Προς το περιεχόμενο

SSD ή VelociRaptor ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 2χ300 welociraptor σε raid 0,επαναλαμβανω ταχυτατοι και αθορυβοι και θα τους αντικαταστησω οταν θα κυκλοφορησει η wd τους νεους των 20000 στροφων.

δεν λεω οχι στους ssd's αλλα μετα 2 χρονια οταν θα μπορω να τους παρω στην τιμη που θα αξιζουν π.χ 2χ500gib ,300 ευρω.

ΥΓ: ποτε δεν βαζω εναν δισκο για το λειτουργικο κ.λ.π. ,παντα 2 στο αναλογο raid.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να τονισω οτι οσο ανεβαινουν οι χωρητικοτητες στους ssd θα ανεβαινουν και οι χωρητικοτητες στους απλους. Επισης ολο και κατι θα σκασει μυτη σαν επομενος veloci με πιο πολλες στροφες. Ταυτοχρονα θα ανεβαινουν οι απιτησεις καθε χρηστη σε δισκο για προγραμματα-παιχνιδια

Οποτε και τοτε θα συμβουλευουν να περιμενετε για κατι ακομα πιο μεγαλο

Αυτή η αναμονή θα έχει νόημα για λίγο καιρό ακόμα.Υποτίθεται ότι τον SSD τον θέλουμε για λογισμικό και όχι για storage.Όταν λοιπόν θα έχουμε οικονομικά προσιτά 150αρια SSD η επιλογή τους δεν θα θέλει 2η σκέψη.Τώρα άν κάποιος θέλει 1 TB SSD στα 100 ευρώ θα περιμένει πολύ :-D.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πανω σε όλα αυτά έχω να κάνω μια ερώτηση. Έχει βελτιωθεί καθόλου

η αντιγραφή πολλών μικρών αρχείων , όπως και η διαγραφή, από και σέ

SSD?

Οι γενία που δοκίμασα εγώ , και ακόμη χρησιμοποιώ, είχε το κλασικό πρόβλημα

όλων των flash like δίσκων. Λόγω της κατασκευής τους σερνόταν όσο δεν έπερνε.

Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει αλλαξει κάτι.

Thanks!

Δημοσ.

έβαλα στον φορητό μου τον postville 80gb της intel και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη..θα τον βάλω κ στο desktop μου για να δω τις διαφορές με τον velociraptor..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...