alaminos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γεια, σας παιδια Εδω και λιγες μερες ενω η ταχυτητα του ιντερνετ σε direct downloading ηταν 700-1mb τωρα κατεβαζει και γενικα το ιντερνετ ειναι πολυ αργο.(30kb/s) Το παραξενο ειναι οτι το Ubuntu απο direct donwloading το κατεβαζει με 500kb/s . Σημειωνω οτι σπουδαζω ισλανδια και το ubuntu το εβαλα να κατεβει απο Ισλανδικο σερβερ.... Τι λετε να παιζει και συμβαινει αυτο?? Ευχαρηστω
SpellStormer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών τις εταιρείας παροχής internet που έχεις και ανάφερε το... εγώ έχω συχνά αυτό το πρόβλημα και συνήθως παίρνω τηλέφωνο και αν πέσω σε καλο τεχνικό που δεν βαριέται τι ζωή του μου τα φτιάχνει εκείνη τι στιγμή αν πάλι πέσω σε τεχνικό που βαριέται μου λέει θα το κοιτάξουμε και έτσι κλείνω τι γραμμή και παίρνω ξανά μέχρι να βρω κάποιον να με βοηθήσει... ΣΥΜΒΟΥΛΗ: άμα σου λένε θα το κοιτάξουμε η ότι θα στείλουμε αναφορά για να στο πω κοσμια σημαίνει σε έχουμε γραμμένο ξανακαλέστε μέχρι να βρείτε κάποιον να σας βοηθήσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.