greenpeace933 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Καταρχήν χαιρετώ όλους όσους κάναν τον κόπο να μπουν στο thread αυτό για να βοηθήσουν. Έχω το εξής παράδοξο πρόβλημα... Όταν κατεβαζω σαν free user από το rapidshare στο firefox ή internet explorer ενα αρχείο θα το κατεβάσω με μια ταχύτητα μεταξύ 120-256kb/s. Όταν όμως έχω cryptload η jdownloader κατεβάζω με ταχύτητες 30-110kb/s τι μπορεί να φταίει; Έχω forthnet 2play 24+mbps(θεωρητικά) και rooter usrobotics. Σε γενικές γραμμές πιάνω μέτριες-χαμηλές ταχύτητες. Μόνο σε ιστοσελίδες τύπου microsoft nvidia κατεβαζω με 1,9-2 μεγαμπάιτ το δευτερόλεπτο. Κατα τα αλλα σε megaupload πιάνω 600-800kb/s. Ξέρει κανείς τι φταίει; Ευχαριστώ πολύ για κάθε βοήθεια ακόμη και αν κάνατε απλά τον κόπο να ρθείτε να δειτε το προβλημα μου
giorgosa5 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 φιλε να τεσταρεις τις ταχυτητες σου σε ολη την διαρκεια της μερας. εγω τα ξημερωματα 3,4 μεχρι της 12 το μεσημερι κατεβαζω με ποιο μεγαλες ταχυτητες απο την υπολοιπη μερα που υπαρχη περισσοτερος κοσμος που κανει τα ιδια με μενα.
greenpeace933 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ giorgosa5 για την απάντηση σου. Το έχω παρατηρήσει και γω αυτό που λες και πραγματικά ισχύει. Το περίεργο είναι ότι ακόμα και τότε όμως οι ταχύτητες που κατεβάζω απο το rapidshare στο firefox διαφερουν κατα πολύ από το π.χ jdownloader. Φταιει καμιά ρύθμιση στο rooter (π.χ για το port) ή μήπως στο jdownloader/cryptload; Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά με Οτενετ ondsl φοιτητικό στα 2mbps και με sagem modem επιανα 230kb/s σταθερά παντού. Μόλις άλλαξα σε router και έβαλα forthnet 2play η ταχύτητα δεν είναι σταθερή και μεταβάλλεται παντού. Από απλή φόρτωση ιστοσελίδων και βίντεο στο youtube μέχρι κατεβασμα από rapidshare. Από το μόνο πράγμα που δεν έχω παράπονο είναι τα torrents που πιάνω γυρω στα 1600kb/s max. Για τα υπόλοιπα φταίει μήπως ο provider η το rooter;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.