Προς το περιεχόμενο

κατεστραμένο αρχείο

panagiotis3600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα, εχω ενα προβλημα και νομιζω οτι φτεει η μιτρικι , κατεβαζω παρτς απο το ιντερνετ σε γουιν ραρ και μετα οταν παω να κανω αποσιμπιεση λεει σρσ ελενχος απετιχε επειδη το αρχειο ειναι κατεστραμενο. ειχα αγορασει σκλιρο επειδη νομισα οτι εφτεγε ο σκλιρος και πειρα εναν καινουριο.Τωρα νομιζω πως φτεει η mb οπως διαβασα σε κατι αλλα φορουμ...:-(:-(Δεν ξερω τι να κανω εχω ξοδεψει χρονο και λεφτα για αυτον τον ιπολογιστη που παλι θα βγαζει προβληματα :-( Εχω μιτρικι Asus p5k

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια καλησπερα, εχω ενα προβλημα και νομιζω οτι φτεει η μιτρικι , κατεβαζω παρτς απο το ιντερνετ σε γουιν ραρ και μετα οταν παω να κανω αποσιμπιεση λεει σρσ ελενχος απετιχε επειδη το αρχειο ειναι κατεστραμενο. ειχα αγορασει σκλιρο επειδη νομισα οτι εφτεγε ο σκλιρος και πειρα εναν καινουριο.Τωρα νομιζω πως φτεει η mb οπως διαβασα σε κατι αλλα φορουμ...[/b']Δεν ξερω τι να κανω εχω ξοδεψει χρονο και λεφτα για αυτον τον ιπολογιστη που παλι θα βγαζει προβληματα Εχω μιτρικι Asus p5k

φορουμ ......

με έκαψες :o

Δημοσ.

Με καμια δε φταιει το Hardware για τετοια προβληματα man.:-)

Απορω ποιος σου ειπε οτι πρεπει να αγορασεις σκληρο για το προβλημα σου :shock::shock:

Να κατεβαζεις απο αξιοπιστες σελιδες πρωτον

Και δευτερον ριξε μια ματια να μαθεις πως ανοιγουν τετοιου ειδους αρχεια.

Πρεπει να τα κατεβασεις ολα τα parts και μετα να τα πιασεις ολα μετα δεξι κλικ και με το winrar να πατησεις "extract here" :-)

Δημοσ.
Με καμια δε φταιει το Hardware για τετοια προβληματα man.:-)

Απορω ποιος σου ειπε οτι πρεπει να αγορασεις σκληρο για το προβλημα σου :shock::shock:

Να κατεβαζεις απο αξιοπιστες σελιδες πρωτον

Και δευτερον ριξε μια ματια να μαθεις πως ανοιγουν τετοιου ειδους αρχεια.

Πρεπει να τα κατεβασεις ολα τα parts και μετα να τα πιασεις ολα μετα δεξι κλικ και με το winrar να πατησεις "extract here" :-)

Ναι, ετσι το κανω εξτρακτ χηαρ :Ρ και κατεβαζω απο ραπιδ σεηρ rapidshare

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:30 ----------

φορουμ ......

με έκαψες :o

Ε εκανα τπτ κακο εγω βοηθεια θελω και να λησω το προβλημα μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:31 ----------

Α πηγα πριν στο ΠΛΑΙΣΙΟ απο εκει το πειρα κ μ λενε οτι μπορει να φταινε οι ραμ ή και η γραμη μου κατι εχει ειπε και τα κατεβαζω κατεστραμενα. και λεει αποκλιετε να φτεει η mb

Δημοσ.

Φίλε έχεις κανένα γνωστό που να ξέρει 5 βασικά πράγματα, να δει το PC σου και να σου πει τι φταίει? Τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Όπως είπε και ο φίλος alexis333 πρώτα βεβαιώσου ότι δεν έχει προβλήματα windows-software και μετά ψάξε το hardware.

Δημοσ.
Φίλε έχεις κανένα γνωστό που να ξέρει 5 βασικά πράγματα, να δει το PC σου και να σου πει τι φταίει? Τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Όπως είπε και ο φίλος alexis333 πρώτα βεβαιώσου ότι δεν έχει προβλήματα windows-software και μετά ψάξε το hardware.

Με φωτησες τωρα, τεσπα θα το στειλω απο ΠΛΑΙΣΙΟ να το δουν !! και θα σας πω τι φτεει... αν ομως το παω εκει και μ πουν παλι ο ιπολογιστης σας δν εχει τπτ..... :(

Δημοσ.

Δεν θα το πας πουθενα! Τα αρχεια που κατεβαζεις ειναι κατεστραμμενα. Δοκιμασε να κατεβασεις αλλα. Σου κανει το ιδιο?

Πελατης: "Ναι γεια σας, ο υπολογιστης μου δεν αναβει"

Υπαλληλος: "ΣΤην πριζα το βαλατε?"

Δημοσ.
Α πηγα πριν στο ΠΛΑΙΣΙΟ απο εκει το πειρα κ μ λενε οτι μπορει να φταινε οι ραμ ή και η γραμη μου κατι εχει ειπε και τα κατεβαζω κατεστραμενα. και λεει αποκλιετε να φτεει η mb

Πρώτη ισως φορα που θα συμφωνήσω με το Πλαίσιο... Κατεβασε φιλε μου το gold memmory checker (νομιζω οτι μπορεις να το βρείς στο hirens boot cd) και κανε έναν έλεγχο στις μνήμες... Αν όχι, μπορει να φταίει μεχρι και ο επεξεργαστής (υπερθερμανση κλπ...) Για τη γραμμή δεν παίζει, εκτος και άν κανει αποσυνδέσεις, και τα αρχεια δεν φτάνοθν στο 100% του downlload...

Δημοσ.
Δεν θα το πας πουθενα! Τα αρχεια που κατεβαζεις ειναι κατεστραμμενα. Δοκιμασε να κατεβασεις αλλα. Σου κανει το ιδιο?

Ναι ρε φιλε σ λεο το ιδιο μ βγαζει!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:13 ----------

Πρώτη ισως φορα που θα συμφωνήσω με το Πλαίσιο... Κατεβασε φιλε μου το gold memmory checker (νομιζω οτι μπορεις να το βρείς στο hirens boot cd) και κανε έναν έλεγχο στις μνήμες... Αν όχι, μπορει να φταίει μεχρι και ο επεξεργαστής (υπερθερμανση κλπ...) Για τη γραμμή δεν παίζει, εκτος και άν κανει αποσυνδέσεις, και τα αρχεια δεν φτάνοθν στο 100% του downlload...

φιλε αυτο το προγραμμα π λες τι ειναι; και που το βρισκω . και ευχαρισω για ολη την βοηθεια...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ----------

Οτι κατεβαζω ολα ειναι κατεστραμενα, πειρα να βαλω το wow για εγκατασταση και εκει στο 2% λεει ερορ και οταν μπικα να κατεβασω τα win7 στο 90% απο download ελεγε το αρχειο π κατεβασατε ειναι κατεστραμενο ... και παλι απο την αρχη μετα.....!!

Δημοσ.

ουτε τα windows δν μπορω να εγκαταστισω. α μ ειπε ενας φιλος μ πρεπει να φτεει κατι απο την MB π στελνει δεδομενα....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ----------

Γινετε ομως σε υπολογιστη να μιν μπενουν τα Windows xp??? εγω δεν μπορουσα να τα βαλω καθολου αλλα μετα μ ειπε ενας αλλος να δοκιμασω τα x64 windows xp και μπικαν αλλα δεν μπορουσα να βαλω προγραμματα και αλλα πολα.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:57 ----------

Κανένας ιός θα είναι...

Ιος που;:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Πολλα μπορει να είναι.

1 Εχεις αντιβαιρους ?Αν οχι βάλε ενα της προκοπης και ψαξε το μηχανημα.

2 Πηρες καινουργιο δισκο.Εκανες και καινουργια εγκατασταση?Ή μονο τον πηρες και τον εβαλες προσθετα στον άλλον που τρεχει τα windows?Ισως χρειαστει να κανεις νεα εγκατασταση στο καινουργιο δισκο.Πριν απολα όμως βγαλε τη μπαταρια του ρολογιου απο τη mobo και αστο μηχανημα 1-2 λεπτα εκτος μπριζας.Μετα δες αν το προβήμα συνεχιζεται αφου φυσικα κανεις scan για ιους.

3 Αν και δε νομιζω να φταιει η γραμμη δες αν εισαι σε interleaved mode.Αν εισαι σε fast path και εχει και προβλημα η γραμμη δεν αποκλειεται να εχεις και error (αν και σπανιο).

Δημοσ.
Πολλα μπορει να είναι.

1 Εχεις αντιβαιρους ?Αν οχι βάλε ενα της προκοπης και ψαξε το μηχανημα.

2 Πηρες καινουργιο δισκο.Εκανες και καινουργια εγκατασταση?Ή μονο τον πηρες και τον εβαλες προσθετα στον άλλον που τρεχει τα windows?Ισως χρειαστει να κανεις νεα εγκατασταση στο καινουργιο δισκο.Πριν απολα όμως βγαλε τη μπαταρια του ρολογιου απο τη mobo και αστο μηχανημα 1-2 λεπτα εκτος μπριζας.Μετα δες αν το προβήμα συνεχιζεται αφου φυσικα κανεις scan για ιους.

3 Αν και δε νομιζω να φταιει η γραμμη δες αν εισαι σε interleaved mode.Αν εισαι σε fast path και εχει και προβλημα η γραμμη δεν αποκλειεται να εχεις και error (αν και σπανιο).

αν και που καταλαβα ελαχιστα επειδη ελεγεσ ιντερληαβηντ μοντ τι ειναι αυτο δν ξερω εγω εχω μια γραμμη 24 μπς φορθνετ και πιανω 2 μβ/ς στο κατεβασμα .... εχω το αβαστ για προστασια ειναι μια χαρα αν και που θελω το κασπερσκι και τωρα δν ξερω αν μπορεις πες τα μου πιο λυτα:Ρ πειρα καινουριο δισκο και τον εβαλα πανω εκανα εγκατασταση γουιντος και σε μερικα λειτουργικα εβγαζε ερορ αν και π δν εφτεγε το σιντι το μομπο (ΜΒ??) τι ειναι?? στην μπαταρια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...