Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πριν πέσετε στην παγίδα που έχουν στήσει οι σκοτεινές δυνάμεις που μας διοικούν και καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας (Ιλουμινάτοι, δισεκατομμυριούχοι, τραπεζίτες, πολιτικοί) Το μόνιμο πρόβλημα όμως είναι όπως είπαμε ότι ουσίες του εμβολίου συσσωρεύονται τελικά στον εγκέφαλο και προκαλούν μακροχρόνια πολλών ειδών βλάβες, που αποσκοπούν (όπως και οι αεροπορικοί ψεκασμοί) στο να μας έχουν υπό έλεγχο οι ισχυροί της Γης. Με το πρώτο scroll down.
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Παρακαλω οσοι ειναι σχετικοι να το σχολιασουν.
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ο Dan Brown παρακαλώ να πάρει πούλο απ' το internet και να μη γράφει επιστολές. Ευχαριστώ.
Harkon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω τί είναι πιο εκνευριστικό, η πιθανότητα να είναι αλήθεια, το ότι παίζουν κάποιοι με την υγεία μας, ή το απόλυτο υφάκι των "ειδικών" εδώ μέσα
doctorkostis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 προετοιμάζεται και παραλλαγή του εμβολίου που θα εισάγεται στο σώμα μας μαζί με το εμβόλιο και νάνο-τσιπ (ραδιοφωνικών κυμάτων), για τον πληρέστερο έλεγχο μας Νταξ,ειναι πολλα τα ωραια στο αποπανω σεντονι,αλλα αυτα που λεει ο λουσι συν το quote ειναι απο τα καλυτερα... Εχω κανει το εμβολιο της εποχικης γριππης αλλα και το Η1Ν1.Ειμαι το ηλεκτρονιο του Θεου,ερχομαι απο το Α του κενταυρου,ζω στο Νιμπιρου,με ελεγχουν τα Νεφελιμ και τα Ελοχιμ,ειμαι ερμαιο της νεας ταξης πραγματων. Κωλοζωη....
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω τί είναι πιο εκνευριστικό, η πιθανότητα να είναι αλήθεια, το ότι παίζουν κάποιοι με την υγεία μας, ή το απόλυτο υφάκι των "ειδικών" εδώ μέσα Κοίτα, δεν έχουμε στη διάθεση μας το όνομα του συγκεκριμένου ιατρού. Από εκεί και πέρα έριξα μια ματιά και το κείμενο θυμίζει Λιακόπουλο (Ιλουμινάτοι, νάνο-τσιπ, ψεκασμοί). Ε οκ...
Harkon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 βάλε στην άκρη τί λέει ο κάθε καραγκιόζης (όπως και αν λέγεται αυτός) εσύ έχεις σίγουρη και καθαρή άποψη επί του θέματος;
slipknot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 βάλε στην άκρη τί λέει ο κάθε καραγκιόζης (όπως και αν λέγεται αυτός)εσύ έχεις σίγουρη και καθαρή άποψη επί του θέματος; Έχω πει ότι δεν θα κάνω εμβόλιο και γενικότερα δεν με ανησυχεί αυτή η γρίπη. Σίγουρη και καθαρή άποψη δεν μπορώ να έχω διότι δεν είμαι επιστήμων, έχω ακούσει και διαβάσει πολλές απόψεις σχετικά με το θέμα όμως. Ε, απ' όλες τις απόψεις κατά του εμβολίου, οι συνωμοσιολογικές που μιλάνε για "Ιλουμινάτοι" και διάφορα τέτοια μου φαίνονται περισσότερο γελοίες από τις άλλες ή λιγότερο πιστευτές αν θες.
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 βάλε στην άκρη τί λέει ο κάθε καραγκιόζης (όπως και αν λέγεται αυτός)εσύ έχεις σίγουρη και καθαρή άποψη επί του θέματος; Και επειδή μπορεί να μην έχει, να κάτσουμε να αναλύσουμε την κάθε παπαριά που αμολάει ο κάθε παραμυθάς επειδή υπάρχουν αμόρφωτοι αγαθομούρηδες που πιστεύουν ότι ακυρότητα διαβάσουν. Ωραία. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Λοιπόν, πίσω από την γρίπη κρύβονται σκοτεινά σχέδια του ΚρΟκ, ο οποίος έχει εξοπλίσει εργαστήρια να αμολούν τον ιο, ώστε να κατακτήσει ο ολυμπιακός το champions league αρρωσταίνοντας τους αντιπάλους που θα βρεθούν στο διάβα του. Μάλιστα από έγκυρες πηγές είναι γνωστό πως το λεγόμενο εμβόλιο προκαλεί ατροφία στις γάμπες. Ο γνωστός πανεπιστημιακός ιατρός Ιωάννης Λέγκολας, κρούει τον κόδωνα του κινδύνου στην UEFA ενόψει του αόρατου εχθρού. Αποκαλυπτικό απόσπασμα βίντεο που διέρευσε από τα άδυτα της καγκεμπέ! Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο οι γνώστες, δεν θα δεχθώ καμία διακομώδηση της φρικτής αυτής απειλής!
Harkon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 θες να το τραβήξεις στα άκρα; τράβα το. αλλά κατ εμέ έχεις την επιλογή να ΜΗΝ απαντήσεις- ασχοληθείς με κάτι που ανησυχεί κάποιον άλλον από το να το "παίξεις" υπεράνω και να χλευάσεις. ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης είπαμε πως τα πιστεύουμε, μια γαμ... γνώμη της προκοπής και ένα σχόλιο περιμέναμε.. να χλευάσω και να απαξιώσω μπορώ κι εγώ και ο καθένας μας νομίζω. το τερματίζω εδώ.
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 θες να το τραβήξεις στα άκρα; τράβα το.αλλά κατ εμέ έχεις την επιλογή να ΜΗΝ απαντήσεις- ασχοληθείς με κάτι που ανησυχεί κάποιον άλλον από το να το "παίξεις" υπεράνω και να χλευάσεις. ούτε εγώ ούτε ο Γιάννης είπαμε πως τα πιστεύουμε, μια γαμ... γνώμη της προκοπής και ένα σχόλιο περιμέναμε.. να χλευάσω και να απαξιώσω μπορώ κι εγώ και ο καθένας μας νομίζω. το τερματίζω εδώ. Στα άκρα; Ούτε καν ξεκίνησα. Έχεις δίκιο πάντως όσον αφορά την απαξίωση. Από την άλλη πάλι, επειδή το νευρικό μου σύστημα δεν αντέχει άλλο την παπαρολογία που πετυχαίνει στην τιβί, στο ταξί, στο σαντουιτσάδικο και στο μπαλκόνι του συνταξιούχου γείτονα να την βλέπει ΚΑΙ στο internet, αντιδρά κάπως έτσι. Μάλιστα θεωρώ ήπια την συγκεκριμένη αντίδραση.
Alex Chalkidis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Εδώ υπάρχει ιατρικό (και λογικό) πρόβλημα με το εμβόλιο φυματίωσης! Ο ρόλος του Κράτους σε τέτοιες περιπτώσεις φαίνεται πόσο σημαντικός είναι. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από τις φαρμακευτικές να μας λένε τι να κάνουμε ή να μας τρομοκρατούν με διαφημίσεις σαν να είναι...antivirus κάθε χρόνο το αντιγριππικό!
doctorkostis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Προσπερνω το γεγονος οτι σαν πρωτο ποστ δινεις λινκ για το μπλογκ σου. Διαβασα τα γραφομενα σου για το "εμβολιο" της φυματιωσης,οπως χαρακτηριστικα αναφερεις για το Mantoux.Απλα να σε ενημερωσω οτι το mantoux δεν ειναι εμβολιο,στα ελληνικα λεγεται δερμοαντιδραση φυματινης.Ειναι απλα ενα δερματικο τεστ που αναδεικνυει τη μολυνση απο μυκοβακτηριδιο. Το BCG εμβολιο για τη φυματιωση προστατευει εναντι της miliary tuberculosis(διαχυτη-διεσπαρμενη φυματιωση) και εναντι της φυματιωδους μηνιγγιτιδας. Δεν καταλαβαινω γιατι εχεις στραβωσει τοσο με το mantoux,τελοσπαντων.Δεν γινεται καθε χρονο,αλλα σε ανθρωπους που μπορει να ερχονται σε επαφη με φυματιωση,ειναι καλο να γινεται καθε 2 χρονια. Το αντιγριππικο εμβολιο για την εποχικη γριππη ειναι απαραιτητο να γινεται καθε χρονο ΜΟΝΟ για συγκεκριμενη ομαδα ασθενων.Αυτους ανω των 65 ετων καθως και αυτους που πασχουν απο σοβαρα χρονια νοσηματα.Τελος.
akpe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Η γρίπη των πτηνών παραμένει ή έχει επανεμφανιστεί σε πέντε χώρες και υπάρχει πιθανότητα να συνδυαστεί με τον ιό της γρίπης των χοίρων και να δημιουργήσει επικίνδυνα υβρίδια' date=' ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθώς και ένας κορυφαίος Κινέζος ειδικός. Το χειρότερο που θα μπορούσε να προκύψει από τη «διασταύρωση» είναι ένας ιός που συνδυάζει τη μεταδοτικότητα του Η1Ν1 με την υψηλή θνησιμότητα του Η5Ν1, o oποίος σήμερα μεταδίδεται κυρίως μέσω της επαφής με μολυσμένα πτηνά, προειδοποιεί ο ΠΟΥ. Η γρίπη των πτηνών συνεχίζει να ενδημεί στην Κίνα και τώρα επανεμφανίζεται σε πουλερικά στην Αίγυπτο, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΟΥ. «Πρώτον, όσοι βρίσκονται σε άμεση επαφή με πτηνά διατρέχουν κίνδυνο να μολυνθούν από την ασθένεια, η οποία είναι συχνά θανατηφόρος. Δεύτερον, ο ιός [της γρίπης των πτηνών'] θα μπορούσε να ανασυνδυαστεί με άλλο ιό γρίπης και να δώσει ένα εντελώς καινούργιο τύπο». Για τον κίνδυνο εμφάνισης υβριδικού ιού γρίπης στο έδαφος προειδοποίησε ο Ζον Νανσάν, διευθυντής του Ινστιτούτου Αναπνευστικών Λοιμώξεων του Γκουανγκζού της Κίνας, γνωστός από το ρόλο του στην αντιμετώπιση του ιού του SARS που εμφανίστηκε το 2003. Όπως αναφέρει το Reuters, ο Ζον τόνισε ότι η Κίνα πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και να παρακολουθεί στενά την πανδημία και εξέφρασε τις υποψίες του για ελλειπή καταγραφή και αναφορά των κρουσμάτων στην Κίνα. Σε μια άλλη εξέλιξη, η Γαλλία, η Βρετανία και το Βιετνάμ ξεκίνησαν τις πρώτες μελέτες που θα αποκαλύψουν πόσα πραγματικά είναι τα κρούσματα της πανδημίας Η1Ν1. Σήμερα οι επιδημιολόγοι δεν έχουν ιδέα τι ποσοστό του πληθυσμού έχει νοσήσει σε κάθε χώρα και ο μόνος τρόπος να υπολογιστούν τα κρούσματα είναι οι αιματολογικές εξετάσεις που ανιχνεύουν αντισώματα κατά του ιού. Newsroom ΔΟΛ Αρχίσαμεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.