Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα που να "μιλάω" στον υπολογιστή και να εκτελέι.

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αϋπνιλιάτικη απορία.

Σκεφτόμουν τώρα, παίζοντας με το voice signal του κινητού, για κάτι που είχε διαβάσει οτι στα vista είχε γίνει προσπάθεια να γίνει κάτι τέτοιο(να μιλάς στον υπολογιστή και αυτός να εκτελεί), αλλά δεν "επιασε".

Τελικά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, που να του μιλάς είτε Ελληνικά, είτε Αγγλικά, και ο υπολογιστης από τη μεριά του να εκτελεί;

Χαζή απορία, αλλά εδώ γίνεται σε κινητά, και δε γίνεται στους υπολογιστές;

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοεις δεν επιασε με τα vista?To δοκιμασες και δεν σου κανε αισθηση?

To ειχα δοκιμασει για πλακα και εκανε αρκετα πραγματα.Αν εκανες και το tutorial κανα 2 φορες για να μαθεις τον χειρισμο και τουλαχιστον τις βασικες εντολες,ηταν αρκετα καλο.Aγγλικα μιλαμε παντα.

Φυσικα δεν το χρησιμοποιησα πολυ,ειμαι πιο γρηγορος με το ποντικι και το πληκτρολογιο,αλλα αν θελεις να μιλας με το pc,μου φανηκε ικανοποιητικο το επιπεδο ανταποκρισης απο τα vista.

Δημοσ.
Τι εννοεις δεν επιασε με τα vista?To δοκιμασες και δεν σου κανε αισθηση?

To ειχα δοκιμασει για πλακα και εκανε αρκετα πραγματα.Αν εκανες και το tutorial κανα 2 φορες για να μαθεις τον χειρισμο και τουλαχιστον τις βασικες εντολες,ηταν αρκετα καλο.Aγγλικα μιλαμε παντα.

Φυσικα δεν το χρησιμοποιησα πολυ,ειμαι πιο γρηγορος με το ποντικι και το πληκτρολογιο,αλλα αν θελεις να μιλας με το pc,μου φανηκε ικανοποιητικο το επιπεδο ανταποκρισης απο τα vista.

Δεν ειπα οτι το δοκιμασα, είπα απλά οτι ακουσα οτι και καλα δε λεει.

Το δοκίμασα, και δε με τρελανε. Απλά μου φάινεται παράξενο που δεν υπάρχουν παρόμοια προγράμματα(ή υπαρχουν; )

Δημοσ.

στα 7 που εκανα τον οδηγο για κανα μισαωρο + μετα ήταν παιχνίδι ετρωγα και τον χειριζόμουν ταυτοχρονα χωρις να χρειαστει να να πιασω ποντικη-πληκτ βεβαια στα αγγλικα τώρα για καμια αγγλικη επέκταση δεν ξέρω

Δημοσ.
στα 7 που εκανα τον οδηγο για κανα μισαωρο + μετα ήταν παιχνίδι ετρωγα και τον χειριζόμουν ταυτοχρονα χωρις να χρειαστει να να πιασω ποντικη-πληκτ βεβαια στα αγγλικα τώρα για καμια αγγλικη επέκταση δεν ξέρω

Είναι "καλύτερο" από των Vista δηλαδή; Γιατί στα vista, ανοίγω firefox π.χ.(δοκίμασα και σε IE)λέω "Go to the address", και μου πετάει άκυρα.

Δημοσ.

να σου πω στα βιστα αν και τα ειχα (ultimate) δεν μπορουσα να ανοιξω καν το πρόγραμμα αλλά πιστεώ πως ναι ειναι καλύτερο τουλάχιστον εγω δεν σντιμετόπισα καποιο τετοιο πρόβλημα,να αναφέρω πως εδω παιζουν ρόλο :το μικροφωνο,οι ηχοι που ακουγονται στο δωματιο και φυσικα ο τύπος φωνής

Δημοσ.
τύπος φωνής

Δηλαδή; Με έχεις ακούσει στο ράδιο; :P

Πως με κόβεις; Με παίρνει ή όχι;(σοβαρά)

Edit: Αλήθεια, κανένα φθηνό μικροφωνάκι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...