Προς το περιεχόμενο

εμβολιο και γριππη

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι γίνεται εδώ, το topic κόλλησε γρίπη.

ΟΚ, το τίγκαρα στις ιντερφερόνες και έγειανε! :-D

A blast from the past: «αποτελεσματικος,επανεκαμψαν,διατεινονται,εκλειψη». :lol:

Δημοσ.
ΟΚ, το τίγκαρα στις ιντερφερόνες και έγειανε! :-D

μα ποιος ειμαι ολα τα καταστρεφω :P:p

NET 06-11-09 Η κα. Γιαμαρέλου μιλά για τον εμβολιασμό

http://www.healthview.gr/?q=video/video/net-06-11-09-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:13 ----------

παρτε και μια γευση τι γινεται στην αλλη ακρη του ατλαντικου....:shock::shock::shock:

Νέα Υόρκη: Οργή για τη διάθεση πανδημικών εμβολίων στη Wall Street

Οργή έχει ξεσπάσει στη Νέα Υόρκη και οι αρχές υγείας της πόλης βομβαρδίζονται από τα μέσα ενημέρωσης, καθώς έγινε γνωστό ότι εταιρείες-κολοσσοί της Wall Street έλαβαν ποσότητες του δυσεύρετου πανδημικού εμβολίου Η1Ν1 πριν από τα νοσοκομεία και άλλες ομάδες που το χρειάζονται.

http://www.healthview.gr/node/14827

Δημοσ.

H αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου πριν τη μετάβασή της στην Ουκρανία εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της παλιάς γρίππης το οποίο εν μέρει προστατεύει από τη νέα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της έρα σπορ.

(από εκπομπή που μεταδόθηκε πριν από λίγη ώρα).

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι σε ενα δελτιο ειδησεων που συζητουσαν το θεμα καποιος απο τους παρευρισκομενους ειπε. "αν το εμβολιο ειναι ακινδυνο γιατι το ελληνικο κρατος δεν εμβολιαζει τους φανταρους? γιατι δε θελουν να εχουν αυτοι την ευθυνη" καπως ετσι τελοσπαντων..

Γνωμη μου ειναι οτι το θεμα εχει παρει μεγαλες διαστασεις χωρις σοβαρο λογο, κυριως για να επωφελουνται οι φαρμακοβιομηχανιες

Το ιδο μου εχει πει και ο γιατρος μου, απο τους κορυφαιους στην Ελλαδα..Αυτη η "ασθενεια" δεν εχει τιποτα που θα πρεπει να μας πανικοβαλλει

α! επισης μου ειπε οτι δε χρειαζεται να κανω το εμβολιο :-)

Δημοσ.

Φυσικα και δε χρειαζεται να κανεις το εμβολιο.Το εμβολιο θα γινει σε επαγγελματιες υγειας αρχικα και μετα σε ειδικες ομαδες πληθυσμου.Εσυ και οι στρατιωτες δεν ανηκουν σε καμια απο τις δυο ομαδες.

Μην ενημερωνεστε απο τα δελτια ειδησεων,σκοπο εχουν την τηλεθεαση και τιποτα αλλο.

Δημοσ.
Μου ειπαν οτι σε ενα δελτιο ειδησεων που συζητουσαν το θεμα καποιος απο τους παρευρισκομενους ειπε. "αν το εμβολιο ειναι ακινδυνο γιατι το ελληνικο κρατος δεν εμβολιαζει τους φανταρους? γιατι δε θελουν να εχουν αυτοι την ευθυνη" καπως ετσι τελοσπαντων..

Δηλαδή εσύ τώρα θέλεις να συζητήσουμε σοβαρά μια άποψη που άκουσες ότι κάποιος αγνώστων στοιχείων μάλλον είπε σε δελτίο ειδήσεων;

Τέλος πάντων, απάντησε ο doctorkostis.

Κανείς δε χρειάζεται να πανικοβάλλεται. Αλλά αυτό δεν σχετίζεται με την ανάγκη εμβολιασμού. Και για την ιλαρά δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, αλλά θα είναι μεγάλο λάθος να μην εμβολιάσεις το παιδί σου έναντι της ιλαράς.

Δημοσ.

Doctorkostis(αληθεια,εισαι γιατρος?)Σε θεμα εφημεριδας το καλοκαιρι,εγραφε οτι μεσα στις ειδικες ομαδες του πληθυσμου που θα παρουν προτεραιοτητα για τον εμβολιασμο, ειναι και ατομα με μειωμενο ανοσοποιητικο. Επειδη ανηκω σε αυτη την κατηγορια,σκεφτηκα να συμβουλευτω γιατρο;)

filipos δε θα μπορουσα να διαφωνησω με οσα γραφεις. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οι πιθανες παρενεργειες του εμβολιου .

Δημοσ.

Και εγω και ο Φιλιππος ειμαστε γιατροι.Καλα κανεις και συμβουλευεσαι το γιατρο σου για το θεμα της γριππης σε συνδυασμο με την ανοσοκαταστολη.

Σε πρωτη φαση εκτος των επαγγελματιων υγειας θα εμβολιαστουν ομαδες υψηλου κινδυνου στις οποιες ανηκουν οι εγκυες γυναικες καθως και χρονιως πασχοντες απο σοβαρα καρδιαγγειακα νοσηματα,σοβαρα αναπνευστικα νοσηματα και σακχαρωδη διαβητη.Σε δευτερη φαση ακολουθουν τα παιδια κατω των 6 μηνων τα οποια εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να νοσησουν σοβαρα.

Δημοσ.

εμένα μαρέσει ότι έχει βαλθεί η σάρα και η μάρα να ψάχνει τι έχει μέσα το εμβόλιο...την στιγμή που καθημερινά τρώμε ένα κάρο.........και δεν ξέρουμε κάν τι είναι...

Δημοσ.
Και εγω και ο Φιλιππος ειμαστε γιατροι.Καλα κανεις και συμβουλευεσαι το γιατρο σου για το θεμα της γριππης σε συνδυασμο με την ανοσοκαταστολη.

Σε πρωτη φαση εκτος των επαγγελματιων υγειας θα εμβολιαστουν ομαδες υψηλου κινδυνου στις οποιες ανηκουν οι εγκυες γυναικες καθως και χρονιως πασχοντες απο σοβαρα καρδιαγγειακα νοσηματα,σοβαρα αναπνευστικα νοσηματα και σακχαρωδη διαβητη.Σε δευτερη φαση ακολουθουν τα παιδια κατω των 6 μηνων τα οποια εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να νοσησουν σοβαρα.

συγνώμη γιατρέ αλλά σε λινκ που παραθέτω σε προηγούμενο ποστ σύμφωνα με ενημερωτικό φυλλάδιο του υπουργείου υγείας της Αυστραλίας το εμβόλιο δεν πρέπει να γίνει σε παιδιά κάτω των 10 ετών.

Δημοσ.

Εγω απλα λεω τι εχει αποφασισει το υπουργειο υγειας της χωρας μας.Το τι γινεται στην Αυστραλια δεν το ξερω...

Η διαφορα του Η1Ν1 ιου γριππης απο την κοινη εποχιακη ειναι οτι σε χωρες με προηγμενα συστηματα υγειας εχουμε θανατους σε νεους ανθρωπους.Στην κοινη γριππη αυτοι που πεθαινουν ειναι συνηθως ανω των 60 ετων και εχουν και αλλα προβληματα υγειας.Αυτος ειναι ο λογος που πρεπει να γινει ο εμβολιασμος.

Δημοσ.
Η διαφορα του Η1Ν1 ιου γριππης απο την κοινη εποχιακη ειναι οτι σε χωρες με προηγμενα συστηματα υγειας εχουμε θανατους σε νεους ανθρωπους.

Αλήθεια αυτό έχουμε καμιά ιδέα γιατί γίνεται; Απ' ότι θυμάμαι η υπόθεση "cytocine storm" έχει αποκλειστεί, σωστά;

Δημοσ.
Εγω απλα λεω τι εχει αποφασισει το υπουργειο υγειας της χωρας μας.Το τι γινεται στην Αυστραλια δεν το ξερω...

Η διαφορα του Η1Ν1 ιου γριππης απο την κοινη εποχιακη ειναι οτι σε χωρες με προηγμενα συστηματα υγειας εχουμε θανατους σε νεους ανθρωπους.Στην κοινη γριππη αυτοι που πεθαινουν ειναι συνηθως ανω των 60 ετων και εχουν και αλλα προβληματα υγειας.Αυτος ειναι ο λογος που πρεπει να γινει ο εμβολιασμος.

Συγνώμη γιατρέ αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας δεν ενημερώθηκα από κανένα επίσημο φορέα, από τα πρωϊνάδικα και τα δελτία ειδήσεων μόνο αντικρουόμενες απόψεις άκουσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...