Προς το περιεχόμενο

εμβολιο και γριππη

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μου ψιλομάμησε τα πνευμόνια η νέα γρίπη, πριν 1 βδομάδα σταμάτησε ο πυρετός, σήμερα σταμάτησε (επιτέλους) ο βήχας. Ούστ να μην ξανάρθει. Είχα να αρρωστήσω από γρίπη πολλά χρόνια.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην Πορτογαλία λέει ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ο ιός. Βγάζεις ΣΠΥΡΙΑ και ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ στα γεννητικά όργανα και ΣΤΟΥΜΠΩΝΕΙ το έντερο λέει. Στην Πορτογαλία.

Δημοσ.

τι διάολο, η παράθεση από Le Monde του προηγμούμενου post μου μάλλον

είναι αόρατη? εκτός κι αν στο thread αυτό σχολιάζουμε μόνο ότι μας βολεύει...

πείτε μου κι εμένα αν είναι έτσι, μη με αφήνετε στην απ' έξω :lol:

Δημοσ.
Τελευταία η Ελευθεροτυπία έχει αρχίσει να μου θυμίζει το Λαζόπουλο.

Μεγάλη κουβέντα. Από τότε που άλλαξε δομή το site της και έγινε από ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, portal ειδήσεων, έχει φτάσει στο ναδίρ της ενημέρωσης. Και εκτός των άλλων έχουν τόσο καλά κρυμμένα τα άρθρα της εφημερίδας, που διαβάζεις ένα που αξίζει το χρόνο που δαπάνησες και 10 μπαμπαριές...

Να για παράδειγμα, σε ένα βγήκε λέει ένας και λέει πως δε μεταλλάχθηκε ο ιός στην Πορτογαλία, αλλά εμφανίζεται η μεταλλαγμένη μορφή στα αεροπλάνα προς άλλους προορισμούς από την Πορτογαλία, όπως το Μαρόκο...

Ενώ όλοι ξέρουμε πως και τα δύο ισχύουν και με συμπτώματα χειρότερα και από αυτά που περιγράφει ο Luci.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως μου ψιλομάμησε τα πνευμόνια η νέα γρίπη, πριν 1 βδομάδα σταμάτησε ο πυρετός, σήμερα σταμάτησε (επιτέλους) ο βήχας. Ούστ να μην ξανάρθει. Είχα να αρρωστήσω από γρίπη πολλά χρόνια.

Ναι αλλα τουλάχιστον έκανες αντισώματα δυνατότερα από αυτά του εμβολίου!

B)

Δημοσ.

Άλλη μια δημοσιογραφική μαϊμουδιά της Ζούγκλας αποκαλύφθηκε!

Ο Μάκης ο Τρομολάγνος 14ος, δεν πήρε είδηση ακόμα το δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), σύμφωνα με το οποίο "δεν προκύπτει ότι η συμπτωματολογία της γυναίκας (βλ.βίντεο με την σπαστικότητα και τον τρόμο στα χέρια) συνδέεται με το εμβόλιο που της χορηγήθηκε".

Ο Σκοπελίτης θέλοντας να τον ενημερώσει, τον "παρακαλεί¨να κάνει κλίκ στην Ιστοσελιδα του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για να βεβαιωθεί, και στην συνέχεια να καθησυχάσει τα θύματα της παραπληροφόρησης του. Όπως το adena-gr σας είχε ενημερώσει, ο τρόμος και το τραύλισμα της πρωταγωνίστριας στο show του Μάκη , προ-υπήρχαν, και προέρχονταν από Πάρκινσον εγκεφαλικά, κ.α. προβλήματα της κυρίας, και αναφέρονταν (αναλυτικά)στο ιστορικό που έλαβε ο παθολόγος του Λαϊκού που πρωτο-εξέτασε την κυρία. Κάποιοι όμως πονηροί, "ξέχασαν" να το παρουσιάσουν, στην Ζούγκλα της παρα-ενημέρωσης!

σε συνέχεια προηγούμενου ποστ

Δημοσ.
Στην Πορτογαλία λέει ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ο ιός. Βγάζεις ΣΠΥΡΙΑ και ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ στα γεννητικά όργανα και ΣΤΟΥΜΠΩΝΕΙ το έντερο λέει. Στην Πορτογαλία.

Καλά, αν γίνει κάτι τέτοιο, έχω ακριβείς οδηγίες για το πού θα έρθω να ΒΗΞΩ.

Δημοσ.

Κοιτάξτε αυτό το blog :

http://neagripi.blogspot.com/

Είχα διαβάσει για σοβαρές παρενέργειες που δημιουργεί! Ακόμα και για θανάτους!

Επίσης οτι ο ιος είναι κατασκευασμένος για την μετέπειτα πώληση των εμβολίων..

• Super Moderators
Δημοσ.
Κοιτάξτε αυτό το blog :

http://neagripi.blogspot.com/

Είχα διαβάσει για σοβαρές παρενέργειες που δημιουργεί! Ακόμα και για θανάτους!

Επίσης οτι ο ιος είναι κατασκευασμένος για την μετέπειτα πώληση των εμβολίων..

Το θέμα είναι να αξιολογείς αυτά που διαβάζεις. Αν εγώ ας πούμε ένοιγα ένα blog και έγραφα πως ο ιός δημιουργήθηκε από εξωγήινους και μετά μας έστειλαν και το εμβόλιο ώστε μόλις το κάνουμε να βγάζουμε ...ουρά, θα το δεχόσουν?

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται πως ο ιός έχει ήπια συμπτώματα και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή. Αυτά όμως ισχύουν για τους υγιείς ανθρώπους! Αν κάποιος αντιμέτωπίζει άλλα σοβαρά προβλήμάτα υγείας, είναι λογικό να προσέξει περισσότερο και να κάνει ότι του πει ο γιατρός που τον παρακολουθεί. Το ότι έχουμε θανάτους από πνευμονία κλπ δεν μου προκαλεί εντύπωση μιας και καθημερινά έχουμε τέτοια περιστατικά (άσχετα με τον ιό της νέας γρίπης).

Φαντάσου πως κάθε χρόνο πεθαίνουν περίπου 1.100.000 άτομα άνω των 5 ετών και 1.500.000 βρέφη παγκοσμίως από ...διάρροια, αλλά δεν είδα να το αναφέρει κανείς!

B)

Δημοσ.
Το θέμα είναι να αξιολογείς αυτά που διαβάζεις. Αν εγώ ας πούμε ένοιγα ένα blog και έγραφα πως ο ιός δημιουργήθηκε από εξωγήινους και μετά μας έστειλαν και το εμβόλιο ώστε μόλις το κάνουμε να βγάζουμε ...ουρά, θα το δεχόσουν?

[..]

Δεν νομίζω οτι μιλάει στον αέρα, αναφέρει πηγές στα θέματα..

Δημοσ.

Πάντως ισχύει οτι από τη στιγμή που εκτίθεσαι στον ιό αρρωσταίνεις αμέσως. Πήγα στο πατρικό μου για λίγη μητρική φροντίδα και την επόμενη μέρα πάρτους κάτω όλους με γρίπη.

Δημοσ.

Εκανε καποιος το tset να δει αν ειναι ο Η1Ν1 ? Το εκανα σημερα και θα βγει αυριο η απαντηση.

Κοστος 140 ευρω παρακαλω και απο οτι μου ειπαν τα ταμεια δεν το καλυπτουν. Αν βγει θετικο θα κινησω γη και ουρανο στο ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΑΠ ΔΕΗ να τα παρω τα 140 ευρω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν βγει θετικο θα κινησω γη και ουρανο στο ΤΑΥΤΕΚΩ/ΤΑΠ ΔΕΗ να τα παρω τα 140 ευρω.

έλα τώρα θα κινήσεις γη και ουρανό, υπερβολές!

άρχισε να βήχεις πάνω τους :P

Δημοσ.

Λέει στο ΚΕΕΛΠΝΟ οτι στο στάδιο που βρίσκεται η πανδημία τώρα πιά, δεν έχει νόημα να γίνεται τέστ για το αν είναι ο Η1Ν1 (παρά μόνο σε ειδικές-σοβαρές περιπτώσεις που πρέπει να ταυτοποιηθεί για να χορηγηθούν τα κατάλληλα φάρμακα) γιατί πλέον σχεδόν όλα τα κρούσματα γρίπης είναι απ' αυτόν.

'Οσο για τα 140 ευρώ, γουαχαχά!

Γενικά πάντος η ελλιπής ενημέρωση βασιλεύει, ο κόσμος νομίζει οτι είναι καμιά εξωτική αρρώστια ή χολέρα που κολλάει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, και όχι απλά ένα νέο στέλεχος γρίπης από το οποίο θα αρρωστήσουμε οι περισσότεροι πλέον.

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο φρινταμπας.Οτι μοιαζει με γριππη,ειναι γριππη.Δεν εχει νοημα αν ο ασθενης ειναι σε καλη κατασταση να κανει τεστ για γριππη.Σπιτι,ξεκουραση,απομονωση αν ειναι δυνατον,καλο φαγητο και ντεπον.

Οποιο περιστατικο εχει παραγοντες κινδυνου ή δεν παει καλα,γινεται τεστ για Η1Ν1,νοσηλευεται,παιρνει καταλληλη αγωγη και περιμενουμε την απαντηση του δειγματος.Αν βγει αρνητικο απλα τροποποιειται η αγωγη.Ο ασθενης που εχει μπει μεσα,ειτε θετικος ειτε αρνητικος,θα βγει μολις ειναι καλα.

Ακουσα και για 160 ευρω στο υγεια.Καλη φαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...