KaiZeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα.. θα ταξιδέψω σύντομα από Θεσσαλονίκη->Βουδαπέστη με τραίνο και περνάω από σκόπια και σερβία... ξέρει κανείς τι γίνεται με βίζα για Σκόπια; Σέρβια θέλει μόνο διαβατήριο, αλλά με το άλλο τι κάνουμε; Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να επικοινωνήσω με την πρεσβεία τους και το υπουργειο εσωτερικοεξωτερικών, αλλά κανείς δεν σηκώνει τηλέφωνο.
PlaStiK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αν ισχύει ο πίνακας που μπορείς να κατεβάσεις απο τη σελίδα του υπουργείου εξωτερικών τους δεν χρειάζονται βίζα οι Έλληνες για να μπουν στη χώρα. Εγώ σίγουρα δεν χρειάστηκα όταν πέρασα με αυτοκίνητο πριν απο 3 χρόνια, αλλά δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα.
Finn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δε χρειάζεσαι βίζα οπότε μην ανυσηχείς. Λίγο υπομονή μόνο γιατι ενδέχεται να σας ζαλίσουν τον έρωτα οι Σκοπιανοί.
VitamineQ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Σκόπια δε θέλουν διαβατήριο και βίζα. μόνο με τη ταυτότητα περνάς. το έψαξα για να κάνω το ίδιο ακριβός ταξίδι. (ίσως και τις ίδιες ημερομηνίες)
KaiZeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μήπως πας και στο Sziget ? Ευχαριστώ anyway, γιατί στον ΟΣΕ μου ζάλισαν τον έρωτα με όλα αυτά που μου είπαν.. ο καθένας τα δικά του..τι 50 ευρώ στα σύνορα, τι να τρέχω στις πρεσβείες για να βγάλω βίζα 20 μέρες πριν, τι να πάω Βουδαπέστη μέσω Βουκουρέστι...
VitamineQ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 όχι στο ozora παω εγώ αν και τελικά οι μισοί θα πάμε και θα έρθουμε από Ιταλία (τα κορίτσια φαγώθηκαν να πάμε Βενετία -γκρρρρ-) , γνωρίζω άλλους που θα ταξιδέψουν απο Σκόπια και με αμάξι και με τρένο και κανένας τους δεν έχει βγάλει βίζα έχω δει το μέρος που γίνετε το φεστιβάλ που λές. είναι υπέροχο. tip να είσαι έτοιμος για βροχή
Erunildo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Kaizer για το φεστιβαλ πας ετσι; Μπορεις να δωσεις καποιοες λεπτομερειες; Κυριως για τιμες τρενου/συναυλιων..
KaiZeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 σήμερα έκλεισα με τραίνο θεσ/νικη->βουδαπέστη 120 ευρώ με επιστροφή, με κρεββάτια, 23 ώρες διαδρομή. για το φεστιβαλ, για όλες τις μερες είναι 188 ευρώ, online, και μέσα στην τιμή είναι και το camping αν μείνεις εκει, αλλιώς νομιζω είναι 160.. βγήκα και οφφτοπικ στο ίδιο μου το thread αν θες άλλες πληροφορίες στείλε μου κανά pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.