Προς το περιεχόμενο

Blaupunkt LUCCA 3.3 map Δυτ.Ευρωπη ?

NOMIKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΑΡΤΩΝ Δ.ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ LUCCA 3.3

Γειά σας παιδιά , έχω το LUCCA 3.3 E χάρτες Ελλάδος και Α.Ευρώπης .

Θέλω να βάλω και της Δυτικής Ευρώπης .

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η teleatlas βγάζει χάρτες για το lucca. το κακό είναι οτι είναι ακριβοί και από το 2007 που το έχω τους έχει κάνει μια φορά μόνο update. Εγώ πάντως του έβαλα το destinator 7, 8 και το iGO Amigo και σώθηκα! Αν θέλεις σου στέλνω pm για οδηγίες.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Η teleatlas βγάζει χάρτες για το lucca. το κακό είναι οτι είναι ακριβοί και από το 2007 που το έχω τους έχει κάνει μια φορά μόνο update. Εγώ πάντως του έβαλα το destinator 7, 8 και το iGO Amigo και σώθηκα! Αν θέλεις σου στέλνω pm για οδηγίες.

είναι τόσο απλό να βάλω τους χάρτες που έβαλες και εσύ; σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση.

σου είναι εύκολο να γράψεις τις οδηγίες για την τοποθέτηση destinator 9, φαντάζομαι ότι θα είναι ίδιες με αυτές του 7 και του 8, μιας και έχω προσπαθήσει πάρα πολές φορές και έχω "φάει" ατελείωτες ώρες με αποτέλεσμα το απόλυτο τίποτα!!!

σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση.

σου είναι εύκολο να γράψεις τις οδηγίες για την τοποθέτηση destinator 9, φαντάζομαι ότι θα είναι ίδιες με αυτές του 7 και του 8, μιας και έχω προσπαθήσει πάρα πολές φορές και έχω "φάει" ατελείωτες ώρες με αποτέλεσμα το απόλυτο τίποτα!!!

σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εχεις PM...

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε φιλε neofix μπορεις να το στείλεις και σε εμενα.

περισοτερο ενδιαφερομαι για το IGO8.

σε ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...