nodreams.ct Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Έχω A7V8X και παρατηρώ πως το Vcore είναι μονίμως στα 1,79V.. Έχει κανείς κάποιο ανάλογο πρόβλημα; (Η ρύθμιση στο BIOS είναι στα 1,75V) Λέτε να φταίει το τροφοδοτικό; Παλιότερα με ίδιο τροφοδοτικό και A7V333 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2002 Όχι και εμένα 1.77-1.79 είναι. Δεν έχεις πρόβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Οι Asus πάντα δίνουν λίγο παραπάνω ρεύμα.
MY80- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Οι Asus πάντα δίνουν λίγο παραπάνω ρεύμα. <hr /></blockquote> ki exoun kai to fsb ligaki pshlotera
nakostyphoon Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Βάφτο μπλέ και πέτα το στην θάλασσα φίλε μου nodreams.
madsc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δεν έχεις πρόβλημα, συνήθως λίγο παραπάνω ρεύμα στο vcore κάνει τον υπολογιστή πιο σταθερό. Από την άλλη μπορεί να τα λέει και λίγο διαφορετικά η mobo σου απ' ότι πραγματικά είναι. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. sc
BrwmogazoS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote madsc:</font><hr> Δεν έχεις πρόβλημα, συνήθως λίγο παραπάνω ρεύμα στο vcore κάνει τον υπολογιστή πιο σταθερό. Από την άλλη μπορεί να τα λέει και λίγο διαφορετικά η mobo σου απ' ότι πραγματικά είναι. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. sc <hr /></blockquote> Kai ligo pio "zesto" fysika... To mh stock fsb polles fores akougetai oti ginetai gia na exoune slightly higher performance results apo alles mobo kataskeyastwn kai na erxontai prwtes(me poustia as to poume)se sygrikitika reviews... Pantws afto mou 8ymizei prosfata reviews pou abit mobos akoma kai me undervolting clockarisan kalytera apo alles mobo me ligo tsimphmena Vcore values...
nodreams.ct Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote BrwmogazoS:</font><hr>Kai ligo pio "zesto" fysika... To mh stock fsb polles fores akougetai oti ginetai gia na exoune slightly higher performance results apo alles mobo kataskeyastwn kai na erxontai prwtes(me poustia as to poume)se sygrikitika reviews...<hr /></blockquote> Αυτό θα έλεγα και γώ!
@_zerocool Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2002 Εγω γιατί νομιόζω πως το vcore του AXP2000+ είναι 1.82V?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.