kvgreco Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γειά σας. Σε ένα σύστημα που έχω και μού χάλασαν δύο μνημες(667 mhz) αν βάλω στη θεση τους ένα ζευγάρι που μου έδωσε ο ξάδερφός μου που λένε ότι είναι στα 800 Mhz, θα δουλέψουν καλά?
alexis333 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γειά σας.Σε ένα σύστημα που έχω και μού χάλασαν δύο μνημες(667 mhz) αν βάλω στη θεση τους ένα ζευγάρι που μου έδωσε ο ξάδερφός μου που λένε ότι είναι στα 800 Mhz, θα δουλέψουν καλά? Ποια μητρικη εχεις ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γειά σας.Σε ένα σύστημα που έχω και μού χάλασαν δύο μνημες(667 mhz) αν βάλω στη θεση τους ένα ζευγάρι που μου έδωσε ο ξάδερφός μου που λένε ότι είναι στα 800 Mhz, θα δουλέψουν καλά? Ναι 99.99%!
kvgreco Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ποια μητρικη εχεις ? Ένα της MSI είναι. Όταν λέω αν θα δουλέψουν καλά δεν εστιάζω στη συχνότητα λειτουργίας. Δεν με ενδιαφέρει αν θα δουλέψουν χαμηλότερα. Αλλά να είναι σταθερό το σύστημα. Αυτό θέλω. Πείτε μου όταν πάτε να αγοράσετε μνήμες, αγοράζετε τη συχνότητα που λέει ο κατασκευαστής της μητρικής ή μεγαλύτερες.Αν μού απαντησετε θα καταλάβω αν δουλέψουν σταθερά. Πείτε και δυό λόγια γιά τα περίφημα timings.Όσο μπορείτε σύντομα να καταλάβω κάτι από αυτά.Σε δυό γραμμές.Έτσι εγκυκλοπαιδικά! Thanks
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Αν δεν υποστηρίζει η μητρική 800MHz, απλά θα γίνουν underclock και θα παίξουν στα 667MHz. Συμπέρασμα: Ναι, θα παίξουν. Σταθερά.
geovard Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Αν δεν υποστηρίζει η μητρική 800MHz, απλά θα γίνουν underclock και θα παίξουν στα 667MHz. Συμπέρασμα: Ναι, θα παίξουν. Σταθερά. Αν δεν κάνω λάθος οι μνήμες είναι αυτές που θα μου δώσει γιατί δεν τις πήρα ακόμη στα χέρια μου. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141570&category=69977727&catalog=20&Manufacturer=Corsair&MEMORY_SIZE=4+GB&MEMORY_TECHNOLOGY=DDR2 Ευχαριστώ. ΏΧ!!Τώρα το είδα. Εγραψα κατά λάθος από του πατέρα μου το laptop χωρίς να κάνω login δικό μου! Sorry. Συμβαίνουν αυτά.Τώρα ξέρετε και τον μπαμπά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.