panagiotis3600 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Είναι φυσιολογικό να μη boot-άρει στο δικό του Pc ο σκληρός αν η εγκατάσταση έγινε στον δικό σου από την στιγμή που οι μητρικές σας έχουν διαφορετικό chipset. Διαφορετικό δεν έχουν; Ναι ομως τα Vista μπορεσα και τα ετρεξα οταν τα εγκατεστισε στον Υπολογιστη του ο Γιώργος με τον σκληρο μου.
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ναι ομως τα Vista μπορεσα και τα ετρεξα οταν τα εγκατεστισε στον Υπολογιστη του ο Γιώργος με τον σκληρο μου. Επειδή πιθανότατα τα Vista είχαν προ-εγκατεστημένους τους drivers και για το δικό σου chipset.
panagiotis3600 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Επειδή πιθανότατα τα Vista είχαν προ-εγκατεστημένους τους drivers και για το δικό σου chipset. τελος παντων...
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 τα vista δεν έχουν το κώλυμα τον χρ από hardware σε hardware το έβγαλε αυτό το πράμα η ms δοκίμασε την λύση μου που σου έδωσα πιο πάνω
panagiotis3600 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 τα vista δεν έχουν το κώλυμα τον χρ από hardware σε hardware το έβγαλε αυτό το πράμα η ms δοκίμασε την λύση μου που σου έδωσα πιο πάνω Κατέβασα το αρχείο και οκ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:17 ---------- Κατέβασα το αρχείο και οκ! Α! το πρόγραμμα (Memtest86+) πως λειτουργεί;
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 αφού κατεβάσεις το iso το γραφεις σε cd με ένα πρόγραμμα εγγραφης bootareis από αυτό όπως έκανες και με το cd τον xp αυτό αρχίζει τα test σε μια μπλε οθόνη αν σου πετάξει κόκκινο από κάτω πας για αλλαγή μνήμης αν δεν πετάξει tpt το αφήνεις να τρέξει για καμια ώρα αν έχεις παραπάνω από 1 stick μνήμης και σου βγάλει κόκκινο δοκίμασε και το κάθε stick ξεχωριστά. μπορεί να είναι κάλλιστα χαλασμένο το 1 από όλα
Death_In_Paradise Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Όλοι οι σχετικοί σε ένα thread... ΚΑΤΑΡΧΗΝ, panagiotis3600 μάθε να γράφεις ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλιώς γράψε σε greeklish Κατα 2ο, άλλαξε τα καλώδια SATA συνδέουν τους σκληρούς με την μητρική, ΑΝ έχεις πάλι τα ίδια προβλήματα, κοίταξε τις μνήμες.... Κατά 99% είναι τα SATA καλώδια Εκτός αν το πρόβλημα υπήρχε από την αρχή που αγόρασες τον υπολογιστή, οπότε μπορεί να φταίει η μητρική
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Επίσης μπορεί να φταίει η ΔΕΗ, το απορρυπαντικό και τιμή της βενζίνης. Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας λέω εγώ.
nzeppos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μπράβο, είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί να φταίει το οτιδήποτε. Σαν εκείνο το αλήστου μνήμης thread, που έπεφτε η σύνδεση στο Ίντερνετ όταν άναβαν το φως του μπάνιου.
panagiotis3600 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 αφού κατεβάσεις το iso το γραφεις σε cd με ένα πρόγραμμα εγγραφηςbootareis από αυτό όπως έκανες και με το cd τον xp αυτό αρχίζει τα test σε μια μπλε οθόνη αν σου πετάξει κόκκινο από κάτω πας για αλλαγή μνήμης αν δεν πετάξει tpt το αφήνεις να τρέξει για καμια ώρα αν έχεις παραπάνω από 1 stick μνήμης και σου βγάλει κόκκινο δοκίμασε και το κάθε stick ξεχωριστά. μπορεί να είναι κάλλιστα χαλασμένο το 1 από όλα Έβγαλε ενα κόκκινο εχθές κάτω και το άφησα μετά για να τελειώσει όλο το βράδυ. αλλά ήρθε ο αδερφός μου το πρωί και πρέπει να το έκλεισε εκτός και αν κάνει restart μόνο του.Είχα βγάλει και φωτός για να τις ανεβάσω στο rapidshare. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:58 ---------- http://rapidshare.com/files/262815457/__925___941___959___962____966___940___954___949___955___959___962_.rar.html Φωτογραφίες απο το Memtest+86
nio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 σε όσους βιάστηκαν να απαντήσουν ειρωνικά τα crc errors είναι συχνά σημάδι προβλήματος στις μνήμες Γι' αυτό το forum εχει χασει μερικα απο καλύτερα μέλη του φιλε Dark_son20... Εχει κάποιος πρόβλημα, και 30 εξυπνάκηδες λένε το μακρύ και το κοντό τους... Εγω είμαι μέλος απο το 2000, παρακολουθώ κάθε μέρα, και όταν αποφασίσω να ποστάρω, μου σπανε τα νέυρα... panagiotis3600 το τεστ έδειξε κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες... εχεις ενα dimm, η περισσοτερα? τα δοκιμασες ενα προς ένα αν έχεις περισσότερα? αν έχεις ένα μονο, αφου ειναι ddr2 800 2gb απ οτι βλεπω απο το τεστ, μαλλον έχει και εγγύηση... δοκιμασε μια άλλη, καποιου φίλου σου, κατι τελος παντων, και αν δοεψει στειλε τη δικη σου για αντικατασταση. επισης δοκιμασε να τη βαλεισ σε αλλη θεση πανω στην πλακετα και ξανατρεξε το τεστ... το hirens boot cd αν το γραψεις στο google θα βρεις να το κατεβασεις, αλλα μαλλον τα ίδια αποτελεσματα θα βγάλεις με το προγραμμα που χρησιμοποιησες...
panagiotis3600 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Όλοι οι σχετικοί σε ένα thread... ΚΑΤΑΡΧΗΝ, panagiotis3600 μάθε να γράφεις ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλιώς γράψε σε greeklish Κατα 2ο, άλλαξε τα καλώδια SATA συνδέουν τους σκληρούς με την μητρική, ΑΝ έχεις πάλι τα ίδια προβλήματα, κοίταξε τις μνήμες.... Κατά 99% είναι τα SATA καλώδια Εκτός αν το πρόβλημα υπήρχε από την αρχή που αγόρασες τον υπολογιστή, οπότε μπορεί να φταίει η μητρική Το δοκίμασα να αλάξω τα καλόδια sata απο τους σκληρούς και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Εγώ απο την αρχή είχα προβήματα δεν μπορούσα να βάλω τα windows xpx32 επειδή πετούσε blue screen. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ---------- Γι' αυτό το forum εχει χασει μερικα απο καλύτερα μέλη του φιλε Dark_son20... Εχει κάποιος πρόβλημα, και 30 εξυπνάκηδες λένε το μακρύ και το κοντό τους... Εγω είμαι μέλος απο το 2000, παρακολουθώ κάθε μέρα, και όταν αποφασίσω να ποστάρω, μου σπανε τα νέυρα... panagiotis3600 το τεστ έδειξε κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες... εχεις ενα dimm, η περισσοτερα? τα δοκιμασες ενα προς ένα αν έχεις περισσότερα? αν έχεις ένα μονο, αφου ειναι ddr2 800 2gb απ οτι βλεπω απο το τεστ, μαλλον έχει και εγγύηση... δοκιμασε μια άλλη, καποιου φίλου σου, κατι τελος παντων, και αν δοεψει στειλε τη δικη σου για αντικατασταση. επισης δοκιμασε να τη βαλεισ σε αλλη θεση πανω στην πλακετα και ξανατρεξε το τεστ... το hirens boot cd αν το γραψεις στο google θα βρεις να το κατεβασεις, αλλα μαλλον τα ίδια αποτελεσματα θα βγάλεις με το προγραμμα που χρησιμοποιησες... Dimm τι είναι; αν κατάλαβα καλά λες για μνήμη μια μόνο 2gb? εγώ έχω 2x1gb geil 800 mhz, θα δοκιμάσω να βάλω κάποιες άλλες!
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Dimm τι είναι; αν κατάλαβα καλά λες για μνήμη μια μόνο 2gb? εγώ έχω 2x1gb geil 800 mhz, θα δοκιμάσω να βάλω κάποιες άλλες! Tρεξε ξανά το test, δοκιμάζοντας την καθεμία μόνη της. Το πιθανότερο είναι να έχει το ένα από τα 2 dimm πρόβλημα. Tο πρόβλημα υπήρχε από τότε που πήρες το Pc ή παρουσιάστηκε ξαφνικά;
panagiotis3600 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Tρεξε ξανά το test, δοκιμάζοντας την καθεμία μόνη της.Το πιθανότερο είναι να έχει το ένα από τα 2 dimm πρόβλημα. Tο πρόβλημα υπήρχε από τότε που πήρες το Pc ή παρουσιάστηκε ξαφνικά; για τα windows απο την αρχή μετά σινίθως έβγαζε κατι corrupt αρχεία παράδειγμα lineage το .rar 6gb έβγαζε το μισό σε corrupt μετά κάτι games crysis,Grid,assasins,mohaa. και άλλα... έλεγε error και μερικά games τα έπερνα σε μορφή εγκατεστιμένου απο program files για να τα τρεξω στο pc μου. και οταν το εκανα ετσι ηταν οκ για τα παιχνιδια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:51 ---------- για τα windows απο την αρχή μετά σινίθως έβγαζε κατι corrupt αρχεία παράδειγμα lineage το .rar 6gb έβγαζε το μισό σε corrupt μετά κάτι games crysis,Grid,assasins,mohaa. και άλλα... έλεγε error και μερικά games τα έπερνα σε μορφή εγκατεστιμένου απο program files για να τα τρεξω στο pc μου. και οταν το εκανα ετσι ηταν οκ για τα παιχνιδια. http://rapidshare.com/files/262846648/chip.rar.html ενα τρύπιο chip μήπως φταίει τπτ απο αυτο;;;
nio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 αν και αυτό το chip ειναι ο controller του firewire, δεν ξερω τι αλλο μπορει να έχει πειραχτει... Ισως τελικα να μην τη σκαπουλαρεις φτηνα, και να χρειαστει αλλαγη στη μητρικη πλακετα... Δοκιμασε και μια - μια τις μνημες σου, και πες μα τα αποτελεσματα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.