Προς το περιεχόμενο

Γενικες αποριες-πληροφοριες

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια...έχω έναν quad τετραπυρηνο 8200,280gtx gforce msi,asus p5q3...και μνημη 2048mb (νομιζω kingston)1066hz...το συστημα πάει καλα...απλα νομιζω οτι επερξαστης θέλει αλλαγη τι λέτε?και μνημη...θα δω καποια καλη διαφορα αν βάλω κάτι ταχύτερο ή καλύτερο?και μια καλη μητρικη σε τι ua διαφερει απο την δικη μου?...και όσο αναfορα τον σκληρο δίσκο έχω έναν wd5000aaks-00yga0...ειναι sata II?ειναι γρήγορος?...θέλω την γνώμη σας για όλα...είμαι gameras και παιζω σε 40''...γι αυτο θέλω να πάω σε κάτι ακομα καλυτερο...ευχαριστώ

Δημοσ.

Α, εχεις αυτα που ονειρευονται μερικοι, και εσυ θες κι αλλο... ,μπραβω...

Τωτε αν εισαι τοσο Hardcore πηγαινε για

Intel Core i7

EVGA X58 Sli

Corsair XMS3 DDR3 6GB ramkit

3x GTX285 ή 2x GTX295

Corsair CMPSU-850HXEU 850W PSU

OCZ Solid Series 30GB SSD (Sata II)

Coolermaster V10 CPU Cooler

H

Πολυ απλα παραμενεις στο τελειο PC που εχεις και του κανεις λιγο OC

απλα ειν' τα πραματα...

Δημοσ.
Intel Core i7 θα την υποστηριζει η motherboard? και το OCZ Solid Series 30GB SSD (Sata II) τι είναι???σκληρος δίσκος?!

Α το σκευτεσαι? LOL

προφανώς η δικια σου μητρικη δεν υποστιριζει i7, αυτη που σου εδειξα ομως ναι...

SSD

Solid State Drives

Τελευταια τεχνολογια στους σκληρους, πανε πολυ γρηγορα, αν πεσουν κατω δεν ψωφανε, αλλα δεν ειναι ουτε τοσο οικονομικοι...

Δημοσ.

εγω βασικα έχω συνδεση 40'' με pc ... και θέλω να τα παιζω σε αναλυση 1920Χ...για να έχω καλη αποδοση εικονας...εμενα ειναι οριακα το συστημα...γι αυτο ψάχνω λιγο παραπανω ταχυτητα!

Δημοσ.
εγω βασικα έχω συνδεση 40'' με pc ... και θέλω να τα παιζω σε αναλυση 1920Χ...για να έχω καλη αποδοση εικονας...εμενα ειναι οριακα το συστημα...γι αυτο ψάχνω λιγο παραπανω ταχυτητα!

ειναι οριακα η 280 στα 1920;

βρες εναν μετα Q9550

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου κανε στο επεξεργαστη λιγο o/c (2.8 -3.0 ghz) και προσθεσε τουλαχιστον 2gb μνημη ακομη και πιστευω πως θα ειναι μια χαρα :-)

Δημοσ.

pabou13 πες μνημες να αγορασω με την μεγιστη ταχυτητα και καλο timing να αγορασω απο το Plaiso...μητρικη asus p5q3(εννοειται πως θέλω να μου την υποστηριζει)...τώρα για να παει στα 2,8 θέλω τιποτα αλλο?και να ειναι καταλληλες για overclock

Δημοσ.
Κατα την γνωμη μου κανε στο επεξεργαστη λιγο o/c (2.8 -3.0 ghz) και προσθεσε τουλαχιστον 2gb μνημη ακομη και πιστευω πως θα ειναι μια χαρα :-)

σωστος ο pabou . ανεβασε τον και εισαι κομπλε . που χανει ομως το συστημα σου δεν καταλαβαινω .

Δημοσ.

ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι πεφτει τοσο κολλημα....στα παιχνιδια με αναλυσεις μικρεσ 800χ600 γιατι να κολλαει!!!δεν καταλαβαινω εχω φρικαρει

Δημοσ.
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι πεφτει τοσο κολλημα....στα παιχνιδια με αναλυσεις μικρεσ 800χ600 γιατι να κολλαει!!!δεν καταλαβαινω εχω φρικαρει

ωχ ωχ κατι βρωμαει εδω...

Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα ο GPU προσπαθει να μικρύνει ολα αυτα τα πιξελ σε μια οθονη που τα στανταρ πιξελ της ειναι πολυ μεγαλυτερα.. Δοκιμασε το στην κανονικη αναλυση της οθονης σου...

• Super Moderators
Δημοσ.
δλδ 1920Χ ειναι για 40΄΄???

ναι 1920χ1200 ανάλυση έχουν το μέγιστο οι τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο αναξαρτήτως ιντσών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...