MindFreak Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γιά σας!!! Ψάχνω για ένα καλό προγραμματάκι για να βλέπω τους άλλους πέκτες έσα απο τίχους!!! Δέν το θελω ωμος με πολλές επιλογές... οπος speedhack και κοκκινίζει τους πέκτες Ok οχι πος είμε cheater αλλα στο γνωστό εληνικό server LagNetwork όλοι έχουν chats.. Εννωήτε ότι δέν θα πέζω σε αλλα servers με cheats ποθ εχθν και admins... να φάω και κανένα ban Sorry για την κακή μου ορθογραφία
Vasilius Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Γιά σας!!! Ψάχνω για ένα καλό προγραμματάκι για να βλέπω τους άλλους πέκτες έσα απο τίχους!!! Δέν το θελω ωμος με πολλές επιλογές... οπος speedhack και κοκκινίζει τους πέκτες Ok οχι πος είμε cheater αλλα στο γνωστό εληνικό server LagNetwork όλοι έχουν chats.. Εννωήτε ότι δέν θα πέζω σε αλλα servers με cheats ποθ εχθν και admins... να φάω και κανένα ban Sorry για την κακή μου ορθογραφία Ρε φιλαράκο είναι σα να γαμ** με πλαστικό πουλί , τι ευχαρί-στυση μπορεί να έχεις; και πες πως γνωρίζεις ένα πιπίνι και αυτό σε γουστάρει τρελλά για το ζκίλλ σου , όταν θα πάτε σε κανά νετ-καφέ να παίξετε δίπλα δίπλα τι θα γίνει; θα σαι ντολμάς σε σχέση με αυτό που θα χει δεί online. Να σαι ο εαυτός σου ρε και να γίνεις καλύτερος. ΠΑράτα το CS πιάσε κανα callofduty4 , ή άλλαξε server. Το να επιλέγεις τον δρόμο που ζητάς , είναι μαλ***α μέγιστη.
brandon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Ρε φιλαράκο είναι σα να γαμ** με πλαστικό πουλί , τι ευχαρί-στυση μπορεί να έχεις;και πες πως γνωρίζεις ένα πιπίνι και αυτό σε γουστάρει τρελλά για το ζκίλλ σου , όταν θα πάτε σε κανά νετ-καφέ να παίξετε δίπλα δίπλα τι θα γίνει; θα σαι ντολμάς σε σχέση με αυτό που θα χει δεί online. Να σαι ο εαυτός σου ρε και να γίνεις καλύτερος. ΠΑράτα το CS πιάσε κανα callofduty4 , ή άλλαξε server. Το να επιλέγεις τον δρόμο που ζητάς , είναι μαλ***α μέγιστη. ΘΕΟΣ !!! Σε προσκυνώ πραγματικά !!! :lol:
archsatan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Να σου πω στο πολύ περίπου πως έχει η κατάσταση με τα bots (aimbot,wallhack,radar ...) Ο ένας τρόπος είναι να αγοράσεις ένα hack έτοιμο ,επένδυση περί τα 30-120 $ ,άλλος τρόπος είναι να γίνεις ο ίδιος coder Έτσι θα επιτύχεις να είναι το hack σου undetectable από τα διάφορα anti-cheat προγραμματάκια όπως το pb,x-ray, κάποιο ανάλογο έχει και το cs. Άν τώρα όπως λές θες που και που να μαμηθείς στα hs ,4fun, πρέπει να βρείς κάποιον να στο δώσει.Το θέμα είναι ότι αυτό που θα πάρεις μπορεί σε 2 μέρες να είναι παρελθόν,γιατί προφανώς θα το έχουν και άλλοι. Και πές έχεις αυθεντικό το παιχνίδι , άμα φάς κάνα global ban, πώς θα αλλάξεις το guid σου μη έχοντας ιδέα ? Το πιο πιθανό να κλαίς τα λεφτά σου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Την υπογραφή σου, Αζτέκος με καθυστέρηση την έφτιαξε;
SpellStormer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 έπαιζα και εγώ κάποτε cs και έχω να σου πω το εξής... προγράμματα που κάνουν τι δουλειά που θες υπάρχουν και free και με πληρωμή όμως η πλειοψηφία τον free προγραμμάτων είτε είναι virus, trojans κλπ είτε ναι μεν κάνουν αυτό που θες αλλα σου περνάνε και spywares ταυτόχρονα χωρίς εσύ να το γνωρίζεις, τώρα τα προγράμματα που τα πληρώνεις το μονο που θα κερδίσεις είναι να "τρως" ban γιατί σκέψου ότι μαζί με εσένα ψάχνουν χιλιάδες άλλοι τετοια προγραματα και τα αγωραζουν και οι servers έχουν πάρει τα μετρα τους εναντια σε τετοια προγραματα.. ένα έχω να σου πω πάντως αν έχεις σκοπό ακόμα και για πλακα να βάλεις τέτοιο πρόγραμμα για το cs καλύτερα να το σταματήσεις από τώρα γιατί θα το βαρεθείς εντελώς μετά (θα σκοτώνεις οποιον θες με ευκολία και θα μπεις στον πειρασμό να μπεις και σε άλλους servers με το prog με αποτελεσμα να τρως bans να χασεις το νοημα του παιχνιδιου κλπ κλπ)
archsatan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 έπαιζα και εγώ κάποτε cs και έχω να σου πω το εξής... προγράμματα που κάνουν τι δουλειά που θες υπάρχουν και free και με πληρωμή όμως η πλειοψηφία τον free προγραμμάτων είτε είναι virus, trojans κλπ είτε ναι μεν κάνουν αυτό που θες αλλα σου περνάνε και spywares ταυτόχρονα χωρίς εσύ να το γνωρίζεις, τώρα τα προγράμματα που τα πληρώνεις το μονο που θα κερδίσεις είναι να "τρως" ban γιατί σκέψου ότι μαζί με εσένα ψάχνουν χιλιάδες άλλοι τετοια προγραματα και τα αγωραζουν και οι servers έχουν πάρει τα μετρα τους εναντια σε τετοια προγραματα.. ένα έχω να σου πω πάντως αν έχεις σκοπό ακόμα και για πλακα να βάλεις τέτοιο πρόγραμμα για το cs καλύτερα να το σταματήσεις από τώρα γιατί θα το βαρεθείς εντελώς μετά (θα σκοτώνεις οποιον θες με ευκολία και θα μπεις στον πειρασμό να μπεις και σε άλλους servers με το prog με αποτελεσμα να τρως bans να χασεις το νοημα του παιχνιδιου κλπ κλπ) no offence, αλλά μην λες ότι σου κατέβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.