MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Πως, εδώ η άλλη προφασίστηκε καρκίνο. Ευρηματικό και παιχνιδιάρικο, σε σχέση με το τγε μπανάλ θέλω να χωρίσουμε απλά και σκέτο.Πού τα αφήνετε τέτοια κορίτσια να φύγουν οεο; ναι ευρηματικοτατο και παιχνιδιαρικο να παιζεις με τη ψυχοσυνθεση του αλλου, ετσι για να περναει η ωρα...Εγω ζουσα ενα δραμα που η κοπελα μου ηταν αρρωστη και θα εφευγε απο αυτη τη ματαιη ζωη, οπως επισης φρικαρα να την βλεπω να "υποφερει" και αυτη απλως εκανε τα κολπα της για να χωρισουμε. Νταξει καλα να'ναι η κοπελα οπου κι αν ειναι, αλλα η ψυχοσυνθεση η δικια μου τι φταιει δεν καταλαβαινω. Εκανα αρκετους μηνες να συνελθω τοτε, παρα το γεγονος οτι τωρα το περιγραφω και γελαω. ΥΓ. Μετα απο μηνες οταν αρχισα να συνερχομαι, σκεφτηκα οτι παλι καλα που δεν προφασιστηκε οτι εχει ΗΙV. Εκει να δεις φρικες... ΥΓ 2. Τη συγνωμη μου που αστειευομαι με τετοια σοβαρα θεματα, προς ατομα που ειχαν την ατυχια να χασουν δικο τους ανθρωπο απο τις παραπανω αρωστιες.
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 MiDi_MiLiZ seriously, για να σκηνοθετήσει τέτοια καφρίλα η τύπισσα ώστε να σε χωρίσει, ή πολύ respect υποκριτική και φαντασία είχε ή κάτι έκανες πολύ λάθος man...
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά πάω να τρελαθώ. Όσο το σκέφτομαι μου ρχετε να πάω να κάψω όλα τα μοναστήρια..... Φίλε MiDi_MiLiZ απορώ πως σήμερα γελάς, αλλά σε ζηλεύω κιόλας γιατί αυτό σημαίνει πως το ξεπέρασες και ησύχασες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 MiDi_MiLiZ seriously, για να σκηνοθετήσει τέτοια καφρίλα η τύπισσα ώστε να σε χωρίσει, ή πολύ respect υποκριτική και φαντασία είχε ή κάτι έκανες πολύ λάθος man... Ναι λογικο αυτο που σκεφτεσαι οτι κατι εκανα πολυ λαθος. Ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα κι εγω για τον εαυτο μου και με πηρε απο κατω. Ωστοσο θεωρω οτι δεν εκανα κατι λαθος. Απλα ειχα ακουσει ιστοριες απο πρηγουμενες σχεσεις της, για τις οποιες ηταν πιθανο να ψαχνει να εκδικηθει και να πληγωσει με το χειροτερο τροπο τον επομενο/μεθεπομενο, αν οσα ελεγε για τους προηγουμενους ηταν αληθειες. Εκει το απεδωσα ολο το σκηνικο..Δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου, αν και πλεον εχει μικρη σημασια. 4 χρονια περασαν το βλεπω σαν μια εμπειρια ακομα ολο το θεμα αυτο. Το κριμα ηταν ο επομενος χρονος απο το χωρισμο που ημουν ζομπι χωρις λογο οπως αποδειχθηκε.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:28 ---------- Ρε παιδιά πάω να τρελαθώ. Όσο το σκέφτομαι μου ρχετε να πάω να κάψω όλα τα μοναστήρια..... Φίλε MiDi_MiLiZ απορώ πως σήμερα γελάς, αλλά σε ζηλεύω κιόλας γιατί αυτό σημαίνει πως το ξεπέρασες και ησύχασες. Ρε δε φταινε τα μοναστηρια...Σου πα και παραπανω η νοημοσυνη της φταιει..Και η νοημοσυνη που της εδωσε το σπιτι της εν ετει 2009...Προχωρα παρακατω, γιατι αν συνεχισεις μαζι της σε βλεπω να ποσταρεις σε κανα 3μηνο οτι το ινσομνια ειναι του διαολου, το midi_miliz ειναι σατανικο nick και η δευτερα παρουσια ερχεται το 2010. Αστο σου λεω...Τωρα δε θα το καταλαβεις, ειναι δυσκολη η περισταση για σενα, αλλα δεν αξιζει φιλε μου να χαλιεσαι επειδη ο αλλος δεν εχει στοιχειωδες IQ.
Garnele Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Λοιπόν ωραία όλα τα καρκινοαυτά, αλλά το θέμα εδώ είναι χωρισμοί και παπαδαριό. Midi αν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σου τόπικ καρκινος και χωρισμοί και να το συζητήσουμε εκεί. Ή ακόμη καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι, να μετονομάσουμε τουτο δω σε καρκίνος, μοναχοί, ζόμπι και πρώην ή κάτι ανάλογο (ο τωρινός τίτλος παραείναι ιντελεξουέλ για κάτι τέτοιο) αν φυσικά συμφωνεί ο σουπερ λούσι ή όποιος έχει υπηρεσία τώρα. Εγώ θα το κλείδωνα πάντως η αλήθεια είναι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Λοιπόν ωραία όλα τα καρκινοαυτά, αλλά το θέμα εδώ είναι χωρισμοί και παπαδαριό. Midi αν θέλεις, μπορείς να ανοίξεις ένα δικό σου τόπικ καρκινος και χωρισμοί και να το συζητήσουμε εκεί. Ή ακόμη καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι, να μετονομάσουμε τουτο δω σε καρκίνος, μοναχοί, ζόμπι και πρώην ή κάτι ανάλογο (ο τωρινός τίτλος παραείναι ιντελεξουέλ για κάτι τέτοιο) αν φυσικά συμφωνεί ο σουπερ λούσι ή όποιος έχει υπηρεσία τώρα. Εγώ θα το κλείδωνα πάντως η αλήθεια είναι. Μετα απο αυτο νιωθεις καλυτερα πιστευω. Και μου εκανε εντυπωση οτι αργησες... Κατα τα αλλα /care για τις υποδειξεις σου.
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Γιατί να το κλείδωνες? δεν βρίζει κανείς... πάντως πιστεύω πως φταίνε όλοι αυτοί οι φανατικοί παλαιοημερολογίτες που κάνουν πλύση εγκεφάλου σε νέες κοπέλες. Δεν λέω όλα όσα πιστεύω για αυτούς τους παπάδες γιατί θα φάω ban απο το insomnia.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 ναι ευρηματικοτατο και παιχνιδιαρικο να παιζεις με τη ψυχοσυνθεση του αλλου, ετσι για να περναει η ωρα...Εγω ζουσα ενα δραμα που η κοπελα μου ηταν αρρωστη και θα εφευγε απο αυτη τη ματαιη ζωη, οπως επισης φρικαρα να την βλεπω να "υποφερει" και αυτη απλως εκανε τα κολπα της για να χωρισουμε. Νταξει καλα να'ναι η κοπελα οπου κι αν ειναι, αλλα η ψυχοσυνθεση η δικια μου τι φταιει δεν καταλαβαινω. Εκανα αρκετους μηνες να συνελθω τοτε, παρα το γεγονος οτι τωρα το περιγραφω και γελαω. ΥΓ. Μετα απο μηνες οταν αρχισα να συνερχομαι, σκεφτηκα οτι παλι καλα που δεν προφασιστηκε οτι εχει ΗΙV. Εκει να δεις φρικες... ΥΓ 2. Τη συγνωμη μου που αστειευομαι με τετοια σοβαρα θεματα, προς ατομα που ειχαν την ατυχια να χασουν δικο τους ανθρωπο απο τις παραπανω αρωστιες. Είναι να μην πέσεις στην περίπτωση τελικά...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Φιλε μου εγραφα καποια πραγματα μιση ώρα αλλα ο #$@#@ explorer εκανε back και χαθηκαν όλα..Δεν εχω διαθεση να τα ξαναγράψω. Δυστυχώς απο οσο καταλαβαίνω η κοπέλα σου θα είχε στερεοτυπικές απόψεις για πολλά θέματα. Το πρόβλημα ειναι οτι οι παπαδες περνάνε πρότυπα που ενισχύονται μέσω του φόβου.. "Μη κανεις αυτο γιατι θα κόλαστείς" "Αυτο είναι κακο γιατι το ειπε ο ταδε αποστολος" Και απο οτι καταλαβαίνω η κοπελα σου δεν πρέπει να ηταν ατομο που να ειχε δουλέψει πραγματικα με τον ευατο της.Δηλαδή να μπορει να ανακαλύπτει την δικη της αληθεια χωρις να περιοριζεται σε πρότυπα. Ζει με το φόβο των προτύπων. Αν πραγματικα σε θέλει ειμαι σιγουρος πως δε θα νιώθει καλά γιατι οπως ολοι οι ανθρωποι ξέρουμε την αλήθεια μέσα μας άσχετα εαν η δομημένη προσωπικοτητα μας δεν μας αφήνει να την "δούμε".Και τα πρότυπα βάζουν ένα τείχο. Καποια στιγμη θα το καταλάβει αλλα αυτο μπορει να γινει και σε αλλες ενσαρκώσεις! Σιγουρα θα βρισκεται σε εσωτερικη συγκρουση-συγχυση... Τωρα για σενα δεν ξέρω τι να κάνεις. Εγώ αναλογα τη διαθεση θα εκανα 2 πραγματα αλλα εως εκει μετα δεν θα συνέχιζα αλλο...Ομως δεν στα προτείνω και δεν ξερω ποσο "σωστα" για σενα ειναι... -Θα εβρισκα τον πνευματικό της και θα του ελεγα δυο λογάκια και θα το συζητουσα μαζι του. -Θα συζητουσα με την κοπελα προσπαθώντας να την κάνω να ανακαλυψει την αληθεια της και οχι τα παπαδιστικα. Και επειδη εχω γνωρισει αρκετους παπαδες απο κοντα οι περισσοτεροι ειναι πολυ λαμόγια... δε πάει ο νους σας ποσο... πραγματικα μερικοι νομιζω πως ειναι businessman ολη μερα στο κινητο να μιλανε για οικομικα-βολέματα κτλ..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Γιατί να το κλείδωνες? δεν βρίζει κανείς... πάντως πιστεύω πως φταίνε όλοι αυτοί οι φανατικοί παλαιοημερολογίτες που κάνουν πλύση εγκεφάλου σε νέες κοπέλες. Δεν λέω όλα όσα πιστεύω για αυτούς τους παπάδες γιατί θα φάω ban απο το insomnia. Για να σου κανει πλυση εγκεφαλου και να την δεχθεις πρεπει να (μην) εχεις και το αναλογο πνευματικο-μορφωτικο υποβαθρο. Αν ερχοντουσαν εσενα τωρα 200 παλαιοημερολογιτες ταυτοχρονα και σου καναν πλυση εγκεφαλου για 2 χρονια συνεχομενα, υπηρχε περιπτωση να αποδεχθεις εστω και μια φραση τους? Ολα ξεκινουν απτο σπιτι της. Απο εκει πηρε το αντιστοιχο υποβαθρο, απο εκει εγινε δεκτικη σε τυχοδιωκτες θρησκοληπτους και εξαιτιας αυτου εφτασε στο σημερινο σημειο. Ανθρωποι ωριμοι, μορφωμενοι και συνηδητοποιημενοι (και ευσεβεις) γελανε με αυτους...Αυτη τους ασπαστηκε.. edit: πολυ σωστα αυτα που γραφει ο ΠαρηςΓ. Παιζει πολυ και ο φοβος σε αυτες τις περιπτωσεις.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Συμφωνω με τον MidiMiliz που τον διαβασα.. και σκεφτηκα ποσο γκάου ειναι η κοπελα με τον δηθεν καρκίνο.Αλλα σιγουρα ηταν δηθεν; Γιατι ξερω πολλους ετιμους να τα κακαρώσουν με βδομαδα ζωης να λενε πριν απο 3 χρονια οι γιατροί και ζουν ακόμα.. Και που υποτιθεται οτι ειχε το προβλημα;..Δεν παμε καλα... Και οπως σου ειπε ο midimiliz προσπάθησε να ξεκολήσεις..Βεβαια αυτο δεν γινεται νοητικα δινοντας εντολη αλλα δουλευοντας με το συναισθημα σου οσο gay και να ακουγεται αυτο,γιατι καλως η κακως ειναι πιο ισχυρα απο τη λογικη μας... Και αν δεν ημαστε καλα στο συναισθηματικο πεδιο βρωμίζει και το λογικό με περιτό θόρυβο και σκεφτόμαστε !@#$%#$. Ειναι σαν να εχεις σκατα στο πάτωμα σου και να ριχνεις στο χωρο αρωματικά...Η σκατίλα θα παραμείνει! Σιγουρα οπως ειχα γραψει στο ποστ που σβηστικε επηρεαστηκε απο την οικογένεια της λογω των προτύπων που τις περάσαν "πιστη στο δογμα","καλος ανθρωπος" κτλ.. το θεμα ειναι οτι οπως καθε ανθρωπος ειναι μοναδική και εχει πλεον την απολυτη ευθύνη για το τι θα πιστεύει και τι θα κάνει! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:58 ---------- Οσο για αυτο με τους 200 πιστευω πως πρεπει να εισαι πολυ συνειδητοποιημενος για να μην επηρεαστεις!
slygeo87 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Eλπίζω πάντως να μην είναι η πρώην του midi αυτή και ο τζον είναι το επόμενο ανυποψίαστο θύμα της. Aναρωτιέμαι πολλά πράγματα στις μεταξύ τους σχέσεις, wtf, how come, κλπ. Άσχετο, dominatrix καλόγρια, δεν είναι κακό...=ρ
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 αν φυσικά συμφωνεί ο σουπερ λούσι ή όποιος έχει υπηρεσία τώρα. Εγώ θα το κλείδωνα πάντως η αλήθεια είναι. Συνεχίστε.
JohnnyDragon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει απο τη μάνα της η οποία είδε σαν θάυμα την γέννηση της...Ναι οκ ΚΑΘΕ γέννηση είναι ένα θαύμα της συμπαντικής ενέργειας-δύναμης η όπως αλλίώς θέλετε, που οι άνθροποι ονομάζουν Θεό και πολύ καλά κάνουνε. Άλλο πράγμα όμως ο Θεός (ότι καΙ είναι αυτός) και άλλο πράγμα οι θρησκίες... Δεν γίνετε στο 2009 να υπάρχουν ακόμα τέτοια κέντρα (μοναστήρια) που με την ανοχή της πολιτείας να κάνουν καθοδήγηση στους πιστούς. Ο κάθε ένας μόνος του βρίσκει το δρόμο του και δεν έχει ανάγκη την συμβουλή κανενός ρασοφόρου πρώην βοσκού που αποφάσισε το 60΄να γίνει παπάς.
andreas_g Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Look at the bright side. Γλίτωσες με συνοπτικές διαδικασίες τον θρησκευτικό γάμο, τις Κυριακές στις εκκλησίες, τις νηστείες, τα λιβάνια, τα ευχέλαια, τους εράνους, τους αγιασμούς, τα σταυρουδάκια στο αμάξι, τις κακόγουστες εικόνες στους τοίχους... Επίσης κέρδισες αυτόματα το προνόμιο της ελεύθερης χριστοπαναγίας όταν έχεις νεύρα, και την πιθανότητα οργίου όταν έχεις "κέφια". Σε βρησκω πολυ σωστο!!!!!!!!!! @JohnnyDragon Αμα θελεις να την εκδηκηθεις......κοιτα...... Μαζεψε τα καληταρια σου(δεν ειναι και απαρετητο βεβαια!!!)........και μερικες ρωσιδες, ουκρανες και οτιδηποτε θυλικο υπαρει απο το προην ανατολικο μπλοκ και κλειστειτε σε ενα σπιτι(το πιο μεγαλο!!) και καντε ενα παρτυ με ουζα(και τσιπουρα!!!!) Μετα στειλε στην εν λογο χαζη, ανεφ IQ, καμενη, θρησκολειπτη κοπελα το DVD με τα "παρασκηνια"................εεε αμα δεν πεθανει απο καρκινο επι τοπου, εμενα να με *********** :p:p:p:p:p:p:p:p:p Ελπιζω να μην εγινα πολυ προστυχος!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.