Προς το περιεχόμενο

εμβολιο και γριππη

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως καλό θα ήταν όσοι κάνουν το εμβόλιο και "αισθάνονται" παρενέργειες, πριν βγουν στην τηλεόραση να πάνε σε έναν γιατρό ή έστω σε έναν ψυχολόγο αρχικά...

:devil:B)

Δημοσ.
To εμβόλιο πρόλαβες να το κάνεις? Εγώ μόλις χθές το έκανα.

Οχι, δεν πρόλαβα, αλλά έτσι κι αλλιώς θέλει να περάσουν 7-10 μέρες από τον εμβολιασμό για να φτιάξεις ικανοποιητικό αριθμό αντισωμάτων, και σ' αυτό το διάστημα μπορεί να νοσήσεις κανονικά. Δε βαριέσαι, έκανα το φυσικό εμβόλιο (αρρώστια), καλύτερο από τις κονσέρβες.

Δημοσ.

Να ρωτήσω.

Εγώ αυτές τις μέρες πέρασα -ελαφρά- ίωση με δέκατα,λαιμό και ευαισθησία στην μύτη -όχι μπούκωμα.

Το ίδιο πέρασε και η μητέρα μου.

α) Χρειάζεται να κάνουμε το εμβόλιο και αν ναι,β) μπορούμε να το κάνουμε παρά το ότι δεν έχουμε αναρρώσει -εγώ δλδ- πλήρως?

Υ.γ. Ο Ψωμιάδης έχει-είχε την Γρίπη τελικά ?

Δημοσ.
Έχει ξαναποσταριστεί.

περίεργη εξέλιξη με την τσιρλιντερ... χμμμμ :rolleyes:

και ένα συνομοσιολογικό/αφυπνιστικό βιντεάκι...

έχει και ελληνικούς υπότιτλους...

Δημοσ.

Αναφερω απο το θαλαμο διαμονης μου στο 11 συνταγμα πεζικου τριπολης οτι απο τους 700 φανταρους 26 δηλωσανε οτι θελουν να κανουν το εμβολιο και μαλιστα με υπευθυνη δηλωση!!!!!!!!!!

Εγω αν μου διναν απο 10.000€ και ανω σαν κινητρο μπορει κ να το εκανα :P.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Δηλαδή και οι 26 φαντάροι αυτοί είχανε λόγο να εμβολιαστούν, είναι στις ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν; Εγώ έκανα εμβόλιο για την εποχική γρίππη στο λύκειο με το φόβο μην κάνω πολλές απουσίες ( σπάνια παθαίνω γρίππη αλλά αναρρώνω αργά) και τότε όλοι οι γνωστοί - ές μου απορούσαν που έκανα εμβόλιο ενώ δεν ήμουν στις ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν. Τότε γρίππη δεν πάθαινε ο κόσμος; Τι σου είναι τα ΜΜΕ...:shock:

Δημοσ.
Δες και την άλλη πλευρά: http://www.tvxs.gr/v27265

:devil::lol:B)

γι' αυτό έγραψα συνωμοσιολογικό/αφυπνιστικό... ανάλογα πως θέλει να το "δει"

αυτός που το διαβάζει... η συγκεκριμένη αξιωματούχος μπορεί να βλέπει UFO

αλλά δεν σημαίνει ότι μειώνει την άποψή της για την γρίπη των χοίρων...

αν πάλι προτιμάτε μία όχι και τόσο "τρελή" άποψη, ένα ωραιότατο άρθρο της

Ελευθεροτυπίας που πέρασε στα ψιλά:

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=01/11/2009&id=97348

*Το ίδιο θολή εμφανίζεται και η εικόνα για τους θανάτους που αποδίδονται στον Η1Ν1. Στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί 5.400 επιβεβαιωμένοι θάνατοι σε 160 χώρες. Ποιος μπορεί, όμως, να μιλήσει με ακρίβεια όταν σύμφωνα με τους ειδικούς «ο ιός σκοτώνει με διάφορους τρόπους, όπως πνευμονία, καρδιακή ανακοπή κ.λπ.

Πρόσφατα, συντάκτες της εφημερίδας «Le Monde diplomatique» θύμισαν κάποια λόγια που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Πανευρωπαϊκής Ιατρικής Συνόδου στη Μάλτα, με χορηγούς τις εταιρείες παραγωγής αντιγριπικών εμβολίων και αντιικών φαρμάκων, τον Σεπτέμβριο του 2005.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τότε «ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ ανακοίνωσε πως δεν γνωρίζουμε το πότε, αλλά αναμένεται να εκδηλωθεί μία πανδημία γρίπης. Λείπει μόνον μια συνθήκη για την πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος, ένας ιός ικανός να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο». Κατά τη διάρκεια εκείνης της Συνόδου έχει καταγραφεί το περίφημο: «Για να πουληθούν τα φάρμακά μας πρέπει να εφεύρουμε αρρώστιες»!

*Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει και η κίνηση της Γαλλίας να παραπέμψει τρεις φαρμακοβιομηχανίες στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, διότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Monde», «έχει αποκαλυφθεί το μέγεθος αυτής της νέας τακτικής που θέλει νέους πελάτες που να νομίζουν ότι κινδυνεύουν, για να πωλούνται τα νέα πανάκριβα και επικίνδυνα φάρμακα».

οι 3 φαρμακοβιομηχανίες είναι οι Baxter, Roche & Pharma... σας θυμίζει κάτι η Baxter?

τώρα αν οι συντάκτες της Le Monde diplomatique είναι εγκάθετοι ή συνωμοσιολόγοι δεν

το γνωρίζω... :rolleyes:

Δημοσ.
σύμφωνα με τους ειδικούς «ο ιός σκοτώνει με διάφορους τρόπους, όπως πνευμονία, καρδιακή ανακοπή κ.λπ.

Τελευταία η Ελευθεροτυπία έχει αρχίσει να μου θυμίζει το Λαζόπουλο.

• Super Moderators
Δημοσ.
γι' αυτό έγραψα συνωμοσιολογικό/αφυπνιστικό... ανάλογα πως θέλει να το "δει"

αυτός που το διαβάζει... η συγκεκριμένη αξιωματούχος μπορεί να βλέπει UFO

αλλά δεν σημαίνει ότι μειώνει την άποψή της για την γρίπη των χοίρων...

Δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ στα σοβαρά κάποιον που βλέπει UFO και πιστεύει πως τον έχουν απαγάγει κατά καιρούς...

B):rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...