nikoscheng Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 θελω να εγκαταστησω win xp σε imac c2d. τι να προτιμησω parallels virtual pc κανονικη; πλεονεκτηματα μειονεκτηματα; δεν θα τρεχω κατι συγκεκριμενο, μονο οτι δεν τρεχει σε μακ ος, το μονο που ειχα τελευταια ειναι ενα κλειδογεννητη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γιατι δεν βαζεις win 7 x64? Πιο ασφαλη, πιο γρηγορα και με καλυτερη μελλοντικη υποστηριξη απο οτι τα win xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 αυτα μονο με κανονικη εγκατασταση μπαίνουν; τωρα που εχω 64μπιτο μηχανημα, να κατεβασω και τα αντιστοιχα ubuntu. τα 7αρια να τα κατεβασω απο τη μικρομαλακη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Νομίζω πως το Parallels είναι καλύτερο από όλα τα Virtual Machines σε OsX. Εγώ τρέχω εκεί τα WinXP αλλά σε μηχάνημα με 2Gb Ram είναι λίγο ζόρικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.