vanzelvoul Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Παιδια εχω βαλει οπερα το τελευταιο και δε μου παιζει τα βιντεο στο you tube. Παιζει ο ηχος αλλα οχι η εικονα. Χρησιμοποιυσα Firefox και to adobe flash ειναι εγκατεστημενο κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Στο "opera: plugins" (χωρις κενο στη μεση) φαινεται οτι το εχεις εγκατεστημενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Στον firefox παίζει το youtube ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanzelvoul Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Στο "opera: plugins" (χωρις κενο στη μεση) φαινεται οτι το εχεις εγκατεστημενο? application/futuresplash splapplication/x-shockwave-flash swf /usr/lib/mozilla/plugins/flashplugin-alternative.so Στον firefox παίζει το youtube ? Παιζει κανονικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Στο firefox ποια εκδοση λεει οτι εχεις εγκατεστημενη? Tools > Addons > (tab με το lego) Αυτο το flashplugin-alternative.so μου μυριζει swfdec-mozilla... (στο opera δεν λεει καν την εκδοση, οποτε δες το απο εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanzelvoul Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Shockwave flash 10 r22 --> Activated Gnash -----> Ανενεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Επειδη το "Ανενεργο" δεν αρκει, δεν βγαζεις καλυτερα το gnash και το swfdec αν τα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.