Προς το περιεχόμενο

κατεστραμένο αρχείο

panagiotis3600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αξία του ηττημένου λαμπρύνει την αξία του νικητή!!! Μπράβο σου Αλέξη!!!!!!

Παναγιώτη, τις πήρες τις μνήμες???

Δημοσ.
Πρεπει ή δε πρεπει να ντρεπομαστε (και πρωτος εγω) που λεγαμε πως δε φταει το hardware :o

:P

Βάση όσων γράφονται στα πρώτα post από τον topic starter, μόνο σε hardware δεν παραπέμπει το πρόβλημα, αλλά αφού κάποιος κατάλαβε και λύθηκε το πρόβλημα μικρή σημασία έχει πλέον.

:-)

Δημοσ.
Βάση όσων γράφονται στα πρώτα post από τον topic starter, μόνο σε hardware δεν παραπέμπει το πρόβλημα, αλλά αφού κάποιος κατάλαβε και λύθηκε το πρόβλημα μικρή σημασία έχει πλέον.

:-)

Ναι οντως απο ολα οσα λεγονταν δεν πηγαινε το μυαλο μας στο hardware.

Αλλα πως γινεται απο τις μνημες να χτυπαει τα αρχεια και να λεει πως ειναι κατεστραμενα ??

Αλλο ενα κουφο προβλημα λυθηκε στο μεγαλο τεχνολογικο φορουμ insomnia :P:p:p

Δημοσ.
Ναι οντως απο ολα οσα λεγονταν δεν πηγαινε το μυαλο μας στο hardware.

Αλλα πως γινεται απο τις μνημες να χτυπαει τα αρχεια και να λεει πως ειναι κατεστραμενα ??

Αλλο ενα κουφο προβλημα λυθηκε στο μεγαλο τεχνολογικο φορουμ insomnia :P:p:p

οποιαδήποτε διαδικασία κάνει ο υπολογιστής σου περνάει μέσα από κάποιο block μνήμης και αποθηκεύεται εκεί προσωρινά

αν κάποια από αυτά τα block είναι πειραγμένο έχεις πειραγμένο αποτέλεσμα

στην συγκεκριμένη περίπτωση το αρχείο αλλοιωνότανε πριν γίνει η μόνιμη αποθήκευση του στον σκληρό

Δημοσ.
Η αξία του ηττημένου λαμπρύνει την αξία του νικητή!!! Μπράβο σου Αλέξη!!!!!!

Παναγιώτη, τις πήρες τις μνήμες???

οχι ακριβως πηγα την τριτη στο πλαισιο και μ ειπαν ελα την τετταρτη να τις παρεις (επειδη ηταν χαλασμενη η ram) εγω εφυγα στο χωριο και ηρθα σημερα,πηγα τις πειρα και μ τις αλλαξε με αυτες. Καλες ειναι αλλα θελω 4 gb http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175696&MEMORY_SIZE=2+GB&MEMORY_TECHNOLOGY=DDR2&MEMORY_SPEED=800+MHz&Manufacturer=Adata&category=69977727&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BEE2D54AD9490151DFE4D5846480FA01FA3D4E81CD486401CA7DAE2225BA4302D32141BE57A5E623595632F5EBA2210D8682948D64E1A9B1D03858B6C744BEA1351E73F906EEC1A60B48038A4214E00DFB5909A651834A949B52B69D24817A8DDFA249C50F0519B2738BE9A7F76DB561509605765515F64769

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:38 ----------

Αλλα το αλλο θεμα που δεν μπορω να εγκαταστησω windows xp αν και που δεν τα χρειαζομαι επειδη θα βαλω τα win7 x64 bit και θα βαλω και ακομα 2 gb ram ακομα, γιαυτο θελω αν μπορειτε να μ προτεινετε μαρκα ! εγω θα επερνα kingston.

Δημοσ.

δοκίμασες με τις νέες μνήμες και δεν μπαίνουν τα XP ακόμα?

PS: kingston is dead ;P πληρώνεις απλά την κάποτε φήμη τους που δεν είχαν ανταγωνισμό

Δημοσ.
δοκίμασες με τις νέες μνήμες και δεν μπαίνουν τα XP ακόμα?

PS: kingston is dead ;P πληρώνεις απλά την κάποτε φήμη τους που δεν είχαν ανταγωνισμό

οχι δεν δοκιμασα τπτ ακομα, ;( εγγατηστω gta iv και εχει βγαλει ποσα προβλήματα, λεει (παραληψη επαναληψη και ακυρωση) εχει βγαλει 15 τετοια μεχρι τωρα!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να τρεξεις παλι το τεστ για τις μνημες και να μας πεις τα αποτελεσματα... Μετα θα σε καθοδηγησουμε οπως πρεπει!

Δημοσ.
Τοσα χρονια ασχολουμε με τα pc τετοιο προβλημα πρωτη φορα βλεπω ελεος!!!!μπραβο ρε παιδια που το βοηθισατε το παλικαρι!!!

hahahahahah ναι αλλα τεσπα θελω κιαλλη βοηθεια,εχω βαλει τα win7 χ64

και τωρα θελω να βαλω ram επιπλεων 4gb τωρα εχω 2gb adata 800mhz

και θελω αλλες 2 στα 4gb 800mhz σινολο 6gb τι πρεπει να βαλω;

Tην ιδια μαρκα τα ιδια hz? η το Timings 5-5-5-18

• Super Moderators
Δημοσ.

πάρε 2x2gb και βγάλε τις 2χ1gb...θα χάσεις το dual channel και δεν είναι σίγουρο αν θα είσαι rock stable

Δημοσ.
Το θεμα ειναι να τρεξεις παλι το τεστ για τις μνημες και να μας πεις τα αποτελεσματα... Μετα θα σε καθοδηγησουμε οπως πρεπει!

με τις μνημες δεν πρεπει να παιζει προβλημα τωρα,αλλα μιας και που θελετε να ''help'' ας το ξανα κανω το τεστ τωρα με τις καινουριες μνημες.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ----------

http://rapidshare.com/files/265252115/cpu-z-146.rar.html CPU-z αν υπαρχει διευκοληνση με αυτο!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:00 ----------

:'( τωρα εχω προβλημα και με το κινητο :@ :Ρ καταλαθος το εβαλα μεσα στην θαλασσα κ τωρα δεν πατιουντε τα πληκτρα! πφφφ πολη (ΚΑΛΗ) τυχη εχω ολα ριμαζοντε ολα χαλανε! χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...