα. Η δυνατότητες του επεξεργαστή όπως ήταν φυσικό άλλωστε δεν έχουν επηρεαστεί. Αυτή τη στιγμή με φορτιστή συνδεδεμένο, φωτεινότητα στο φουλ, με χαλαρό browsing και το λαπτοπ στα αλαβάστρινα μπούτια μου έχω 44 βαθμούς με τον ανεμιστήρα στις 2000rpm, σημαντική βελτίωση σε σχέση με πριν. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο, γιατί αν ακολουθήσει κανείς το howto θα κοπιάσει λίγο. hasodikis PS ουπς λάθος θρεντ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.