mithrid Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ειχα βαλει καμερα προσφατα κ δουλεψε για 3ωρες μια χαρα στο msn.οταν ξαναδοκιμασα δεν μπορεσα να τη δουλεψω.στις ρυθμισεις video μου βγαζει εικονα κ παταω οκ,αλλα στην αποδοχη κλησεως μου βγαζει Χ στο εικονιδιο μου.αλλαξα usb θυρα κ παλι τα ιδια.δεν μπορουν να με δουν!τι φταιει?
unknown010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 μαλλον φιλε μου θα ειναι μαπα η καμερα που πηρες...για να σου χαλασει κιολας μεσα σε 3 ωρες που την χειριστηκες...ή μπορει να πατησες κατι εσει και να εχει γινει μπερδεμα και να μην φταιει η καμερα
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δες αν στην αναγνωρίζει στις συσκευές. Κάνε μια επανεγκατάσταση drivers.
unknown010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 giorgos 8α του αναγνωριζει την καμερα το pc του αφου του λειτουργουσε και πιο πριν...και ναι να κανει παλι εγκατασταση τα drivers..καλα λες
giorgos147 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 giorgos 8α του αναγνωριζει την καμερα το pc του αφου του λειτουργουσε και πιο πριν...και ναι να κανει παλι εγκατασταση τα drivers..καλα λες Μπορεί κάτι να έπαθε και να χάλασε. Αν την αναγνωρίζει, είμαστε σε καλό δρόμο.
mithrid Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 ξαναεγκατεστησα drivers και τιποτα...ενω το βρισκει στις ρυθμισεις και λειτουργει μια χαρα (δινει εικονα και στο προγραμμα των windows),στο msn νεκρο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 ξαναεγκατεστησα drivers και τιποτα...ενω το βρισκει στις ρυθμισεις και λειτουργει μια χαρα(δινει εικονα και στο προγραμμα των windows),στο msn νεκρο. 1ον. Απτη στιγμη που η καμερα δουλευει με το προγραμμα της στα windows, δεν εχει κανενα προβλημα, μην ανησυχεις. 2ον. Δεν φταινε οι drivers , για τον ιδιο λογο. κατι με τα settings στο msn σου παιζει. Πηγαινε Tools--->Audio and Video Setup. Στο πρωτο παραθυρο θα σου βγαζει κατι ρυθμισεις για μικροφωνο κλπ. Αγνοησε τις και πατα "Επομενο". Τωρα σου βγαζει τις ρυθμισεις τις καμερας. Πανω σου εχει ενα menu με τις εγκατεστημενες καμερες (μπορει να εχει εγκατασταθει η ιδια καμερα πανω απο 1 φορες, αλλα μονο μια επιλογη απο ολες λειτουργει). Διαλεξε μια-μια οσες καμερες βλεπεις εγκατεστημενες μεχρι να σου δουλεψει το preview της καμερας. Αν το προβλημα επιμενει, τοτε στο ιδιο παραθυρο κατω κατω εχει την επιλογη Webcam Settings. Προσπαθησε απο εκει να φτιαξεις καποιες ρυθμισεις που ισως να δημιουργουν προβλημα στο msn.
mithrid Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 τελικα επιασε!σε ευχαριστω φιλε μου.στις ρυθμισεις φαινοταν το preview,οπως ειχα αναφερει.πηγα στa settings και εβγαλα το auto light και δουλευει μια χαρα παλι.ελπιζω να κρατησει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.