clockwork Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 επειδη δεν ξερω και πολλα απο home theater και ψηνομαι να το παραγγειλω την δευτερα θελω οπως+δηποτε τη γνωμη σας για αυτο εδω εχει αρκετη ισχυ, hdmi, αναπαραγωγη απο USB. το αντιστιχο της LG -10-15eyro δεν εχει hdmi και ειναι και 300watt μονο. τι αλλο πρεπει να προσεξω? εχετε καμια αλλη προταση καλυτερη? σε αυτα τα λεφτα και χαμηλοτερα μεχρι 150ευρω ελεγα να δωσω και ηδη ειμαι +25. υσ. η τηλεοραση που εχω ειναι hd ready αν παιζει ρολο αλλα ας ειναι και για Fullhd για αργοτερα
koulouri Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 χωρις να ξερω πολλα φαινεται super.. αλλα τα watt εχω την εντυπωση οτι ειναι 800/ριζα2 για να βγαλεις τα κανονικα του.. αλλα και παλι ειναι παρα πολλα :Ρ
clockwork Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 αλλα τα watt εχω την εντυπωση οτι ειναι 800/ριζα2 για να βγαλεις τα κανονικα του.. αλλα και παλι ειναι παρα πολλα :Ρ εγω απο παλια που ξερω ειναι /2 ακριβως. κατι μe rms και ονομαστικα watt παιζει αλλα οπως ειπες και παλι μια χαρα ειναι. αμα ξερει καποιος να μας φωτισει! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:51 ---------- βασικα τωρα μολις ειδα πως ειμαι στο software. το παω στο hardware γενικα. σορρυ κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.