NOMIKOS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΑΡΤΩΝ Δ.ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ LUCCA 3.3 Γειά σας παιδιά , έχω το LUCCA 3.3 E χάρτες Ελλάδος και Α.Ευρώπης . Θέλω να βάλω και της Δυτικής Ευρώπης . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? ευχαριστώ.
neofix Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Η teleatlas βγάζει χάρτες για το lucca. το κακό είναι οτι είναι ακριβοί και από το 2007 που το έχω τους έχει κάνει μια φορά μόνο update. Εγώ πάντως του έβαλα το destinator 7, 8 και το iGO Amigo και σώθηκα! Αν θέλεις σου στέλνω pm για οδηγίες.
NOMIKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Να εισαι καλά φιλε μου για εναν κολητο είναι θα με υποχρεωνες.
black007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Η teleatlas βγάζει χάρτες για το lucca. το κακό είναι οτι είναι ακριβοί και από το 2007 που το έχω τους έχει κάνει μια φορά μόνο update. Εγώ πάντως του έβαλα το destinator 7, 8 και το iGO Amigo και σώθηκα! Αν θέλεις σου στέλνω pm για οδηγίες. είναι τόσο απλό να βάλω τους χάρτες που έβαλες και εσύ; σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
EAPPLI Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση. σου είναι εύκολο να γράψεις τις οδηγίες για την τοποθέτηση destinator 9, φαντάζομαι ότι θα είναι ίδιες με αυτές του 7 και του 8, μιας και έχω προσπαθήσει πάρα πολές φορές και έχω "φάει" ατελείωτες ώρες με αποτέλεσμα το απόλυτο τίποτα!!! σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων. Η teleatlas βγάζει χάρτες για το lucca. το κακό είναι οτι είναι ακριβοί και από το 2007 που το έχω τους έχει κάνει μια φορά μόνο update. Εγώ πάντως του έβαλα το destinator 7, 8 και το iGO Amigo και σώθηκα! Αν θέλεις σου στέλνω pm για οδηγίες.
neofix Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 καλησπέρα και συγνώμη για την ενόχληση. σου είναι εύκολο να γράψεις τις οδηγίες για την τοποθέτηση destinator 9, φαντάζομαι ότι θα είναι ίδιες με αυτές του 7 και του 8, μιας και έχω προσπαθήσει πάρα πολές φορές και έχω "φάει" ατελείωτες ώρες με αποτέλεσμα το απόλυτο τίποτα!!! σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εχεις PM...
alexl1989 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Εχεις PM... μπορο να εχο και εγο αυτες της πληροφοριες?ενα πμ αν ειναι ευκολο ρε φιλε...
xartos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ρε φιλε neofix μπορεις να το στείλεις και σε εμενα. περισοτερο ενδιαφερομαι για το IGO8. σε ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.