Προς το περιεχόμενο

LG-Full HD- 32'' @ 419Ε

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μονο που πρεπει να πουμε γιατι αυτα τωρα ειναι κολπα του marketing οτι για να δεις σε 32αρα fullHD και να δεις την διαφορα απο HDready πρεπει να εισαι λιγοτερο απο 2 μετρα αποσταση απο την οθονη! Και μην αρχισετε παλι καποιοι τα "μα γιατι", "τι ειναι αυτα που λες" κλπ, ψαχτε το οτι δεν ξερετε! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά μπορεί κάποιος να θέλει να την χρησιμοποιήσει και για monitor...δεν θα είναι άσχημο...

επίσης marketing ξε marketing δεν είναι ότι την πουλάνε ακριβά, σε αυτή την τιμή σε τι άλλο να πάει? σε 32αρι HD Ready? γιατί αφού μπορεί να πάρει Full HD...

• Moderators
Δημοσ.

Απλα 32αρα δεν εχει νοημα να ειναι Full. Για μονιτορ ΟΚ! Αλλιως δεν χρειαζεται εκτος αν την βλεπεις απο το μετρο. Οποιος θελει να δει HD απο 3+ μετρα θελει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 42αρα (με 200ευρω μονο παραπανω).+ Εννουσα να μην ειναι μοναδικο κριτηριο γιατι ο αλλος ακουει fullHD και ψαρωνει! Δεν την εχω δει την συγκεκριμενη. Μπορει να παιζει χειροτερα απο μια "ready". Οποτε ειδικα απο τα 2+ μετρα μπορει να ειναι χαλια σε σχεση με μια ready.

(και για αποφυγη παρεξηγησεων ,αυτο που ειπα πριν στο τελος, το ειπα με χιουμοριστικη διαθεση επειδη δεν εχω ανεση χρονου να αναλυσω, αν ειχα θα το εκανα απο την αρχη)

:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά σε αυτή την τιμή γιατί να μην τη πάρει? αυτό είναι το θέμα...

• Moderators
Δημοσ.

Διαβασε παλι πανω εκανα edit!

_____

Τι εξαιρεση; Αν δεν ειναι καλη;

Εκτος αν μιλας για χρηση μονιτορ ή αποσταση γυρω στο μετρο αντε 1.5

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ok, συμφωνώ όπως είπα αλλά μιλάμε για συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση :-)

Δημοσ.

εγω την πηρα και πιστευω ειναι αρκετα καλη κ σε καλη τιμη,σιγουρα η 42αρα ειναι πιο καλη αλλα κ τα 200 ειναι διαφορα.απο το να δωσεις 350 για απλη δινεις +70 κ παιρνεις full hd.

Δημοσ.
εγω την πηρα και πιστευω ειναι αρκετα καλη κ σε καλη τιμη,σιγουρα η 42αρα ειναι πιο καλη αλλα κ τα 200 ειναι διαφορα.απο το να δωσεις 350 για απλη δινεις +70 κ παιρνεις full hd.

Επαιζε και καπου (στη TV τ ακουσα σε διαφημιση) hd ready 32" στα 280...

Δημοσ.

στο φυλλαδιο του ΚΩτσοβολου δεν ειχε toshiba hd ready στα 299 ή κανω λαθος?οποτε μιλαμε για 120 ευρω διαφορα για 32ιντσες οπου η διαφορα hd ready-full hd ειναι αμελητεα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...