Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει απο τη μάνα της η οποία είδε σαν θάυμα την γέννηση της...Ναι οκ ΚΑΘΕ γέννηση είναι ένα θαύμα της συμπαντικής ενέργειας-δύναμης η όπως αλλίώς θέλετε, που οι άνθροποι ονομάζουν Θεό και πολύ καλά κάνουνε. Άλλο πράγμα όμως ο Θεός (ότι καΙ είναι αυτός) και άλλο πράγμα οι θρησκίες... Δεν γίνετε στο 2009 να υπάρχουν ακόμα τέτοια κέντρα (μοναστήρια) που με την ανοχή της πολιτείας να κάνουν καθοδήγηση στους πιστούς. Ο κάθε ένας μόνος του βρίσκει το δρόμο του και δεν έχει ανάγκη την συμβουλή κανενός ρασοφόρου πρώην βοσκού που αποφάσισε το 60΄να γίνει παπάς. Το θέμα είναι οτι όταν έχει γίνει η πλύση εγκεφάλου στο παιδί απο μικρή ηλικία, η ζημία έχει γίνει και είναι μη αναστρέψιμη. Απο κει και πέρα πιστεύω δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με σκατά. Όπως είπα και πιο πάνω, το μόνο που πρέπει να εύχεσαι είναι να μην πέσεις σε τέτοια περίπτωση ανθρώπου. Είτε αυτή είναι σχέση, είτε εργοδότης, καθηγητής, συνάδελφος κ.τ.λ.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Τιποτα δεν ειναι μη αναστεψιμο. Πρακτικά ομως σε τετοιες περιπτώσεις ειναι και δεν οφελεί να ασχοληθει παρα πολυ αν δεν δει προοδο..
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Σε βρησκω πολυ σωστο!!!!!!!!!! @JohnnyDragon Αμα θελεις να την εκδηκηθεις......κοιτα...... Μαζεψε τα καληταρια σου(δεν ειναι και απαρετητο βεβαια!!!)........και μερικες ρωσιδες, ουκρανες και οτιδηποτε θυλικο υπαρει απο το προην ανατολικο μπλοκ και κλειστειτε σε ενα σπιτι(το πιο μεγαλο!!) και καντε ενα παρτυ με ουζα(και τσιπουρα!!!!) Μετα στειλε στην εν λογο χαζη, ανεφ IQ, καμενη, θρησκολειπτη κοπελα το DVD με τα "παρασκηνια"................εεε αμα δεν πεθανει απο καρκινο επι τοπου, εμενα να με *********** :p:p:p:p:p:p:p:p:p Ελπιζω να μην εγινα πολυ προστυχος!!!!!!! Δεν είναι χαζή ούτε ανεφ IQ. Είναι απλώς μια κοπέλα που έχει πάρει το λάθος δρόμο εξαιτίας μιας μάνας που τα όσα υπέφερε στη ζωή της τα απέδοσε σε θεία τιμωρία και τρίχες κατσαρές. Και δεν σκοπεύω να εκδικιθώ. Θα τον βρω τον τρόπο και στο τέλος θα καταλάβει. Του ομοφυλλόφιλου δηλαδή!!! Όσο και να πάρει θα τα καταφέρω!
Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Τιποτα δεν ειναι μη αναστεψιμο.Πρακτικά ομως σε τετοιες περιπτώσεις ειναι και δεν οφελεί να ασχοληθει παρα πολυ αν δεν δει προοδο.. Δεν νομίζω οτι αλλάζεις γνώμη σε τέτοια άτομα. Συνήθως τα μεγαλωμένα σε σκληροπυρηνικές χριστιανικές οικογένειες παιδιά, γίνονταιι τόσο φανατισμένα με τα ιδανικά της οικογένειας τους, που δεν γίνεται να αλλάξει ο χαρακτήρας τους. Άντε πες σε μια βαθιά θρήσκα κοπέλα οτι θές να την παντρευτείς με πολιτικό γάμο. Τι νομίζεις οτι θα συμβεί? (Ρητορική ερώτηση).
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Άντε πες σε μια βαθιά θρήσκα κοπέλα οτι θές να την παντρευτείς με πολιτικό γάμο. Τι νομίζεις οτι θα συμβεί? (Ρητορική ερώτηση). 3ος Παγκόσμιος Δεν ξέρω ρε παιδία....θέλω να προσπαθήσω. Το ξέρω πως δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Πόσο μάλλον ο φανατισμένος. Αλλά δεν μπορώ να μην προσπαθήσω.
andreas_g Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Επλιζω να καταλαβες οτι αυτα τα χαζα τα ειπα ηταν μεταξυ σοβαρου και αστειου!!!! Και δεν σκοπεύω να εκδικιθώ. Θα τον βρω τον τρόπο και στο τέλος θα καταλάβει. Του ομοφυλλόφιλου δηλαδή!!! Όσο και να πάρει θα τα καταφέρω! Δηλαδη εχεις σκοπο να ξαναπροσπαθησεις μαζι της????? Δεν θελω να σε αποθαρεινω(εσυ ξερεις καλυτερα απο μενα τι πρεπει να κανεις!) αλλα τετοια ατομα δεν αλλαζουν!!!!!!!!!!! Δεν μου εχει τυχη τετοιο πραμα αλλα απο ατομα που γνωριζω γενικα με παρομοιες παλαιολιθικες αντιληψεις δεν υπαρει περιπτωση να τους μεταπησεις για κατι που εχει μπει βαθυα και εχει μαλυνει την ψυχη τους. Το πολυ-πολυ να καταφερει αυτη να σε αλλαξει, ετσι ωστε να μην σε ενοχλουν αυτα που κανει και λεει...............:rolleyes:
FarCry Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ο λόγος δεν είναι ούτε κέρατο ούτε τίποτα απο όλα αυτά. Ο λόγος ήταν η εκκλησία... Διότι η κοπέλα ήταν φανατική και δεν το είχα καταλάβει... Της ξεπλέναν το μυαλό οι παπάδες ότι κάνει αμαρτία που είναι μαζί με κάποιον χωρίς να έχει γίνει γάμος. Και με τα τόσα που τις έλεγαν οι γέροντες και λοιποί πνευματικοί, την πεισανε στο τελός πως η ψυχή της είναι ένα βήμα πριν την κόλαση επειδή τόλμισε και είχε ολοκληρωμένη σχέση. οτι κανει αμαρτια συμφωνα με την εκκλησια κανει. δε μπορουμε να πουμε το ασπρο μαυρο. αλλο αυτο και αλλο το οτι ειναι ενα βημα πριν την κολαση. λες και ειναι η μονη αμαρτια που εχει κανει. ουτως η αλλως ουδεις αναμαρτητος. αυτοι κανονικα δεν πρεπει να λεγονται πνευματικοι γιατι ο πνευματικος σε καθοδηγει και σε συμβουλευει δε σε χειραγωγει. οπως επισης υπαρχουν πολλοι πνευματικοι για να ακουσεις πολλες αποψεις αν εχεις αμφιβολια οτι κανει λαθος στα λεγομενα του η φανταζουν παραλογα Το ότι η σχέση μας άρχισε όταν ήταν 18 αυτή, και πως μια σχέση πριν το γάμο πρέπει να δοκιμαστεί δεν το υπολογίσανε. τωρα εδω δε μπορω να πω οτι και να συζεις με καποιον πριν τον γαμο φερνει και τα αναμενομενα αποτελεσματα. αρχισε ολο αυτο γιατι λενε οτι ετσι ο γαμος σου ειναι πιο σιγουρος οτι θα κρατησει γιατι περνας με τον αλλο στο ιδιο σπιτι αρκετο καιρο αλλα τα διαζυγια αυξανονται. αρα μουφα εν τελει
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δεν μου εχει τυχη τετοιο πραμα αλλα απο ατομα που γνωριζω γενικα με παρομοιες παλαιολιθικες αντιληψεις δεν υπαρει περιπτωση να τους μεταπησεις για κατι που εχει μπει βαθυα και εχει μαλυνει την ψυχη τους. Το πολυ-πολυ να καταφερει αυτη να σε αλλαξει, ετσι ωστε να μην σε ενοχλουν αυτα που κανει και λεει...............:rolleyes: Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει!!! Και μόνο τα εγκλήματα που έκανε αυτή η θρησκία στην χώρα μας είναι αρκετά για να μην μπορέσει ποτέ να με καταφέρει ουτε αυτή ούτε όλο το παπαδαριό της Ελλάδας! Αλλά δυστηχώς είναι αλήθεια οτι δεν αλλάζουν αυτά τα άτομα. Απλά ελπίζω επειδή είναι μίκρη ακόμα...μπας και...
FarCry Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει!!! Και μόνο τα εγκλήματα που έκανε αυτή η θρησκία στην χώρα μας είναι αρκετά για να μην μπορέσει ποτέ να με καταφέρει ουτε αυτή ούτε όλο το παπαδαριό της Ελλάδας!Αλλά δυστηχώς είναι αλήθεια οτι δεν αλλάζουν αυτά τα άτομα. Απλά ελπίζω επειδή είναι μίκρη ακόμα...μπας και... μα δε χρειαζεται να αλλαξεις για να παντρευτεις εδω πρασινοι παντρευονται μπλε. το συμφερον ειναι υπερανω
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δεν νομίζω οτι αλλάζεις γνώμη σε τέτοια άτομα. Συνήθως τα μεγαλωμένα σε σκληροπυρηνικές χριστιανικές οικογένειες παιδιά, γίνονταιι τόσο φανατισμένα με τα ιδανικά της οικογένειας τους, που δεν γίνεται να αλλάξει ο χαρακτήρας τους. Άντε πες σε μια βαθιά θρήσκα κοπέλα οτι θές να την παντρευτείς με πολιτικό γάμο. Τι νομίζεις οτι θα συμβεί? (Ρητορική ερώτηση). Η δικη μου αποψη ειναι πως προφανώς δεν μπορεις να αλλαξεις τη γνώμη του αλλου παρά μονο να του εκφράσεις οσα πιστευεις και απο εκει και πέρα τιποτα.Ομως δεν σημαίνει πως κατα τη διαρκεια εστω αυτης της ζωης ειναι αδυνατο να τα ξεπεράσουν απο μονοι τους!Αρα ουτε να επιμένεις εχει νοημα αλλα ουτε να περιμένεις κάτι αλλο! Αν περιμένεις την εβαψες...
kage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 οι γονεις της το ξερουν?οτι εκει που πηγαινει την επηρεαζουν τοσο πολυ? παντως απο τετοια ατομα ζουν τετοια μοναστηρια...κυριως στο οικονομικο κομματι..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Και για να χαλαρώσει λιγο ο φίλος μας... [ame] [/ame]
teo64x Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μερικές φορές λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να σέβεται κανείς την πίστη του άλλου και να τον αφήνει στην ησυχία του, αλλά ευτυχώς αρκετά συχνά βλέπω το ένα ή το άλλο και θυμάμαι γιατί πρέπει να προσπαθεί κάθε ένας ενεργά να πείθει κόσμο να απομακρυνθεί από αυτές τις αηδίες που μολύνουν τη φοβερή κατασκευή που λέγεται ανθρώπινο μυαλό. Πάντως γέλασα πολύ με τις διάφορες φάσεις που περιγράφηκαν στο thread.
paschalia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μμ,ναι. Νομίζω ότι κάτι δεν διάβασα σωστά. Αν η κοπέλα είχε τέτοιες αρχές και χαρακτήρα,θα τον είχε από πάντα και θα το ήξερες από την φάση ''ψήσιμο/κατάσταση/κλπ''. Δεν μπορεί να της βγήκε ξαφνικά. Πέρα τούτου,το να τσουβαλιάσεις όλες τις ''κατηγορίες'' πιστών επειδή χώρισες, δεν είναι και το καλύτερο . Τι σου φταίει η εκκλησία και οι αντιπρόσωποι της σ'αυτό.
jason_rethymno Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δεν κατάλαβα κατι εγω.Η κοπέλα ζήτησε στο παιδί να την παντρευτεί και αυτός δεν ήθελε και τον χωρίσε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.