Προς το περιεχόμενο

Πνευματικοί και παπαδαριό

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άς ξεκινήσω με τον φίλο Τζόνυ.

Αδελφέ χαλάρωσε. Η τύπισσα ήταν μούρο. Παράτα τη και τράβα μπροστά. Δεν αξήζει καμμιά να χαλιώμαστε.

Το λέω εγώ που για 6 χρόνια ήμουν ευτυχισμένος, και παντρεμένος και πριν από τρεις εβδομάδες έβαλα μπροστά το διαζύγιο. Και μου ήρθε out of the blue sky που λένε και οι ιθαγενείς στο νησί (Βρετανία).

Μην περιμένεις λογική από γυναίκες (μπορεί να ανοίξω σχετικό θέμα).

Και έχω την εντύπωση ότι είσαι και νέος. Τι να πούμε εμείς στα 33 που τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. (Στην θεωρία........ :devil:)

Σχετικά με τα σχόλια του Tilemaxx κ.α. περί οικογένειας κλπ, προέρχομαι από τέτοια οικογένεια. Είναι απλά θέμα ατόμου και πως διαβάζει τα "σχετικά" βιβλία.

Μέχρι τα 16 ήμουν αρκετά θρήσκο άτομο (λόγω περιβάλλοντος), σε σημείου που να σκέφτομαι να γίνω ψάλτης. Μια ωραία πρωία εκεί που διάβαζα Χρυσόστομο* (εκ τον τριών ιεραρχών), έπεσε το μάτι μου σε μερικές φράσεις του. Αναρωτήθηκα. Αυτό ήταν.

Από τότε μπορώ να κάνω άθεο και το πιο φανατικό θρήσκο άτομο. Εδώ έκανα κύρηγμα σε τρεις άτυχους Ιεχωβάδες στην Αγγλία που με ρώτησαν "έχεις διαβάσει την βίβλο;"**

Ένα μήνα μετά που ήρθα, με όχι και τόσο καλά αγγλικά, υπό βροχή. Μαρτύρησαν επι μία ώρα. Και να ήταν μόνο αυτοί.......

Σέβομαι τις απόψεις κάποιου μέχρι του σημείου που σέβονται τις δικές μου.

Btw κάποιος αναφέρθηκε παράνω περί θαύματος στην γέννηση της κόρης κλπ. Μήπως κατά σύμπτωση η περιοχή των γεγονοτων ήταν το Μενίδι; Γνωστό το "τροπάριο" μιάς παλαιοημερολογίτικης εκκλησίας εκεί πέρα που φτάνει μέχρι την επαρχεία που ήμουν εγώ.

*Αναρωτιέμαι αν διαβάζει κανείς τα βιβλία της Εκκλησίας, ή απλά τρώνε όλοι μασημένη προφορική προπαγάνδα.

**Κλασσική συζήτηση

"Έχεις διαβάσει την Βίβλο;"

εγώ : "Ποιάς έκδοσης;"

"Μα μόνο μία υπάρχει!".

Αδιάβαστοι......

Από εκεί και μετά τους πλακώνω στις ερωτήσεις και οι φάτσες τους σε όσα τους λέω είναι όλα τα λεφτά.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είσαι ακόμα στη πρώτη φάση μετά τον χωρισμό.

Βγάλε τη φόρμα σου και προχώρα στην επόμενη :

Φίλε μου το έχω ξεπεράσει, πράγμα που έχει κάνει την πρώην να βράζει. Δεν περίμενε να αρχίσω να βγαίνω έξω με γυναίκες από την πρώτη εβδομάδα.

Δημοσ.
Όντως ήταν παλαιοημερολογίτισα λόγω της μάνας της...Όσα και αν έλεγα ο λόγος του παπά ήταν πάνω απο όλα.... πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πως όλο αυτό χάλασε για χάρη των παπάδων ρε παιδιά..... Πραγματικά δηλαδη μου ρχεται να πάω να τους βρω όλους αυτούς και να τους κάνω τη μούρη κιμά.

Έχεις την εντύπωση πως αν γνωρίσεις κάποια μουσουλμάνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα αν δεν ασπαστείς το Κοράνι; Τέλος πάντων σχετικά με το παλαιό ημερολόγιο υπάρχει πράγματι ένας φανατισμός έντονος. Με το νέο ημερολόγιο υπάρχουν πνευματικοί που συμβουλεύουν λαμβάνοντας υπ' όψιν τις συνθήκες της εποχής μας και βοηθούν αντί να φοβερίζουν όποιον τους επισκέπτεται. Ο σεβασμός οποιασδήποτε θρησκείας είναι δείγμα πολιτισμού.

Δημοσ.
Καλημέρα. Μόλις χώρισα απο μία μακροχρόνια και ευτιχισμένη σχέση.

Ο λόγος δεν είναι ούτε κέρατο ούτε τίποτα απο όλα αυτά. Ο λόγος ήταν η εκκλησία...

Διότι η κοπέλα ήταν φανατική και δεν το είχα καταλάβει...

Μακροχρονια = ??

Διοτι αυτο φαινεται σε 1-2 εβδομαδες εκτος βεβαια και αν αρχικα υποκρινεται και το κρυβει οσο ειναι μαζι σου μην τυχον και χαλαστεις εσυ. Αλλα αυτη η υποκρισια δεν κραταει πολυ και συντομα(λιγοτερο του μισου χρονου) βγαινει ο αληθινος της εαυτος.

Οποτε πως ακριβως εσυ το καταλαβες τοσο αργα ειναι μυστηριο για μενα και καλο θα ηταν να το διευκρινιζες. Εκτός και αν με το μακροχρονια εννοεις πχ 8 μηνες(πχ εμενα οι "σχεσεις"(:eek:) μου κρατανε το πολυ 10 μερες εως 5 μηνες επειδη βαριεμαι αφανταστα, οποτε αν εισαι σαν και εμενα μια σχεση 8 μηνων ειναι μακροχρονια) οποτε ναι πραγματι δεν ειναι μυστηριο.

Τωρα οσον αφορα αυτο που εγινε με εσενα τα πραγματα ειναι απλα: Καλως χωρισατε αφου ουτε αυτη ηταν προθυμη να αφησει τον κομφορμισμο και την πλυση εγκεφαλου της, για να περασει μερικες στιγμες καλα με εσενα(προτιμωντας να περασει καλυτερα κανοντας το φοβερα διασκεδαστικο πραγμα να υπακουει τυφλα στις εντολες καποιων αλλων ανθρωπων. Great fun!sport0116.gif), αλλά ουτε και εσυ ησουν προθυμος να υποστεις ολον αυτον τον κομφορμισμο και την ηλιθιοτητα του να εχεις συντροφο μια γυναικα υποχειριο αλλων, και επελεξες την φυγη.

Ακομη και αν ηταν μια απο τις ομορφοτερες και πιο ελκυστικες γυναικες στον κοσμο, μην στενοχωριεσαι καθολου! Υπαρχουν και αλλες πολλες γυναικες που ειναι απο τις ομορφοτερες και πιο ελκυστικες γυναικες στον κοσμο.gruppe0011.gif

Τωρα θα μου πεις ισως αυτες δεν σε θελουν. Ε δεν πειραζει γιατι υπαρχουν και αλλες μια κλαση κατω απο τις προηγουμενες γυναικες απο αποψη ομορφιας, που ε δεν υπαρχει περιπτωση μια θα σε θελει.

Γενικα υπαρχουν γυρω σου(μας) τοσες πολλες ομορφες γυναικες που το οτι χωρισες με μια απο αυτες(πιθανολογω οτι ηταν μια απο αυτες) θα επρεπε να σε ανησυχει για κανα λεπτο μόνο.

Τωρα βεβαια μαλλον εσυ ψαχνεις και για ομορφη που να εχει και λογικη μεσα της και ιδεες που πλησιαζουν τις δικες σου. Ε θα βρεις λογικα, οποτε μην ανησυχεις καθολου.

Δεν θέλω να πω όλο το υβρεολόγιο που μου έρχετε στο μυαλό για όλους αυτούς.

Θέλω όμως να ρωτήσω εάν κάποιος άλλος απο εδώ είχε παρόμοιο πρόβλημα για χάρη ενός "πνευματικού"... Παλιά είχα ακούσει και άλλους αλλά δεν έδινα βάση γιατί ήμουν έξω απο το χορό....ο βλάκας...

Ειχα ενα παρομοιο περιστατικο αλλα δεν το αφησα να γινει προβλημα. 1ον οσο ηταν μαζι μου απλως αγνοουσα παντελως τις βλακειες που ακουγα και 2ον οταν δεν ηθελα πια να χανω χρονο ακουγοντας βλακειες(το οποιο αρχικα το εκανα γιατι ηταν ομορφη κλπ) προχωρησα στο επομενο βημα, αυτο που εκανες και εσυ.

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα!:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:52 ----------

Έχεις την εντύπωση πως αν γνωρίσεις κάποια μουσουλμάνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα αν δεν ασπαστείς το Κοράνι; Τέλος πάντων σχετικά με το παλαιό ημερολόγιο υπάρχει πράγματι ένας φανατισμός έντονος. Με το νέο ημερολόγιο υπάρχουν πνευματικοί που συμβουλεύουν λαμβάνοντας υπ' όψιν τις συνθήκες της εποχής μας και βοηθούν αντί να φοβερίζουν όποιον τους επισκέπτεται. Ο σεβασμός οποιασδήποτε θρησκείας είναι δείγμα πολιτισμού.

Ο σεβασμος της θρησκειας του αλλου οποια και αν ειναι αυτη, δεν ειναι δειγμα πολιτισμου, ειναι δειγμα βλακειας.

Γιατι να σεβαστω μια θρησκεια η οποια λεει παραλογα πραγματα? Οχι, θα την κατακρινω ως μια ηλιθιοτητα και μιση.

Γιατι να σεβαστω την πιστη ενος ανθρωπου σε μια τετοια θρησκεια? Οχι θα τον κατακρινω ως ηλιθιο γιατι δεν εχει λογικη και πιστευει σε παραλογα πραγματα.

Δημοσ.
Ο σεβασμος της θρησκειας του αλλου οποια και αν ειναι αυτη, δεν ειναι δειγμα πολιτισμου, ειναι δειγμα βλακειας.

Γιατι να σεβαστω μια θρησκεια η οποια λεει παραλογα πραγματα? Οχι, θα την κατακρινω ως μια ηλιθιοτητα και μιση.

Γιατι να σεβαστω την πιστη ενος ανθρωπου σε μια τετοια θρησκεια? Οχι θα τον κατακρινω ως ηλιθιο γιατι δεν εχει λογικη και πιστευει σε παραλογα πραγματα.

Συμφωνώ απόλυτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ λέω να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς. Οι χαρακτηρισμοί γεννούν χαρακτηρισμούς.

Μιλ μερσί.

Δημοσ.
Εγώ λέω να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς. Οι χαρακτηρισμοί γεννούν χαρακτηρισμούς.

Μιλ μερσί.

Δεν προσέβαλα κανέναν και δε θα ανεχτώ προσβολές αν χαθεί η μπάλα.

Δημοσ.

ο σεβασμος δεν εχει σχεση με την αντιθεση. θρησκευτικες αντιπαραθεσεις υπαρχουν παντου (οπως και πολιτικες, ποδοσφαιρικες, κλπ). διαφωνω με κατι και το λεω. αν φτασεις σε σημειο ομως χειραγωγησης τοτε δεν διαφερεις τιποτα απο τα ατομα αυτα που εκαναν την κοπελα να παρει τα βουνα. υπαρχει μια λεπτη γραμμη διακρισης αναμεσα στα δυο.

επειδη στις σχεσεις υπαρχει η ταση της επιβολης γιαυτο το ανεφερα

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2832966&postcount=11

Μαλλον δεν επιτρεπεται ουτε να λες τους αλλους ηλιθιους.

Αλλα δεν θα μπω καν στο κοπο να πατησω το report. B)

Δημοσ.
Αμα θελεις να την εκδηκηθεις......κοιτα......

Μαζεψε τα καληταρια σου(δεν ειναι και απαρετητο βεβαια!!!)........και μερικες ρωσιδες, ουκρανες και οτιδηποτε θυλικο υπαρει απο το προην ανατολικο μπλοκ και κλειστειτε σε ενα σπιτι(το πιο μεγαλο!!) και καντε ενα παρτυ με ουζα(και τσιπουρα!!!!) Μετα στειλε στην εν λογο χαζη, ανεφ IQ, καμενη, θρησκολειπτη κοπελα το DVD με τα "παρασκηνια"................εεε αμα δεν πεθανει απο καρκινο επι τοπου, εμενα να με ***********

Γέλασα πολύ. Αμήν.

Δημοσ.

Εσύ δεν ήσουν που είχες κάνει report το μήνυμα μου περί χριστιανών-πιστών-ζώα κ.τ.λ.? Τώρα το παίζεις προοδευτικός? Το ίδιο μπορεί να λέει και ένας μουσουλμάνος για τη δική σου θρησκεία, οτι είναι παράλογη κ.τ.λ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...