inSync Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 εχθές είδα διαφήμιση στο ΣΚΑΙ ότι ξεκινάει το DEXTER!!! σε όσους δεν ασχολούνται με κατέβασμα ξένων σειρών, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
proudqueen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Και το Californication ειδα που διαφημιζε Αυτες οι 2 ηταν στη λιστα μου οποτε μια χαρα
Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Καλη φάση. Τουλάχιστον ο Σκαι είναι συνεπής. Φανταστείτε να τα έδειχνε ο Αντ1. Με το τρίτο της δεύτερης σαιζόν θα ξεκινούσε στην πρεμιέρα.
lalanis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Dexter πρώτη σεζόν δεν υπάρχει.....Αρρώστεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 respect στον Skai, θα παίζουν και σε wide...
ANHLIKOS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Παρόλο που δεν εχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Αλαφούζο. Respect σε πολλά πράγματα στον Σκαι
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Σήμερα, 23:00 η πρεμιέρα.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Που να δείτε το φετινό pre-air επεισόδιο. Για τους παλιούς το λέω... Είναι μεγάλη σειρά. Τέλος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 εν το μεταξύ και το Star θα αρχίσει καλές σειρές φέτος...Fringe, Bing Bang Theory, Numbers etc
john1987 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Οσοι δεν το εχετε δει παιδια πραγματικα αξιζει. Καλο το preair!
afentiko7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Eχουν βγει και τα 3 σε bd. Δε βλέπω το λόγο κάποιος να προτιμήσει την άθλια sd ποιότητα και όχι τα rips. Εγώ μετά το firefly αρχίζω την 1η σεζόν
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 εν το μεταξύ και το Star θα αρχίσει καλές σειρές φέτος...Fringe, Bing Bang Theory, Numbers etc Σώπα ρε συ, θα παίξει το Big Bang Theory στο star; Και πρόσφατα μίλαγα με έναν και του έλεγα ότι δε νομίζω να το φέρουν εδώ γιατί θα είχε μικρό κοινό. edit: Περιμένω καμιά εξωφρενική μετάφραση του τίτλου να γελάσουμε.
disqualified Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σώπα ρε συ, θα παίξει το Big Bang Theory στο star; Και πρόσφατα μίλαγα με έναν και του έλεγα ότι δε νομίζω να το φέρουν εδώ γιατί θα είχε μικρό κοινό. edit: Περιμένω καμιά εξωφρενική μετάφραση του τίτλου να γελάσουμε. θα νομισουν οτι θα παιζει τη σειρα που επαιζε το mega πριν κανα 2 χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.