Προς το περιεχόμενο

κατεστραμένο αρχείο

panagiotis3600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν ευθυνόταν το hardware θα είχε αλλού σημαντικότερα προβλήματα.

Ή κατεβάζει corrupted αρχεία, ή δεν ξέρει να τα κατεβάζει, ή δεν ξέρει να τα κάνει extract.

Δημοσ.

Οτι κατεβαζω ολα ειναι κατεστραμενα, πειρα να βαλω το wow για εγκατασταση και εκει στο 2% λεει ερορ και οταν μπικα να κατεβασω τα win7 στο 90% απο download ελεγε το αρχειο π κατεβασατε ειναι κατεστραμενο ... και παλι απο την αρχη μετα.....!!

Χαζό, αλλα τα windows π.χ., τα άφησες να κατέβουν; Ή στο 90 τοις εκατό πάτησες να αποσυμπιεστούν;(άσε που νομίζω οτι δε χρειάζεται να τα κάνεις αποσυμπίεση, μιας που αν θυμάμαι έρχονται ήδη σε .ISO)

Δημοσ.
Χαζό, αλλα τα windows π.χ., τα άφησες να κατέβουν; Ή στο 90 τοις εκατό πάτησες να αποσυμπιεστούν;(άσε που νομίζω οτι δε χρειάζεται να τα κάνεις αποσυμπίεση, μιας που αν θυμάμαι έρχονται ήδη σε .ISO)

οΧι ρε δν ξες στην microsoft π κατεβαζαμε τα windows 7 ?? οχι αυτο π λες π το κανω αποσιμπιεση .μονο του εκει στο 90 >>> % ελεγε το αρχειο ειναι κατεστραμενο εκ νεου ληψη;; ακυρο η ενα ακομα ειχε και πατουσα νεα ληψη και παλι τα ιδια,στο wow εκανα download και instal ταυτοχρονα οπως το κανει διλαδι και εκει στο 2 % πεταει ερρορ και παλιωτερα ειχα αλλη γραμμη το αφηνα ολο το βραδυ και σικονομουν το πρωι και εβλεπα 89% νομιζω αυτο το αρχειο δν μπορει να εγκατασταθει κατι τετιο!! :S

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:24 ----------

να πω κατι... σρυ κιολας πολυ π-ου-στι-α αυτος ο υπολογιστης με εχει βγαλει την πιστη!!:D

Δημοσ.
ε?:-D:-D:-D:-D

Δώσε προσοχή σε ποιο αρχείο κολλάει το extract και ξανακατέβασε μόνο το συγκεκριμένο.

Δημοσ.
Ετσι οπως τα λες, μαλλον πεφτει η συνδεση την ωρα που κατεβαζεις και δεν προλαβαινει να ολοκληρωθει το αρχειο.

Μα οχι εχω παρει πολα κατεβασμενα κιολας αρχεια .rar και παλι ηταν κατεστραμενα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:58 ----------

Δώσε προσοχή σε ποιο αρχείο κολλάει το extract και ξανακατέβασε μόνο το συγκεκριμένο.

Το εχω κανει κιαυτο, ειναι 15 παρτ βγαζει το 3,4,7,9,15 κατεστραμενα κατεβαζω ξανα τα αρχεια αυτα π ειναι κατεστραμενα και μετα βγαζει 1,2,3,8,5 (παρτ) και διαφορα...

Δημοσ.
παιδια καλησπερα, εχω ενα προβλημα και νομιζω οτι φτεει η μιτρικι , κατεβαζω παρτς απο το ιντερνετ σε γουιν ραρ και μετα οταν παω να κανω αποσιμπιεση λεει σρσ ελενχος απετιχε επειδη το αρχειο ειναι κατεστραμενο. ειχα αγορασει σκλιρο επειδη νομισα οτι εφτεγε ο σκλιρος και πειρα εναν καινουριο.Τωρα νομιζω πως φτεει η mb οπως διαβασα σε κατι αλλα φορουμ...:-(:-(Δεν ξερω τι να κανω εχω ξοδεψει χρονο και λεφτα για αυτον τον ιπολογιστη που παλι θα βγαζει προβληματα :-( Εχω μιτρικι Asus p5k

Επειδή τυχαίνει με το παιδί να γνωριζόμαστε, λόγω συγκένειας, έχω δεί live όλες αυτές τις ιστορίες περι σφάλμάτων (corrupts) και ασυμβατότητες με τα λειτουργικά συστήματα όπως τα 32bit Windows xp.

Το πρόβλημα είναι πολύ απλό! Τα windows xp 32bit δεν μπορούν να εγκατασταθούν στο σύστημα!

Εγώ ο ίδιος εγκατέστησα τα Windows xp 32bit στον σκληρό του δίσκο ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο δικό μου pc. αλλα όταν ο δίσκος μεταφέρθηκε στου παναγιώτη το pc έβγαλε σφάλμα με αναφορά corrupted files!! :shock: Τα windows δεν άνοιξαν κάν, τα οποία λειτουργούσαν επάνω στο δικό μου υπολογιστή χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα εκκίνησης ή τερματισμού!

Τί είναι πάλι αυτό πρώτη φορά το βλέπω...!

Διάφορα άλλα αρχεία που υπάρχουν μέσα στον σκληρό δίσκο και σε κάθε σκληρό που εγκαθίστατε στον συγκεκριμένο υπολογιστή παρουσιάζουν προβλήματα με το σφάλμα οτι δεν έχουν ολοκληρωθεί! τα οποία αρχεία σε άλλους υπολογιστές δεν παρουσίαζαν κανένα απολύτος πρόβλημα ομοίως με την εγκατάσταση ορισμένων λειτουργικών συστημάτων, όπως WinXP 32bit.

Δημοσ.

εφόσον από ότι λες ακόμα και η εγκατάσταση των windows κόλλησε πιθανότατα να φταίει μνήμη

στα crc errors τα προβλήματα πάνε με σειρά αντιμετώπισης

- φταίει ο downloader

- φταίει η έκδοση Winrar (μερικές φορες παλιότερες εκδόσεις τρώνε κώλυμα)

- φταίει το στήσιμο συνολικά (προσπάθεια λειτουργικού)

- αν αποτύχει και εκεί πάμε σε μνήμες

σε όσους βιάστηκαν να απαντήσουν ειρωνικά

τα crc errors είναι συχνά σημάδι προβλήματος στις μνήμες ;)

κατέβασε το memtest86+ κάψε το σε bootable cd και τρέξε το

http://www.memtest.org/

Δημοσ.
Επειδή τυχαίνει με το παιδί να γνωριζόμαστε, λόγω συγκένειας, έχω δεί live όλες αυτές τις ιστορίες περι σφάλμάτων (corrupts) και ασυμβατότητες με τα λειτουργικά συστήματα όπως τα 32bit Windows xp.

Το πρόβλημα είναι πολύ απλό! Τα windows xp 32bit δεν μπορούν να εγκατασταθούν στο σύστημα!

Εγώ ο ίδιος εγκατέστησα τα Windows xp 32bit στον σκληρό του δίσκο ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο δικό μου pc. αλλα όταν ο δίσκος μεταφέρθηκε στου παναγιώτη το pc έβγαλε σφάλμα με αναφορά corrupted files!! :shock: Τα windows δεν άνοιξαν κάν, τα οποία λειτουργούσαν επάνω στο δικό μου υπολογιστή

Διάφορα άλλα αρχεία που υπάρχουν μέσα στον σκληρό δίσκο και σε κάθε σκληρό που εγκαθίστατε στον συγκεκριμένο υπολογιστή παρουσιάζουν προβλήματα με το σφάλμα οτι δεν έχουν ολοκληρωθεί! τα οποία αρχεία σε άλλους υπολογιστές δεν παρουσίαζαν κανένα απολύτος πρόβλημα!

HEHE καλα τα λες!!

Δημοσ.

Εγώ ο ίδιος εγκατέστησα τα Windows xp 32bit στον σκληρό του δίσκο ο οποίος ήταν συνδεδεμένος στο δικό μου pc. αλλα όταν ο δίσκος μεταφέρθηκε στου παναγιώτη το pc έβγαλε σφάλμα με αναφορά corrupted files!! :shock: Τα windows δεν άνοιξαν κάν, τα οποία λειτουργούσαν επάνω στο δικό μου υπολογιστή

Είναι φυσιολογικό να μη boot-άρει στο δικό του Pc ο σκληρός αν η εγκατάσταση έγινε στον δικό σου από την στιγμή που οι μητρικές σας έχουν διαφορετικό chipset.

Διαφορετικό δεν έχουν;

Δημοσ.
Είναι φυσιολογικό να μη boot-άρει στο δικό του Pc ο σκληρός αν η εγκατάσταση έγινε στον δικό σου από την στιγμή που οι μητρικές σας έχουν διαφορετικό chipset.

Διαφορετικό δεν έχουν;

P5K, P5E νομίζω πως είναι διαφορετικό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...